Şimdi Ara

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
40.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2020)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Bana mı dediniz

• Ne nefs varmış sende de... Her kuyruk sallayana koşup sonunda pişmanım diyeceksen hiç evlenme kızla daha iyi. Kıza üzülüyorum yazık.
  • millet açç aççç
  • Erkek rızkını yedirmediği, aşık oldum triplerine girip evdekini üzmediği sürece kendi bileceği iş. Ama ilk mesaja bakıyorum "nolur yardımcı olun, sabatan beri gözümde yaş kalmadı" yazıyor, adamla iletişime geçiyorum "ama zevkliydi" yazıyor. Samimiyetsiz ciddiyetsiz yani
  • Eee bu ne ya erkeksen yaparsin kocum olur öyle şeyler. Kadinsan direkt o.pu oluyorsunuz .hatta öldürülüyoruz. . Ne iki yuzlu bir milletiz ya . Sen de soyle nisanlina aldatmissin kucuk bir sey mi bu ? Baska bir kadinla yatmissin . Eğer seni affederse affetti. Akil verip söyleme diyenler arkadaslar da empati kursun kendileri böyle bir sey yasarsa ne hissederler .Evliliklerinin yalan ustune kuruldugu dusuncesine katlanabilecekler mi bakalim.Mutlu bir evlilik olmaz zaten ve karina söyleme ahirette hesabini verirsin diyen arkadaslar bu ülkedeki tatli su muslumanlarin bir örnegi . Lan adam zina yapmis djdjdjd . Sana ahlak bekciligi yapacak değilim sadece boyle yazanlara cevap vermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacrymaChristi -- 20 Kasım 2018; 11:50:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kandırılmaktan öyle nefret ederim ki, huzursuz bir evlilikle vicdan azabı aynı şey.. Kadının bakire olmadığını fakat sana bunu çoook sonradan söylediğini düşün ne hissedeceksen kadında sen aldattığında onu hissetti.

• O da seni aldatsın ödeşin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kabul ederse devam edersiniz. Söylemelisin.
    Ama huy olarak edinmişsen evlenme. yarın aynısını yine yapacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar Damlası Su Tanesi kullanıcısına yanıt
    gitmes hocam kan çıkar...

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    İlk defa oldu ve son

• Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Asla affetmem .

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam kadına benim bile elim değmedi ...

• Hocam yalan söylemediğim için mi samimiyetsiz oluyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco190358 -- 20 Kasım 2018; 12:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

İlk defa oldu ve son

Söylemelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam gitmesini ve bitmesini istemiyorum alışamam yokluğuna el üstünde tutuyor beni el bebek gül bebek bakıyor

• Şimdi söylersen belki evliliğin yıkılır şimdi ama söylemezsen çok yaşamazsın vicdan azabından :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim eğer gerçekten seviyorsan söyleme, ayrılamasa bile unutamayacak ve bu bundan sonraki ilişkinizi etkileyecek. Zamana bırak 1 haftaya herşey normale döner. Herkes hata yapabilir ama en azından bir daha yapma ve karşındakini de bunu anlatıp üzme.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.