Şimdi Ara

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
40.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2020)
Giriş
  • söylersen hayatın boyunca karşına çıkartır, mutsuz olursunuz. içini rahatlatmak istiyosun ama hikaye. sakın o toplara girme.

belli bi zaman sonra unutur gidersin. ama devam edersen bu işlere ikinizde mutsuz olursunuz.

evlilik olayı çok farklı, piç etmeyin.
  • muco ne yaptın sen ya? Söyle diyeceğim her şey berbat olacak, söyleme diyeceğim sürekli aklında olacak. İşin zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nocilisss -- 20 Kasım 2018; 8:59:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylersen bir daha asla sana güvenmez. Ayrılmasanız bile en ufacık olayda önüne çıkarır. Hayatın zehir olur. Söylemezsen de bu sır her zaman ikinizin arasında olacak. Asla tam olarak mutlu olamayacaksın. Yediğin halt ortaya çıkabilir diye de korkacaksın. Zaten yaptığın şeyden sonra eğer kız dediğin gibiyse sen o kızı hak etmiyorsun demektir. O yüzden en iyisi kıza yaptığın şeyi söyleyip ondan ayrıl. İkiniz için de en hayırlısı ancak böyle olur. Sen bu yükten kurtulursun o da senden kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 20 Kasım 2018; 8:58:54 >
  • Olm nisanlisin evli degil yumurta kufesi tasimiyorsun sirtinda belki oteki kizi daha cok seveceksin hatta onunla evleniceksin. Diyelim evlendin onada seni eskiden nisanlandigim kizlanmi aldattim diyeceksin. Kimse kizmasin ama durum teknik olarak bu ;)

• Bir kız aklını nasıl çelebiliyor anlamadım. Önünde direk soyunup gel mi dedi:) seninde niyetin varmış belliki.

• 2 gün sonra ortalıkta adamım diye gezersin o yüzden söyle. Söylemezsen ben söyleyeceğim zaten.
  • Nocilisss kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkar ilişkisi olsa mantık evliliği yapıcak olsam söylemezdim ama aşığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Moralimi bozdunuz iyice

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Eski bir arkadaş gönlü vardı zaten

• burakdc B kullanıcısına yanıt
    Öyle karanlık karmaşanın içinde kaldım ki o kadar çeyiz falan masraf yapıldı evi bile aldık bu saatten sonra dönüş yok galiba

• bunları nişanlına anlat =(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala eski defterlerde gönlün varsa belki de evlenmek için erkendir.başka kız bulamam diye bu kızı istiyorsun ama bulunur yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

gecen bi haber vardi abla asker kocasini polisle aldatmisti, sonra iki adam bir birini sokak ortasinda vurdu bir kesin oldu digeride oldumu kaldimi bilmiyorum
    yazik sadece

https://www.haberturk.com/polis-astsubay-catismasinda-yasak-iliski-iddiasi-2128930
    O videoya fena sinir oldum. Mağdur olan adam ölüyor. Silaha mermi sürmeyi unutuyor. O mermiyi sürmeye uğraşırken diğer ormancı çocuğu iyice sırtına doğrultup sıkıyor. Ne kadar sinir oldum bilemezsiniz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 15:11:48 >
  • Yaptın bir hata.Geri dönüşü yok.Sonuçta daha evli değilsiniz.Bekarsın.Günlük bir ilişki olarak gör ve konuyu kapat.Söylersen nişanlını kaybedersin.Kendini onun yerine koy.O söylese sen affedermiydin.Affetmezdin.O yüzden unut gitsin ve bir daha yapma.

• göründüğü kadarıyla ya nişanlını pek sevmiyorsun yada nefsine hakim değilsin hocam.evlendikten sonrada bu tip durumlara kayma ihtimalin var, heleki çocuğun filanda olursa tam aile faciası.bence söyle ki %99 nişanı atacaktır, sende kurtul oda kurtulsun.yahu bu insanları anlamak zor, sevdiğim kızla borçlarımı ödeyip evleneyim diye biryerlerimden ter çıkıyor, ondan başka birşey düşünemiyorum adam nişanlanmış birde aldatıyor, çok ilginç vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo D. Ace

Nişanlın olduğunu bilmiyordum vur beni
    Hocam içtiğim su burnumdan geldi

• Csb

• Et, yalan üzerine kurulmuş evlilik uzun sürmez . Ayrıca kız a yazık olmasın . İradesi zayıf insanlardan bir halt olmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.