Şimdi Ara

2012 jetta için bayiden alınabilecek hediyeler nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Navigasyon imkansız da hocam ; bagaj havuzu yada park sensörünü verirler biraz rica etseniz hem indirimde almamışsınız ;)

Aklıma bizim muhabbet geldi ; 2 ay önce 3.500 TL indirim alıp bir de üstüne Park Sensörü - Trafik Seti koparmıştık Nissan'dan

O nissan bu vw...

Vw burnundan kıl aldırtmaz. Pazarlık asla olmaz, hediye olayı belki.. Pek sanmıyorum....

Bayiden bayiye değişirde 2008 'de bana polo alırken de hatırıyorum sadece VW amblemli maskot birde paspas almıştık.Gerçi paspaslar neden ek olarak verilir ki :)

• Forumdaki diger konulara bakip, sira bekleyenleri gordukce,
    bence siz aksama bir cicek cikolata yaptirip bayiye tesekkur ziyareti yapin. Hediye diye de ustelemeyin. :)
  • burnu havada vw den hediye almak zor iş ama alınabılır zorlayın şartları bence tatlı dil yerıne çirkef olun derim lakın tatlı dili tatlı dille geçiştirebilirler
  • bagaj havuzu 480 tl ya aynısı dışarda 100tl, park sensörüde 200tl civarı halledilir 480tl de ne????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd2306

bagaj havuzu 480 tl ya aynısı dışarda 100tl, park sensörüde 200tl civarı halledilir 480tl de ne????

Kendi fiyatlarını kendi belirliyorda o yüzden, 100 liraya alıp 400 lira fiyat koyuyorlar, bizim insanımızda bu numarayı yiyor. Altın işlemeli bagaj havuzu 480 lira peh peh.
  • 2 ay gibi bir sürede Jetta almışsın. Bundan büyük hediye mi olur?

Bence sen onlara teşekkür falan et. Ne biliyim arabanın yıldönümünde çiçek falan yolla.
  • Bizde transporterin tamponlarını boyamalarını istedik.1100 lira dedi.Orta paspası bile vermediler sadece ön paspas.Ama baya ucuza almıştık arabayı adam bizi kendi aramıştı kredi faizi yükselecek arabayada zam gelecek demişti. 0.89dan kredi verdi bize doğuş finans 1.10 olmuştu 1 gün sonra.Araçta 48500tü 1 gün sonra 50000 olmuştu.Adamdan daha ne isteyelim :) Ayrıca kapıda küçük bir nokta vardı görünmüyor bile onun için 300 tl inmişlerdi.Rekor otoya teşekkürler ne diyeyim :)
  • aracın paspaslarını alacağınız için bile dua etmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Bizde transporterin tamponlarını boyamalarını istedik.1100 lira dedi.Orta paspası bile vermediler sadece ön paspas.Ama baya ucuza almıştık arabayı adam bizi kendi aramıştı kredi faizi yükselecek arabayada zam gelecek demişti. 0.89dan kredi verdi bize doğuş finans 1.10 olmuştu 1 gün sonra.Araçta 48500tü 1 gün sonra 50000 olmuştu.Adamdan daha ne isteyelim :) Ayrıca kapıda küçük bir nokta vardı görünmüyor bile onun için 300 tl inmişlerdi.Rekor otoya teşekkürler ne diyeyim :)

aracı kaça almıştın?

bende benim transporterin ön arka tamponlarını boyatma+arka park sensörüne çorum zorlu otoya 700 lira verdim
  • 480 tl ye park sensörü nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Jetta için sıra gelmiş daha ne hediye vericek adamlar, buna şükret bence

+101234567890
  • Ben %4 indirimle almıştım 2009'da...
    Ama artık hayal oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 14 Kasım 2011; 14:07:46 >
  • Bence en güzel hediyeyi aracı teslim ederek vermişler zaten..
  • 2500 TL'lik navigasyondan kapıyı açmışsınız, eğer aracınız manuelse, DSG şanzıman hediye isteyin bence. İsteyenin bir yüzü...
  • 480 tl doğuş için aslında hiç bir şey hocam.kusura bakmayın ama bizim insanımız böyle saf oldukça daha çook kazanır bunlar.ayrıca o tamı tamına 2500 tl ye verdikleri navigasyonu da alsınlar müsait bir şey yapsınlar.bana bir kaç ay önce bir yakınım getirdi(orijinal vw dokunmatik ekranli bir alet içinde navigasyon tv radyo blutud aux girişi cd çalar ve daha sayamadıgım onlarca özelliği falan).fiyatı türkiyede 2.500 tl almanya da (bu yakınım vw fabrikasında çalışıyor) sadece 200 euro.doğuş bu ışte 1 e gelen şeyi 10 a satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: ssd2306

bagaj havuzu 480 tl ya aynısı dışarda 100tl, park sensörüde 200tl civarı halledilir 480tl de ne????

Kendi fiyatlarını kendi belirliyorda o yüzden, 100 liraya alıp 400 lira fiyat koyuyorlar, bizim insanımızda bu numarayı yiyor. Altın işlemeli bagaj havuzu 480 lira peh peh.

+100 ve doğuş otoya .buda bizim hediyemiz olsun

• quote:

• hayret ya.sanki evlenmek için kız alınıyor.
    önce bayiler dolaşılır,gönlüne göre kız pardon araba seçilir ve istenir.bayi naz yapar.kimler istedide vermedim diye sıralar.sonra bin nazla hayırlısıyla olsun der.der ama düğüne hazırlanmak için bi kaç ay zaman ister.günlar geçer kız pardon araç hazırlanır. ama bayi gene eli sıkı bir kız babası.düğünde ufak bi hediyeyi bile takmaz,hala kimler istedide vermedim der.neyse kız pardon araç alınır,ilk heves bir kaç ay geçer sonra anaaa buda sıradan bi arabaymış denmeye başlar.üstelik kızın kuaför,manikür,yemek vs. masraflarıda tuzludur.
    şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun.Allah kazadan-beladan saklasın.ufak hediyelerede kafanı takıp hiç moralini bozma.altı üstü bi kaç yüz tl.hatta bayiye sitemli bi tavır koy en azından kendin rahatlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

aracın paspaslarını alacağınız için bile dua etmelisiniz

arabayı almaya gideceğim birazdan inşallah dediğiniz gibi paspasları vardır:D
  • quote:

bende bunu diyecektim :):)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.