dün akşam arabayı aldım. hediyelerin tümü şöyle: trafik sigortası halı paspas üzerinde vardı + bir de kauçuk paspas trafik seti motor koruma ruhsat kabı+anahtarlık
toplasan 300lira etmez.. neyse bunlara da şükür..
hayırlı olsun. Kazasız...
Arkadaş arabayı teslim almıştır ama ben yine de diğer indirim, hediye alamayanlar için gittiğinizde bol bol çay, nescafe, meşrubat, su içmenizi öneriyorum. Hatta arabayı almaya tanıdık, eş-dost-arkadaşlarla gidin
quote:
Orijinalden alıntı: canafar7
dün akşam arabayı aldım. hediyelerin tümü şöyle: trafik sigortası halı paspas üzerinde vardı + bir de kauçuk paspas trafik seti motor koruma ruhsat kabı+anahtarlık
Daha öncede yazmıştım bu hediyeleri dacia logan alanada veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
Orijinalden alıntı: canafar7
Daha öncede yazmıştım bu hediyeleri dacia logan alanada veriyorlar.
dacia zaten verecek,daha doğrusu vermeli...vermeliki dacia almaya ikna olsun insanlar...yoksa daciaya binmeye çok kimse bayılmıyor... vw zaten yok satıyor neyin hediyseini versin...x kişi almazsa y kişi alacak sıradaki arabayı
sana arabayı sattıklarına dua et , ne hediyesinden bahsediyosun.isteseler tipini beğenmedik satmıyoruz yada en az 6 ay sıra bekletiyoruz diyebilirlerdi
Fiyatın içinde zaten trafik sigorta bedeli vardır. Onuda şimdi duydum hediyeyi... Plaka masrafı , sigorta,mtv toplam 834 tl fiyata dahildir bilginize...
odakta iyi pazarlık yaptık vwde yok mu?
en büyük hediye jetta zaten
quote:
Orijinalden alıntı: drberti
Fiyatın içinde zaten trafik sigorta bedeli vardır. Onuda şimdi duydum hediyeyi... Plaka masrafı , sigorta,mtv toplam 834 tl fiyata dahildir bilginize...
yeni kanun gereği trafik sigortası fiyatın içinde değil...her markada böyledir...hatta fiyat listelerinde uyarı geçer "trafik sigortası fiyatlara dahil değildir" diye
Sen aracı teslim aldığına dua et boşver hediyeyi
quote:
Orijinalden alıntı: bozo77
quote:
yeni kanun gereği trafik sigortası fiyatın içinde değil...her markada böyledir...hatta fiyat listelerinde uyarı geçer "trafik sigortası fiyatlara dahil değildir" diye
Tamam haklısınız zaten fiyat listesinin yanındada yazar ancak öyle uygulanmaz. Bu bir hediyede olamaz . Hiçbir bayi o bedeli istemez.
VW' den arabanı aldığına dua et bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bozo77
quote:
Tamam haklısınız zaten fiyat listesinin yanındada yazar ancak öyle uygulanmaz. Bu bir hediyede olamaz . Hiçbir bayi o bedeli istemez.
benden istiyolar :)
Hediye de fazla ısrar etseydiniz büyük olasılıkla güvenliği çağırırlardı...
ıslak mendil alabilirsin...
bu motor koruma hediyesi de ne ...ben hiç sanmıyorum yaptık diyip geçiştiriyorlardır.bagaj havuzu piyasadan aldım geçen yıl 70 tl (480 tl de nedir)park sensörü mantıklı koparabilirsen .mesela bende golf alıyorum tek kuruş inmedikleri gibi hediyede veremeyiz diyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme