Şimdi Ara

2012 jetta için bayiden alınabilecek hediyeler nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmtıl

bence bir bardak soğuk su...iyi gelir...

süperdi
  • dün akşam arabayı aldım. hediyelerin tümü şöyle:
    trafik sigortası
    halı paspas üzerinde vardı + bir de kauçuk paspas
    trafik seti
    motor koruma
    ruhsat kabı+anahtarlık

toplasan 300lira etmez..
    neyse bunlara da şükür..
  • hayırlı olsun. Kazasız...
  • Arkadaş arabayı teslim almıştır ama ben yine de diğer indirim, hediye alamayanlar için gittiğinizde bol bol çay, nescafe, meşrubat, su içmenizi öneriyorum. Hatta arabayı almaya tanıdık, eş-dost-arkadaşlarla gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canafar7

dün akşam arabayı aldım. hediyelerin tümü şöyle:
    trafik sigortası
    trafik seti
    motor koruma
    ruhsat kabı+anahtarlık

toplasan 300lira etmez..
    neyse bunlara da şükür..

Daha öncede yazmıştım bu hediyeleri dacia logan alanada veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: canafar7

dün akşam arabayı aldım. hediyelerin tümü şöyle:
    trafik sigortası
    trafik seti
    motor koruma
    ruhsat kabı+anahtarlık

toplasan 300lira etmez..
    neyse bunlara da şükür..

Daha öncede yazmıştım bu hediyeleri dacia logan alanada veriyorlar.

dacia zaten verecek,daha doğrusu vermeli...vermeliki dacia almaya ikna olsun insanlar...yoksa daciaya binmeye çok kimse bayılmıyor...
    vw zaten yok satıyor neyin hediyseini versin...x kişi almazsa y kişi alacak sıradaki arabayı

• sana arabayı sattıklarına dua et , ne hediyesinden bahsediyosun.isteseler tipini beğenmedik satmıyoruz yada en az 6 ay sıra bekletiyoruz diyebilirlerdi
  • Fiyatın içinde zaten trafik sigorta bedeli vardır. Onuda şimdi duydum hediyeyi... Plaka masrafı , sigorta,mtv toplam 834 tl fiyata dahildir bilginize...
  • odakta iyi pazarlık yaptık vwde yok mu?
  • en büyük hediye jetta zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Fiyatın içinde zaten trafik sigorta bedeli vardır. Onuda şimdi duydum hediyeyi... Plaka masrafı , sigorta,mtv toplam 834 tl fiyata dahildir bilginize...

yeni kanun gereği trafik sigortası fiyatın içinde değil...her markada böyledir...hatta fiyat listelerinde uyarı geçer "trafik sigortası fiyatlara dahil değildir" diye
  • Sen aracı teslim aldığına dua et boşver hediyeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo77

quote:

Fiyatın içinde zaten trafik sigorta bedeli vardır. Onuda şimdi duydum hediyeyi... Plaka masrafı , sigorta,mtv toplam 834 tl fiyata dahildir bilginize...

yeni kanun gereği trafik sigortası fiyatın içinde değil...her markada böyledir...hatta fiyat listelerinde uyarı geçer "trafik sigortası fiyatlara dahil değildir" diye

Tamam haklısınız zaten fiyat listesinin yanındada yazar ancak öyle uygulanmaz. Bu bir hediyede olamaz . Hiçbir bayi o bedeli istemez.
  • VW' den arabanı aldığına dua et bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozo77

quote:

Tamam haklısınız zaten fiyat listesinin yanındada yazar ancak öyle uygulanmaz. Bu bir hediyede olamaz . Hiçbir bayi o bedeli istemez.

benden istiyolar :)

• Hediye de fazla ısrar etseydiniz büyük olasılıkla güvenliği çağırırlardı...
  • ıslak mendil alabilirsin...
  • bu motor koruma hediyesi de ne ...ben hiç sanmıyorum yaptık diyip geçiştiriyorlardır.bagaj havuzu piyasadan aldım geçen yıl 70 tl (480 tl de nedir)park sensörü mantıklı koparabilirsen .mesela bende golf alıyorum tek kuruş inmedikleri gibi hediyede veremeyiz diyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.