Şimdi Ara

2012 jetta için bayiden alınabilecek hediyeler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün dizel jettamın plaka işlemleri bitecek ve öğleden sonra teslim alacağım. fiyatta hiçbir indirim yapmadılar. trafik sigortasını hediye ettiler. navigasyon, park sensörü veya bagaj havuzundan birini de hediye etmelerini istedim ama telefonda nav 2500 tl, park sensörü 480tl bagaj havuzu 480 tl olduğu için hediye etmemiz imkansız dediler.

ayrıca satış sorumlusu telefonda biriyle konuşurken "hayır %2 indirim yapmadık, trafik sigortası hediye ettik" dedi. acaba %2 indirim yapabiliyorlar mı? vw'den %2 indirimle araç alan oldu mu? eğer %2 indirim yapıyorlarsa 1100tl fln eder aslında, bu durumda da bagaj havuzu veya park sensörü istemek abes olmasa gerek di mi?

• Navigasyonu hediye etmezler bence ama park sensörü için ısrar edin bende yaparlar. Tatlı dil herşeyi yaptırır bence o kadar para verdiniz bi park sensörünün lafını yapmazlar gibi geliyor.
  • Meraktan soruyorum, araci almak icin ne kadar beklediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raytheon -- 14 Kasım 2011; 11:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Navigasyonu hediye etmezler bence ama park sensörü için ısrar edin bende yaparlar. Tatlı dil herşeyi yaptırır bence o kadar para verdiniz bi park sensörünün lafını yapmazlar gibi geliyor.
    Tatlı ve kibar yaklaşımınız sonuç getirecektir ama bayinin tutumuda önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Alıntıları Göster
    Jetta için sıra gelmiş daha ne hediye vericek adamlar, buna şükret bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    O kadar para ver hediye edilen bir trafik sigortası, daica logan alan adamada trafik sigortası hediye ediyorlar. Uyumaya uyutmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Kasım 2011; 11:19:35 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Navigasyon imkansız da hocam ; bagaj havuzu yada park sensörünü verirler biraz rica etseniz hem indirimde almamışsınız ;)

Aklıma bizim muhabbet geldi ; 2 ay önce 3.500 TL indirim alıp bir de üstüne Park Sensörü - Trafik Seti koparmıştık Nissan'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 14 Kasım 2011; 11:21:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

Navigasyon imkansız da hocam ; bagaj havuzu yada park sensörünü verirler biraz rica etseniz hem indirimde almamışsınız ;)

Aklıma bizim muhabbet geldi ; 2 ay önce 3.500 TL indirim alıp bir de üstüne Park Sensörü - Trafik Seti koparmıştık Nissan'dan

Alıntıları Göster
    hediyeyi aracın parasını vermeden önce alacaktınız

bence bi bardak çay verirler beklerken hediyesi o olur çok bişey beklemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Meraktan soruyorum, araci almak icin ne kadar beklediniz?
    3,5 ay kadar bekledim.
    ağustosun başlarında sıraya girmek için gittim, tamam aldım kaydınızı, hemşerilerimizden depozito almıyoruz, biz sizi ararız dediler. aradan 1,5 ay geçti bayiye tekrar gittim bizde kaydınız var da siz sıraya girmemişiniz dediler. tabi ben bunu duyunca baya sert çıktım.. baktılar durum ciddi bir amcayı arayıp amca karar ver passat mı jetta mı yoksa jettayı satacaz dediler. amca passatta karar kılınca onun sırasını bana verdiler. yani sıraya yazılmamla aracın teslimatı arasında 2 ay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd2306

hediyeyi aracın parasını vermeden önce alacaktınız

bence bi bardak çay verirler beklerken hediyesi o olur çok bişey beklemeyin

aracın parasını verdim ama bir tane daha vw almayı düşündüğüm için aynı bayiden hediyede ısrarcı olabilirim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canafar7

3,5 ay kadar bekledim.
    ağustosun başlarında sıraya girmek için gittim, tamam aldım kaydınızı, hemşerilerimizden depozito almıyoruz, biz sizi ararız dediler. aradan 1,5 ay geçti bayiye tekrar gittim bizde kaydınız var da siz sıraya girmemişiniz dediler. tabi ben bunu duyunca baya sert çıktım.. baktılar durum ciddi bir amcayı arayıp amca karar ver passat mı jetta mı yoksa jettayı satacaz dediler. amca passatta karar kılınca onun sırasını bana verdiler. yani sıraya yazılmamla aracın teslimatı arasında 2 ay var.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, doğuşoto dan en büyük hediyeyi almışsınız zaten daha ne istiyorsunuz

• quote:

3,5 ay kadar bekledim.

Alıntıları Göster
    arabanın parasını vermeden hediye istemeliydiniz. gerçi sıra olduğu için jetta da yine de zor alırdınız bence. ama şimdi yine bagaj havuzu veya park sensörü için zorlayın, muhtemelen hayır diyecekler. siz iyice zorlayın yinede. eğer illa ikisinden birini almak istiyorsanızda, madem hediye etmiyorsunuz 100 lira verim gibi birşey deneyin, yani indirim isteyin. muhtemelen yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

O nissan bu vw...

Vw burnundan kıl aldırtmaz. Pazarlık asla olmaz, hediye olayı belki.. Pek sanmıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

arabanın parasını vermeden hediye istemeliydiniz. gerçi sıra olduğu için jetta da yine de zor alırdınız bence. ama şimdi yine bagaj havuzu veya park sensörü için zorlayın, muhtemelen hayır diyecekler. siz iyice zorlayın yinede. eğer illa ikisinden birini almak istiyorsanızda, madem hediye etmiyorsunuz 100 lira verim gibi birşey deneyin, yani indirim isteyin. muhtemelen yaparlar.

parayı verdim artık indirim isteyemem. neyse artık hayırlısı. bunların bir şey vereceği yok galiba. bana telefonda açık açık şubata kadar sıramız var bu hediyeleri nasıl vereyim diyor bi de
  • quote:

quote:

parayı verdim artık indirim isteyemem. neyse artık hayırlısı. bunların bir şey vereceği yok galiba. bana telefonda açık açık şubata kadar sıramız var bu hediyeleri nasıl vereyim diyor bi de

Alıntıları Göster
    İş işten geçmiş artık. Pazarlık ve hediyeleri aracı satın almadan önce yapacaktınız.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun jetta mükemmel bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

hayırlısı olsun jetta mükemmel bir araç.

Alıntıları Göster
    ortağım vw avekten passat aldı 1,4 tsı dsg 260 tl tuttu trafik sigortası 60tl si bizden olsun dediler 200 tl aldılar

belki anahtarlık verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

ortağım vw avekten passat aldı 1,4 tsı dsg 260 tl tuttu trafik sigortası 60tl si bizden olsun dediler 200 tl aldılar

Alıntıları Göster
    direksiyon

+ araba bulduğuna şükür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 14 Kasım 2011; 13:43:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Alıntıları Göster
    Jetta için okadar sıra var,2.el desen fiyatlar çok yüksek.Yanlış anlamayın ama;

VW'dekiler şimdi:Arabayı bulabilmiş neyine yetmiyor diye düşünüyorlardır bence

• Kullanim kilavuzu, yedek anahtar hediye ederler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.