Şimdi Ara

2012 kia ceed fiyat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Linki kaldırdım, "Concept manuel" aracın özelliklerini az çok biliyorum ama fiyatı hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Golf ve Focus aynı özelliklerde daha pahalı olduğu ve tasarımını beğendiğim için Kia ceed tercih ediyorum.
    Genel olarak 2012 10bin ile 30 bin km arası 46-47 fiyatları dolaşıyor normal mi?
    2013 ler 52 ile 54 arası. 2013 biraz pahalı geldi. 54e bayilerin bıraktığını düşünürsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerr444 -- 25 Kasım 2013; 22:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reyhano

Merhaba,

İkinci el almak istediğiniz araca ekspertiz yaptırmak ister misiniz.

Garanto ikinci el araç alım satımında araçların durumu hakkında güvence veren bir ekspertiz, bilgilendirme ve sertifikasyon hizmetidir.

Aracınız, motor - mekaniği, kaporta- boyası, fren sistemi, süspansiyon- aktarma organları, elektronik sistemi ile aksesuarlarının durumu ve test sürüşünden oluşan bir dizi kapsamlı kontrolden geçirilir. Aracınızın durumunu gösteren Garanto Raporu ve kontrolü güvenceye alan Garanto Sertifikası sadece GARANTO’da!

Test surusu yapmadan zaten bu saydiklarinizin pek cogunu anlayamazsiniz ki , bunu ekstra marifetmis gibi niye yaziyorsunuz?

Kaldi ki , boya olcer ile boya kalinligini tespit edebiliyorum , TRAMER'den veya servislerden servis kaydina bakabiliyorum, bunun yanisira 15-20dk'lik bir test surusu sonrasi suspansiyon ve aktarma organlarinin yeterince iyi calisip calismadigini anlayabilirim , motor yagini ve filtreleri kontrol edebilirim , kazik fren yaparak fren ve balatalara bakabilirim , ayrica arac yeniyse , elektronik arizalar zaten ekranda gozukuyor.

Ayrica, ic mekandaki plastik unsurlardan, koltuklarin ayar mekanizmalarindan, kapi birlesim noktalarindan, ic dosemelerin temizliginden, klima/kalorifer/aydinlatma/silecek/far kontrol mekanizmalarindan da bahsetmemissiniz.

Simdi , benim yapamayip sizin yapabildiginiz ne var tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: marinerr444

Değerli arkadaşlar,
    aşağıdaki linkteki aracın özelliklerini az çok biliyorum ama fiyatı hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Golf ve Focus aynı özelliklerde daha pahalı olduğu ve tasarımını beğendiğim için Kia ceed tercih ediyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-16.000-km-de-concept-dizel-144301740/detay/

Arac cok guzel gozukuyor ama ben olsam galeriyle is yapmam , o arabanin 4 parcasi degismis ve km'si 110,000 olursa sasirmayin.

• Gayet makul ve mantıklı bir seçenek.Yalnız concept plus bulabilirseniz tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Gayet makul ve mantıklı bir seçenek.Yalnız concept plus bulabilirseniz tadından yenmez.
    concept plus modeline yönelin bence, bu araca göre donanım olarak çok çok daha iyi....hem tasarımı sizi cezbettiyse concept plus daha da cezbeder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

concept plus modeline yönelin bence, bu araca göre donanım olarak çok çok daha iyi....hem tasarımı sizi cezbettiyse concept plus daha da cezbeder...

Alıntıları Göster
    Kaza Darbe Yok diye yazmış ama kapı ve çamurluk boyalı. Bu nasıl iş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Alıntıları Göster
    0 2013 alınır iyi pazarlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

0 2013 alınır iyi pazarlıkla

Alıntıları Göster
    Teşekkurler görüşleriniz için;
    Dediklerinizde haklısınız concept plus'ın daha avantajlı olduğu konusunda ama ben sunroof cam tavan panaromik tavanlardan hiç hoşlanmıyorum. Concept plusa dair tek isteyebileceğim şey led gündüz farlarıdır ve ben de sadece bunun için concept plus almak istemiyorum.
    2013 modelleri de açıkçası pahalı geliyor, o yüzden düşünmüyorum.
  • quote:

nasıl anladınız? bana sadece çamurlukta boya var demişti
  • Ilanın en altta işaretlenmiş
  • quote:

Ilanın en altta işaretlenmiş
    Geçen sene aralık ayında bir bayi bu fiyata satmak için beni çokça kez aradı. Ha niyetim olsa 46' ya falan da inerlerdi. Ne kadar artmış olabilir bu sene. Pazarlığı iyi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 24 Kasım 2013; 19:15:46 >
  • quote:

Farketmemişim, alt tarafa çoğu işaretlemediği için bakmıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Geçen sene aralık ayında bir bayi bu fiyata satmak için beni çokça kez aradı. Ha niyetim olsa 46' ya falan da inerlerdi. Ne kadar artmış olabilir bu sene. Pazarlığı iyi yapın.

Bu sene gecen sene 46 dediğiniz en son 54-55 olur gibi bayilere telefon açıyorum. Aralıkta kampanya olur mu bilmem.
  • quote:

quote:

Farketmemişim, alt tarafa çoğu işaretlemediği için bakmıyorum bile.

Alıntıları Göster
    ceed çok güzel bir araç fakat ikinci el araç alınacaksa ve km temizlik kaza durumu böyleyse tanıdıktan almakta fayda var,yada aynı aracın orta donanımda olsa sıfırını almak daha mantıklıdır anahtarı ilk çeviren siz olursunuz

• quote:

quote:

Bu sene gecen sene 46 dediğiniz en son 54-55 olur gibi bayilere telefon açıyorum. Aralıkta kampanya olur mu bilmem.

1 sene olmadan 10 bin zam nedir yahu. Millet olarak bazi seylerden feragat etmeden bir seylerin degismesini bekliyoruz. 2. El araba alamiyorum tribine giriyoruz, sonra basimizdakilere isyan ediyoruz. Kimse kusura bakmasin ne ekerse insan onu biciyor.
  • quote:

quote:

quote:

1 sene olmadan 10 bin zam nedir yahu. Millet olarak bazi seylerden feragat etmeden bir seylerin degismesini bekliyoruz. 2. El araba alamiyorum tribine giriyoruz, sonra basimizdakilere isyan ediyoruz. Kimse kusura bakmasin ne ekerse insan onu biciyor.

Alıntıları Göster
    Bİlmiyorum işinize ne kadar yarar fakat İzmir'de sıfır ceed concept benzinli otomatik için 50000 tl fiyat verdiler.

İyi Günler.

• ameofonte kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederim. Benzinli düşünmüyorum.
  • quote:

Teşekkur ederim. Benzinli düşünmüyorum.
    kia servisleri cok kotu ilgisizler ve garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar..
  • quote:

+1 boyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

+1 boyalı
    bence yeni kasadan sonra ceed in 2. eli bayaa bi yükselişe geçti. 2. eli daha zayıf araçlar bulmak lazım. yeni limanlara yelken açmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.