Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 161907

quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Arkadaşlar avensis ithal di değil mi?

Parçalar Japonya'dan geliyor montaj ise İngiltere'de...

montaj adapazarında değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

quote:

quote:

Makyajsız kasada durum dediğim gibiydi. Bildiğim kadarıyla makyajlı kasada da böyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avensisler hep ingilterede üretildi, başka yerde üretimi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

birde bu avensis te iç malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar bilen var mı?

İç malzeme normal
    Ne süper ne de kötü
    Parasına göre normal.
    Zamanla eskmiyor
    Zamanla ses vs yapmıyor.
    2 yıl oldu Nerede ise 25 bin km de sıkıntı yok
    Yeni makyajlı kasa biraz daha iyi

Yani aslında sormak istediğim sizde makyajsız kasa var ya, makyajlı kasa ile arada malzeme kalite farkı var mı?

özellikle yanlarda (kapı içi malzemeleri sert mi - yumuşak mı?)

kapı içi malzemeleri yumuşak deri kaplı kapıların iç yüzeyi

Bu detay onemli bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

quote:

quote:

adapazarında verso ve auris uretılıyor

• Artık yeni Auris ingiltere
    Corolla türkiye
    Yaris yine fransa
    Avensis ingiltere
    Verso bilmiyorum neresi

• Selamlar avensiste makyajlı kasa hangi yıl ve ayda başladı bilen varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler.
  • türkiye'ye nisan 2012'de geldi ancak yurtdışında şubat gibi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Selamlar avensiste makyajlı kasa hangi yıl ve ayda başladı bilen varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

ne kadar daha aynı kasada üretim olacağını biliyor musunuz?
  • yeni kasa büyük ihtimalle 2015'in ilk çeyreğinde çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

yeni kasa büyük ihtimalle 2015'in ilk çeyreğinde çıkacaktır.

teşekkür ederim, duyum mu bu yoksa sizce tahmin mi?
  • 2012 Elegant Ekstra sahibiyim.Arabayı almam esnasında aracın kasa değiştirme olayını çok araştırmıştım.Bayiler 2015'in çeyreğinde değişeceğini söylemişlerdi. Ben hiç erinmedim satılık arabalardan model model araştırdım.(Hangi kasa ne zaman diye) eski kasaların değişim sürecini dikkate aldığımda bayinin dediği gibi 2015'e tekabül ediyor.Bu avensis için değil tüm toyota modelleri için geçerli (6 yılın sonunda kasa değişiyor) hepsine tek tek bakmıştım.Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersöz -- 21 Mart 2013; 11:32:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

yeni kasa büyük ihtimalle 2015'in ilk çeyreğinde çıkacaktır.

teşekkür ederim, duyum mu bu yoksa sizce tahmin mi?

toyotalar 3 sene sonra makyaj, bi 3 sene sonra da yeni kasa çıkartıyor. toyotalarda üç aşağı beş yukarı böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

2012 Elegant Ekstra sahibiyim.Arabayı almam esnasında aracın kasa değiştirme olayını çok araştırmıştım.Bayiler 2015'in çeyreğinde değişeceğini söylemişlerdi. Ben hiç erinmedim satılık arabalardan model model araştırdım.(Hangi kasa ne zaman diye) eski kasaların değişim sürecini dikkate aldığımda bayinin dediği gibi 2015'e tekabül ediyor.Bu avensis için değil tüm toyota modelleri için geçerli (6 yılın sonunda kasa değişiyor) hepsine tek tek bakmıştım.Bilgilerinize.

teşekkür ederim
  • Merhabalar uzun zamandır yeni bir araç alma niyetindeyim en son passat ve avensis arasında seçim yapmaya kadar geldim hatta passat bir adım öndeydi ancak tsi motorların turbo problemi ve doguş servislerindeki yeni ve problemli araçları görünce kararımı avensisten yana kullandım (her iki aracı kullanan en az 20 kişiyle gerek telofonda gerekse yüz yüze görüştüm.) ayrıyeten avensisin atmasferik motorunun uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış olması+lpg çok uyumlu olması kararımda etken oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1998onur

Merhabalar uzun zamandır yeni bir araç alma niyetindeyim en son passat ve avensis arasında seçim yapmaya kadar geldim hatta passat bir adım öndeydi ancak tsi motorların turbo problemi ve doguş servislerindeki yeni ve problemli araçları görünce kararımı avensisten yana kullandım (her iki aracı kullanan en az 20 kişiyle gerek telofonda gerekse yüz yüze görüştüm.) ayrıyeten avensisin atmasferik motorunun uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış olması+lpg çok uyumlu olması kararımda etken oldu.

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.

Aracınız 2013 modelmi? Hangi donanım seviyesi? Ve Fiyat nedir? Ankaradanmı aldınız(hangi bayi)?

Biraz araç alımınız konusunda detay verirseniz daha iyi olacaktır şahsi kanaatim.

• Öncelikle teşşekür ederim aracımı Ankaradan alj Toyotadan aldım 59.900
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

quote:

Orijinalden alıntı: 1998onur

Merhabalar uzun zamandır yeni bir araç alma niyetindeyim en son passat ve avensis arasında seçim yapmaya kadar geldim hatta passat bir adım öndeydi ancak tsi motorların turbo problemi ve doguş servislerindeki yeni ve problemli araçları görünce kararımı avensisten yana kullandım (her iki aracı kullanan en az 20 kişiyle gerek telofonda gerekse yüz yüze görüştüm.) ayrıyeten avensisin atmasferik motorunun uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış olması+lpg çok uyumlu olması kararımda etken oldu.

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.

Aracınız 2013 modelmi? Hangi donanım seviyesi? Ve Fiyat nedir? Ankaradanmı aldınız(hangi bayi)?

Biraz araç alımınız konusunda detay verirseniz daha iyi olacaktır şahsi kanaatim.

Öncelikle teşşekür ederim aracımı Ankaradan alj Toyotadan aldım 59.900 elagant extra

• Hayırlı uğurlu olsun bende Ankara'da aynı yerden almıştım.5 aydır kullanıyorum.Alırken çok araştırmıştım.iyiki de almışım gerçekten muhteşem bir araba hiç pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz passata yönelmemeniz çok olumlu, kesinlikle kötü araba değil ama tsı motorların çok problem çıkardığını bende duymuştum.Bu arada yakıt değerlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

Hayırlı uğurlu olsun bende Ankara'da aynı yerden almıştım.5 aydır kullanıyorum.Alırken çok araştırmıştım.iyiki de almışım gerçekten muhteşem bir araba hiç pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz passata yönelmemeniz çok olumlu, kesinlikle kötü araba değil ama tsı motorların çok problem çıkardığını bende duymuştum.Bu arada yakıt değerlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Aracıma çarşamba günü alıyorum aynı gün landirenzo lpg taktırdıktan sonra plaka vb işlemlerde bittikten sonra burada zaman zaman yorumlarımı görebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.