Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan 06

quote:

Orijinalden alıntı: 1998onur

Merhabalar uzun zamandır yeni bir araç alma niyetindeyim en son passat ve avensis arasında seçim yapmaya kadar geldim hatta passat bir adım öndeydi ancak tsi motorların turbo problemi ve doguş servislerindeki yeni ve problemli araçları görünce kararımı avensisten yana kullandım (her iki aracı kullanan en az 20 kişiyle gerek telofonda gerekse yüz yüze görüştüm.) ayrıyeten avensisin atmasferik motorunun uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış olması+lpg çok uyumlu olması kararımda etken oldu.

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.

Aracınız 2013 modelmi? Hangi donanım seviyesi? Ve Fiyat nedir? Ankaradanmı aldınız(hangi bayi)?

Biraz araç alımınız konusunda detay verirseniz daha iyi olacaktır şahsi kanaatim.

Konfor odaklı ve bol opsiyon listesine sahip bir Alman mı yoksa dayanıklı ve sorunsuz teknolojisine güvenen bir Japon mu sizi en çok mutlu edecek kararı siz verin,şahsen ben sorunsuzluk ve teknolejine çok güvendiğim Avensisi seçtim, ne seçerseniz seçin güle,güle binin kalın sağılacakla.

• Yorumlarınızı bekliyorumm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

Hayırlı uğurlu olsun bende Ankara'da aynı yerden almıştım.5 aydır kullanıyorum.Alırken çok araştırmıştım.iyiki de almışım gerçekten muhteşem bir araba hiç pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz passata yönelmemeniz çok olumlu, kesinlikle kötü araba değil ama tsı motorların çok problem çıkardığını bende duymuştum.Bu arada yakıt değerlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Aracıma çarşamba günü alıyorum aynı gün landirenzo lpg taktırdıktan sonra plaka vb işlemlerde bittikten sonra burada zaman zaman yorumlarımı görebilirsin.

LPG garantiyi ya da motor garantisi diyeyim bozacak mı? Toyota bayilerinde takılan anlaşmalı bir LPG kiti yok sanırım Honda&BRC örneğinde olduğu gibi.

Eğer kaliteli bir firmayla anlaşıp garantili LPG'li sıfır km. Toyota araçlar alınabilseydi eminim Avensis, Corolla çok daha fazla satabilirdi.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun bende Ankara'da aynı yerden almıştım.5 aydır kullanıyorum.Alırken çok araştırmıştım.iyiki de almışım gerçekten muhteşem bir araba hiç pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz passata yönelmemeniz çok olumlu, kesinlikle kötü araba değil ama tsı motorların çok problem çıkardığını bende duymuştum.Bu arada yakıt değerlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Aracıma çarşamba günü alıyorum aynı gün landirenzo lpg taktırdıktan sonra plaka vb işlemlerde bittikten sonra burada zaman zaman yorumlarımı görebilirsin.

LPG garantiyi ya da motor garantisi diyeyim bozacak mı? Toyota bayilerinde takılan anlaşmalı bir LPG kiti yok sanırım Honda&BRC örneğinde olduğu gibi.

Eğer kaliteli bir firmayla anlaşıp garantili LPG'li sıfır km. Toyota araçlar alınabilseydi eminim Avensis, Corolla çok daha fazla satabilirdi.

Motora garanti yok , şahsen Toyota motorlarının lpg ile uyumlu olduğunu çok iyi biliyorum kısacası o riske giriyorum saygılar

• quote:

quote:

quote:

LPG Taktırdığınızda LPG'den doğan arızalar hariç aracın garantisi devam ediyor, bilindik markalardan taktırırsanız onlarda LPG'den doğan arızalar için garanti verdiklerinden dolayı herhangi bir sorun olmaz.

• Arkadaşlar Avensis aracımı aldım Ankara olgun lpg de landirenzo lpg kiti taktırdım henüz 500 km şu an için çok memnunum zaten Avensisisi tercih etmemdeki nedenlerden biri lpg ye uygun atmosferik uzun ömürlü bir motor olmasıdır.
  • quote:

Arkadaşlar Avensis aracımı aldım Ankara olgun lpg de landirenzo lpg kiti taktırdım henüz 500 km şu an için çok memnunum zaten Avensisisi tercih etmemdeki nedenlerden biri lpg ye uygun atmosferik uzun ömürlü bir motor olmasıdır.

Peki neden landirenzo? Bu markayımı öneriyorlar? Yada siz araştırarak mı karar verdiniz?

Hayatımda hiç lpg kullanmadığım ve bu konuda hiç bilgim olmadığından soruyorum.

Bende Avensis + lpg şeklinde düşünüyorum, onun için araştırma yapıyorum.
  • Landirenzo lpg kiti dünyanının her tarafında kullanılan memnuniyet seviyesi oldukça güvenilir bir kit bunun dışında yaklaşık son beş aracıma (dizeller hariç) landi renzo kit taktırdım tek bir sorun dahi yaşmadım onun için landi renzoyu tercih ediyorum.
  • Merhaba 2011 model 1.8 CVT elegant extra multidrive S avensisim var düşünürseniz size satabilirim
    irtibat bilgim
    0 532 633 16 36
    renk galaksi mavi hiç kaza boya değişen yok tüm bakımları yapıldı ve TOYOTA yetkili serviste yapıldı
    21207 km.'de
    İyi günler.
  • Arkadaşlar Avensis 1.6 elegant veya elegant extra düşnüyoruz bayilerden fiyat alan var mı şu ara biraz indirim var sanırım ya da alan arkadaşlar hediye falan kopartabildiniz mi bir sorum daha olacak passat ile test sürüşüne çıkan arkadaş varsa ses yalıtımı açısından hangisinden memnun kaldıklarını söylerlerse çok sevinirim.
  • fotoğraf
     2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi 2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi

• Merhaba arkadaşlar,
    Vw araç almak için yola çıkmıştım ve yok 3 ay yok 5 ay bekleme bana göre değil bulunmaz hint kumaşı mı bu ? Dedim ve başka markalara yöneldim. Ford seat skoda vs.
    Bide auris için toyotaya gittim fakat toyota hiç aklıma gelmemişti tam çıkarkende avensise baktım. Araç gözüme güzel göründü içi resimlerdeki gibi kalitesiz ucuz görünmüyo işçilik birinci sınıf biraz sade bir ön konsolu var ama resimlerdeki gibi basit görünmüyo kesinlikle ben görünce acaba eski avensisemi baktım dedim kendi kendime benim aracım ekstra olarak ısıtmalı deri koltuklu bej renginde içi çok ferah ve geniş geldi. Belkide hap hatchback araçlara baktığım için kapıldım ihtişamına. Fiyatı vardır bi 80 dedim bide baktım 60.900 artı deri koltuk parası ama onu almadılar. Metalik inci beyazı bunuda almadılar ve 59.000 e anlaştım 20-25 bin bi açığım vardı onuda eski aracınızı ne zaman satarsanaz getirirsiniz dediler ve 2 aylık bi protokole imza attık ancak aynı gün aracımı sattım ertesi günde geri kalan parayı verdim. Araç konfor olsun yol tutuşu olsun cidden çok iyi performans olarakta corollayla aynı sadece rampada biraz daha ağır corollaya göre bunun sebebide ağırlığı. 1.4 tsi 122 passat kullandım 3 ay performans olarak kafa kafaya. Eğer 60 bine D segmenti bi araca binmek istiyorsanız çok uygun bi araç. Fiyatının muadillerinden yaklaşık 20-25 bin az kalite olarakta kesinlikle aynı. Konfor olarak passattan kesinlikle daha iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye olarak metalik renk, ısıtmalı deri koltuk farkı bunları almadılar. Arka park sensörü hediye ettiler xenon farda istedim ancak ellerinde olmadığını söylediler. Plaza tanıdıktı metalik renk ve deri koltuk istisna sanırım. Ancak park sensörü ve xenon far alabilirsiniz zorlarsanız. En azından birini alabilirsiniz. Araçta iki tane paspas var ayrıca yazlık ve kışlık olmak üzere. Sanırım onlar hediye değil. 3 ay kadar passat kullandım yalıtım konusunda kesinlikle avensis aynı şekilde konfordada.

• quote:

Orijinalden alıntı: onemillion1

Merhaba arkadaşlar,
    Vw araç almak için yola çıkmıştım ve yok 3 ay yok 5 ay bekleme bana göre değil bulunmaz hint kumaşı mı bu ? Dedim ve başka markalara yöneldim. Ford seat skoda vs.
    Bide auris için toyotaya gittim fakat toyota hiç aklıma gelmemişti tam çıkarkende avensise baktım. Araç gözüme güzel göründü içi resimlerdeki gibi kalitesiz ucuz görünmüyo işçilik birinci sınıf biraz sade bir ön konsolu var ama resimlerdeki gibi basit görünmüyo kesinlikle ben görünce acaba eski avensisemi baktım dedim kendi kendime benim aracım ekstra olarak ısıtmalı deri koltuklu bej renginde içi çok ferah ve geniş geldi. Belkide hap hatchback araçlara baktığım için kapıldım ihtişamına. Fiyatı vardır bi 80 dedim bide baktım 60.900 artı deri koltuk parası ama onu almadılar. Metalik inci beyazı bunuda almadılar ve 59.000 e anlaştım 20-25 bin bi açığım vardı onuda eski aracınızı ne zaman satarsanaz getirirsiniz dediler ve 2 aylık bi protokole imza attık ancak aynı gün aracımı sattım ertesi günde geri kalan parayı verdim. Araç konfor olsun yol tutuşu olsun cidden çok iyi performans olarakta corollayla aynı sadece rampada biraz daha ağır corollaya göre bunun sebebide ağırlığı. 1.4 tsi 122 passat kullandım 3 ay performans olarak kafa kafaya. Eğer 60 bine D segmenti bi araca binmek istiyorsanız çok uygun bi araç. Fiyatının muadillerinden yaklaşık 20-25 bin az kalite olarakta kesinlikle aynı. Konfor olarak passattan kesinlikle daha iyi bence.

Hayırlı olsun, çok mantıklı bir seçim yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun, çok mantıklı bir seçim yapmışsınız.

Teşekkür ederim

• Tekrardan hayırlı olsun

Avensiste zaten geri görüş kamerası yok muydu, park sensörüne gerek var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Tekrardan hayırlı olsun

Avensiste zaten geri görüş kamerası yok muydu, park sensörüne gerek var mı???

Geri görüş kamerası var ancak bu zamana kadar hep hatcback araç kullandım biraz acemiliği var sedan aracın. Bana baya faydalı olmakta en azından araca tam alışana kadar. Sensör olmadanda olur ancak sensörlü daha güvenli hissediyorum ben.

• Hayırlı olsun çok doğru bir seçim yapmışsınız. ben alalı 7 ay oldu.Muhteşem bir araba.
  • Merhabalar, dün elegant ext. deneme
    sürüşü yaptım.
    Araç boyut ve sürüş konforu ile d sınıfı
    olduğunu hissettiriyor. Araç içindeki güven
    hissi çok güzel .
    Ancak 2500 devirden itibaren motor sesi
    içerden çok duyuluyor, beni hayal
    kırıklıgına uğrattı. bu konuda sizler ne
    düşünüyorsunuz.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.vw fanatiklerinden olmadığınıza sevindim.Foumda bir kere vw kullanmış birisi.Başlıyor vw dünyanın en iyi arabası diye.Toyota avensis almakla bende doğru seçim yapmışsınız.Fiyatına göre çok iyi bir araç.Benzer özelliklerdeki vw'ye çuvalla para vermeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.