Bildirim
2012 model 1.6 T 180 HP LPG'SİZ INSİGNİA ALINIR MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı araca sahibim. Sana bu araçla alakalı en çok yardımcı olabilecek üyelerden biriyim.
Profiline baktım her hafta başka araç için konu açmışsın. Muhtemelen bu arabayı da almayacaksın, o yüzden nefesimi tüketip sana yardımcı olmaktan vazgeçtim -
Ahahag hocam güldürdün 😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Aynı araca sahibim. Sana bu araçla alakalı en çok yardımcı olabilecek üyelerden biriyim.
Profiline baktım her hafta başka araç için konu açmışsın. Muhtemelen bu arabayı da almayacaksın, o yüzden nefesimi tüketip sana yardımcı olmaktan vazgeçtim -
Araba alacağım hocam. Bundan dolayı bu segmentteki araçlara bakıyorum. Bugün böyle temiz bı Insignia buldum. Kendi aracımın üstüne bir miktar vererek takas etmeyi düşünüyorum. Araç sahibi ile görüştüm. Ortak noktada anlaştık. Aracı almaya gideceğimi Çarşamba günü. Yardımcı olursanız memnun olurum. -
Ben önermiyorum. 10 yıldır Insignia kullanıyorum başka araba beğenemez oldum. Turbo motorlu düz vitesli spor şasili arabayı bugün bırak D sınıfını, C sınıfında bile üretmiyorlar. Arabayı değiştirmek istesem yerine alabileceğim bir araba Türkiye'de yok. Şimdiki aklım olsaydı ortalama bir araç alır gene sonraki aracımı da cahilce seçerdim.
-
Çok teşekkür ederim hocam -
servis geçmişi varsa, şanzıman yağı zamanında değişmişse, motor-şanzıman yağ kaçağı yoksa alınır.
özellikle şanzıman işi önemli bu motor-şanzımanda.
-
Manuel araçta da oluyor değil mi hocam bu şanzıman yağı mevzusu -
Servis geçmişi kayıtlı değil. Kendi ustasına bakım yaptırmış. Yetkili servise götüreceğiz aracı almaya gittiğimde. Detaylı bir şekilde motoruna mekanik kısmına baksınlar. Yetkili serviste çıkar herşey ortaya -
oluyor, bir de o şanzıman için biraz hassas deniyor.
-
hocam bende 3 sene bindim 2009 model sport donanıma, flexride, afl felan vardı; bu aractan sonra belki 20 tane farklı araca sahibi oldum ama su aracın verdiği keyfi hiçbirinde bulamadım. motor kodu a16let diye geçiyordu sanırım. afl farların suan bile bence ikamesi yok orta segmentte, öyle güzel aydınlatıyordu yolu. gidişi yol tutusu, görüntüsü mükemmeldi. Ancak arac motor,kullanılan malzemeler ve elektrik aksamı kısmı acayip derecede narin/hassas yapıdaydı. sürekli tamir edilmek istiyordu. aksam calısan arac sabah arıza ısıgı yakabiliyordu. flexride özelliği harikaydı, spor moda alınca motor sesi felan of of unutamadım vallahi. bayada yakıyordu 12-13 litrelerde ama ozamanın teknolojisi ve agırlıkla son derece normaldi bana kalırsa.en sonunda sattık tabi ama tadı damağımızda kaldı gerçekten de.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Profiline baktım her hafta başka araç için konu açmışsın. Muhtemelen bu arabayı da almayacaksın, o yüzden nefesimi tüketip sana yardımcı olmaktan vazgeçtim |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X