Şimdi Ara

2012 opel astra 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araç alamıyorum bari satana destek olayım dedim

arkadaşım aracını satma durumu var 2012 opel astra eski kasa. model yükseltmek için

eastronik (triptonik) lpg li
    15 bin-20bin arası km
    değişensiz boyasız

daha ilana koymadı

ederi ne olur ortalama

• ekspertiz garantili
  • 37 38 bin civarı gider.
  • 35–36 diyorum. Zaten astra h nin sıfırı 1 yıl boyunca 35–40 aralığına satıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 2013 manuel full paketleri 40 bin tl. Hatta indirim bile yapıyorlar .
  • Mal tatlıdır.
    Ful donanımdan kasıt park sensörü,hız sabitleyici,çelik jant,sis farları,karter koruma ise araçta mevcut.
    Artı birde araçta 2bin küsür değerinde prins lpg sistemi olup,eksper garantisi veriliyorsa 35-36 binlerden bahsetmek malı öldürmek olur sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

Hala 2013 manuel full paketleri 40 bin tl. Hatta indirim bile yapıyorlar .

İşte öyle bir Türkiye maalesef kalmadı. Bayiler boş pakette indirim yapabiliyorlar ancak Comfort paket için ben o kadar bayi ile görüştüm 43'ten aşağı bulamadım. Hatta geçtiğimiz hafta 40.500'e aldı boş paketini forumdan bir üye.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek. Temizse 36-38 arasına gider.
  • Model yükseltmek için satıyoruz.
    48-50 bin bandında hangi araç alırsak bu amaç gerçekleşmiş olur.

• 2 yil kullanildi mal. Sifir degilki sifir fiyatini isteyesin. 5-6 bin gayet makul bir rakam. 35 iyidir. Oda bu piyasa sartlarinda yoksa bu fiyata bile satilamayacagini sizde cok iyi biliyorsunuz.

@ burak61_23

• konfor paketi yoksa 34 varsa 36. Ama 20.000 deki bu aracı herhangi bir sorunu yokken satmak şuan için akıl karı değil. 50 bine sıfır alacağınız araba daha iyi olmayacak aradaki 15 bine değmeyecek. İkinci elden inip ikinci ele binelim derseniz orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak61_23

fiyatlar uçmuş.

arkadaşım aracını satma durumu var 2012 opel astra eski kasa. model yükseltmek için

15 bin-20bin arası km
    değişensiz boyasız

daha ilana koymadı

ederi ne olur ortalama

2 yıllık araç 20.000 km'de..
    Bu kadar az gidecek araçlara niye LPG taktırırsınız anlamıyorum

Tasarruf amaçlı deseniz, 2000 TL LPG takım ücretinden bahsediyorsunuz. 2000 TL bugün için 400 lt benzin yapıyor ki, ben zaten 14 ayda aracıma 600 lt benzin almışım 9400 km'de.
    Uzun yıllar boyu kullanım için deseniz, 2012 model güncel aracı neden satıyorsunuz? Model yükseltmek için demişsiniz, Insignia mı alacak arkadaşınız? Sıfır alacaksa bu araçtan elde edeceğiniz 1000-2000 TL'nin çok da aranmaması lazım. İkinci el alacaksa, Astra şu anda zaten rağbet gören ve beğenilen bir araç bana kalırsa.

Çelişkili ifadeler var sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

quote:

Orijinalden alıntı: burak61_23

fiyatlar uçmuş.

15 bin-20bin arası km
    değişensiz boyasız

daha ilana koymadı

ederi ne olur ortalama

2 yıllık araç 20.000 km'de..
    Bu kadar az gidecek araçlara niye LPG taktırırsınız anlamıyorum

Tasarruf amaçlı deseniz, 2000 TL LPG takım ücretinden bahsediyorsunuz. 2000 TL bugün için 400 lt benzin yapıyor ki, ben zaten 14 ayda aracıma 600 lt benzin almışım 9400 km'de.
    Uzun yıllar boyu kullanım için deseniz, 2012 model güncel aracı neden satıyorsunuz? Model yükseltmek için demişsiniz, Insignia mı alacak arkadaşınız? Sıfır alacaksa bu araçtan elde edeceğiniz 1000-2000 TL'nin çok da aranmaması lazım. İkinci el alacaksa, Astra şu anda zaten rağbet gören ve beğenilen bir araç bana kalırsa.

Çelişkili ifadeler var sanki

Kafamda deli sorular

• Facebook ta Opel astra grubuna sorun adamlar delirmiş 45 e koy diyen bile cikar .

Sanırsın ki tek marka Opel dunya da . Gecen 2006 model Cosmo 36 ya koymuşlardi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Haziran 2014; 10:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

konfor paketi yoksa 34 varsa 36. Ama 20.000 deki bu aracı herhangi bir sorunu yokken satmak şuan için akıl karı değil. 50 bine sıfır alacağınız araba daha iyi olmayacak aradaki 15 bine değmeyecek. İkinci elden inip ikinci ele binelim derseniz orası ayrı.

dediğiniz çok doğru

sıfır alınıp binilen bir aracı satıp tekrar ikinci el almak mantıklı değil sanki. konfor olarak pek farketmez herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.