Şimdi Ara

2012 Passatım var navigasyon açarmı dosyalarını koysam yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 1.6 Bluemotion manuel vites Passat'ım var.Teyp kısmında navigasyon yok navigasyon extra bir özellik istersenizi 2.500 liraya koyarız dediler bende kabul etmedim tabii 2.500 liraya navigasyon mu olur dedim.Şimdi bir arkadaşım usb girişin felan varsa usb ye navigasyon dosyası yükle sonra tak çalışır dedi ben bunu merak ettim acaba böyle bir şey var mı? mümkünmü? Arabayı 2 aylığına babama verdim köye gitti deneyemiyorum da ama merak ettim cevabını almak istiyorum..yardımcı olur musunuz?

Bu arada arbada usb girişi yok micro sd kart girişi var oradan bağlatı sağlıyorum bir de bu mümkünse navigasyon dosyalarını nereden bulup indireceğim bunu söylerseniz memnun olurum .... link site v.s yardımcı olursanız sevinirim..

Lütfen cevap...

• eğer araçta bir görüntü sistemi yani ekran yoksa ki navigasyon almadığınıza göre de yoktur olmaz.
    navigasyon dosyasını yükleyip ne yapmayı düşünüyorsunuz görüntülüyecek bir ekranınız yok ise ?
    öncelikle 150-200 liraya bir navigasyon cihazı alın takın yeterli olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

eğer araçta bir görüntü sistemi yani ekran yoksa ki navigasyon almadığınıza göre de yoktur olmaz.
    navigasyon dosyasını yükleyip ne yapmayı düşünüyorsunuz görüntülüyecek bir ekranınız yok ise ?
    öncelikle 150-200 liraya bir navigasyon cihazı alın takın yeterli olucaktır.

Dokunmatik ekranı mevcut.Ancak sonradan anladım ki aynı ekranın navigasyon dosyalarını çalıştırabilen bir versiyonu varmış benim araçtaki bu değil.Ayrıca cevabınız için de teşekkür ederim. Telefondaki navigasyonu kullanıyorum işimi görüyor. Ama şarjı yemesin diye daha sağlıklı bilgi versin diye dediginiz gibi ayrıca navigasyon cihazi da alabilirim , olabilir.

Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.