Şimdi Ara

2012 PEUGEOT 508 1.6 E-HDİ ACTİVE STOP&START

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz aracı 56.500 TL'ye satın aldım. Yarın arabayı teslim almaya gideceğim. Özellikleri şunlar:
    Model: 2012
    Motor Hacmi: 1560
    Motor Gücü: 112
    Vites: Automatic
    Yakıt: Dizel
    Kasa Tipi: Sedan
    Renk: SİYAH

Evet arkadaşlar sorum şu. Aranızda daha önce bu aracı kullanmış olan var mı? Kullanan varsa detaylı bilgi verebilir mi? Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım ve özellikleri ve tasarımı da çok hoşuma gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.

• ben de merak ediyorum bu aracı kullanan var mı?

Yorumları merak ediyorum
  • Araç hor kullanılmaya fazla gelmiyor bakımları zamanında yapılmış olmalı onun dışında kronik arızası yok fakat çok değişik yerlerinden arıza çıkartıyor birazda şans işi şanzıman idare eder ses yalıtımı ne çok iyi ne çok kötü keşke bir tık daha ileri olsaydı bide keşke allure donanımlı olanını alsaydınız daha iyi olurdu hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arabayı 2. el aldım ama 5 ay kullanılmış. Tanıdık bir galeriden aldım. Bu arada önceden Passat kullanıyordum ve onda farlar otomatik yanıyordu. Bu araçta otomatik sisteme alınmıyor mu farlar?

Bu arada kara şimşek.
     2012 PEUGEOT 508 1.6 E-HDİ ACTİVE STOP&START

• Ben kullanıyorum.

Hocam babamın 2012 model e hdi allure aracından şuana kadar bizim bir sıkıntımız olmadı. Şanzuman otomatikleştirilmiş olduğundan İlk başlarda biraz sarsıntılı sonrada kullanım stiline göre sarsıntı azalıyor. Sormak istediğiniz başka konu varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatiklestirilmis derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Otomatiklestirilmis derken ?

Yarı otomatik şanzıman hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol hocam. Sorularım üstte yazdığım gibi şunlar;
    1- Nagivasyon vs. nasıl ayarlanıyor? Örneğin arka kamerayı gösteriyormuş onu nasıl ayarlayacağız?
    2- Eskiden Passat kullanıcısıydım ve farlar otomatik olarak devreye giriyordu araç çalışınca. Bu araçta öyle bir özellik var mı? Var ise nasıl devreye sokabilirim?
  • wizardofoz19 kullanıcısına yanıt
    passat kaç modeldi ? hangi paketti ? kaça sattınız ?

• http://forum.donanimhaber.com/m_41260210/f_//tm.htm#41260210

• quote:

Orijinalden alıntı: wizardofoz19

Sağol hocam. Sorularım üstte yazdığım gibi şunlar;
    1- Nagivasyon vs. nasıl ayarlanıyor? Örneğin arka kamerayı gösteriyormuş onu nasıl ayarlayacağız?
    2- Eskiden Passat kullanıcısıydım ve farlar otomatik olarak devreye giriyordu araç çalışınca. Bu araçta öyle bir özellik var mı? Var ise nasıl devreye sokabilirim?

Hocam active donanımla otomatik far ve navigasyon yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

passat kaç modeldi ? hangi paketti ? kaça sattınız ?
    2012 modeldi. 1.6 TDi BlueMotion Comfortline. Acil paraya ihtiyacım vardı 6-7 ay önce satmıştım. 82.500'e sattım. Şimdi ise biraz para toparladım ve bu aracı aldım. İnşallah ileride Range Rover alabilirim Allah nasip ederse, hayalimdeki araç.
    Birde dikiz aynalarını nasıl otomatik kapatabiliyoruz? Tam çözemedim aracı?
  • Aracın km'si kaç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Aracın km'si kaç acaba?
    35bin. Tanıdıktan aldım fiyat o yüzden böyle. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.