Şimdi Ara

2012 RENAULT SYMBOL Authentique TAKAS 2011 PEUGEOT 206+ Envy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, öncelikle buna benzer bir konu gördüm forumda fakat 206 ile ilgiliydi plus göremedim. Bende dizel 1.5 2012 RENAULT SYMBOL Authentique modeli var. Kaç para yapar, ne kadara satabilirim görmek için merek ettim ve sahibinden com'a ilan koydum. Takasa evet dediğim için dizel 1.4 2011 PEUGEOT 206+ Envy' le takas teklifi geldi. Arabanın büyüklüğü yakıtı sorun değil. Devamlı kullandığım araba değil çünkü babamla aynı yerde çalıştığımız için babamın arabasıyla gidip geliyoruz. 206 plus hoşuma gitti açıkçası ve bildiğiniz üzere symbol'un hiçbir güvenliği yok. bu yüzdende olumlu geliyor. Kafa kafaya takas edicez eğer olursa sizce yapmalı mıyım? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• 206+ da ne güvenlik var hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABS, sürücü, yolcu ve koltuk yanları hava yastıkları var. Günümüzde bunlar özellik sayılmıyor fakat symbol de ABS bile yok ve eksikliği çok fazla anlaşılıyor. Araç frene basıp çekmeme rağmen kaymaktan başka bir şey yapmıyor. Geçen hafta good year kışlık lastik taktırdım durum yine aynı frenler gerçekten fazla sıkıntılı
  • Ben olsam değişmem piyasası, model yılı daha iyi sizin aracınızın.
    C segmentine geçecek olsanız neyse ama symbol verip 206 almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsunuz fakat benim günlük kullandiğim araba fluence onun frenlerine alıştıktan sonra çok zorluk çekiyorum. Fren konusunda önerileriniz var mıdır? Şuan tek derdim diyebilirim bakımlarını yaptırdım balatalarda bir sıkıntı yok sağ ön disk yamukmuş tornada yaptırdım daha ne olabilir ki?
  • senin araban daha iyi boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerless

Doğru söylüyorsunuz fakat benim günlük kullandiğim araba fluence onun frenlerine alıştıktan sonra çok zorluk çekiyorum. Fren konusunda önerileriniz var mıdır? Şuan tek derdim diyebilirim bakımlarını yaptırdım balatalarda bir sıkıntı yok sağ ön disk yamukmuş tornada yaptırdım daha ne olabilir ki?

Altınızdaki Broadway değil 2012 model bir symbol nasıl frenleri tutmazmış.
    Servise götürün yapsınlar yapamazlarsa başka servise götürün orada da olmazsa özel servise götürürsünüz mutlaka anlayan ustaları vardır.
    Yaptırın frenleri binin bu araç bırakılıp 206'ya geçilmez hocam yazık olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerless

ABS, sürücü, yolcu ve koltuk yanları hava yastıkları var. Günümüzde bunlar özellik sayılmıyor fakat symbol de ABS bile yok ve eksikliği çok fazla anlaşılıyor. Araç frene basıp çekmeme rağmen kaymaktan başka bir şey yapmıyor. Geçen hafta good year kışlık lastik taktırdım durum yine aynı frenler gerçekten fazla sıkıntılı

bende 2012 logan var abs standart,ama abs olmasada frenleri okadar kötü olamaz bi baktrın

• Sürekli binmeyecekseniz benzinli neden düşünmüyorsunuz?
  • 2. el benzinli fiyatları almış başını gidiyor benzinlidense dizel daha uygun hem satmakta zor olmuyor. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim frenleri en kısa zamanda araştırma yaparak usta birine göstericem. Takas yapmaktan vazgeçtim belkide büyük bir hatadan kurtardınız. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.