Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

46ES8000 TV aldık ve kullanmaya başladık..Yalnız çözemediğim bazı sorunlar var..Yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

1)3D Filmlerde Pop-Out Efektlerinin daha iyi olması için ayar yeri var mı?

( Benim Tv nin 3D sinde sıkıntı var gibi hissettim..Meşhur "Top Girl" videosunu daha önce 40ES6140 da izlemiş ve çok memnun kalmıştım..Benim ES8000 de izleyince ise ondan daha düşük bir performans görünce şaşırdım.. )
    Not: 40ES6140 2 metreden, 46ES8000 ise 3 metreden izlendi..

2)Wireless Ağa bağlanmak için hangi adımlar izlenmeli? Yan komşumun ağını görüp bir türlü bağlanamadım..Wireless ı güçsüz mü TV nin?

3)USB Bellekten Film izlerken ani ses yükselmesi ve düşmesi sorunu yaşadım, daha önce bu konuyu tecrübe edinen oldu mu? Varsa çözümü nedir?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 5 Ocak 2013; 3:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

samsung un yeni tvleri çıkacak 8 ocak ı bekleyin arkadaşlar , yeni tv alacak olanlar beklesin derim...

hadi inş. çıksında ES8000 lerin fiyatı ucuzlasın
  • Ces 2013 fuarinda yeni tvler tanitilacak her markanin onumuzdeki hafta.mart nisani bulur satisa cikmalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba millet 40ES6710 var USB den film izliyorum ancak alt yazılarda türkçe karakterleri (ı,ş,ğ) göstermiyor. Var mı bir çözümü varsa yardım lütfen...

Bir de Vuze torrent programını kullanan var mı? Laptopumu tvnin yanında açınca vuze programında tv bağlantısı çıkıyor ayrıca tvden source tuşuna basınca da sırasıyla hdmi,usb ve vuze çıkıyor sanırım direk bağlatıdan film falan izleniyor denemeyedim deneyen varsa yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrknn -- 6 Ocak 2013; 15:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrknn

Merhaba millet 40ES6710 var USB den film izliyorum ancak alt yazılarda türkçe karakterleri (ı,ş,ğ) göstermiyor. Var mı bir çözümü varsa yardım lütfen...

Bir de Vuze torrent programını kullanan var mı? Laptopumu tvnin yanında açınca vuze programında tv bağlantısı çıkıyor ayrıca tvden source tuşuna basınca da sırasıyla hdmi,usb ve vuze çıkıyor sanırım direk bağlatıdan film falan izleniyor denemeyedim deneyen varsa yazsın...

merhaba

Film açıkken kumandadan TOOLS tuşuna basarak altyazı ayarlarına gelin, orada altyazı kodlama veya şifreleme dili (tam hatırlayamadım ismini) olması lazım, onu türkçe yapınca sorun çözülüyor.

İkincisi için vuze programını bilmiyorum ancak dediğiniz işlemleri samsungun kendi programı "Samsung AllShare" ile daha stabil yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

Merhaba millet 40ES6710 var USB den film izliyorum ancak alt yazılarda türkçe karakterleri (ı,ş,ğ) göstermiyor. Var mı bir çözümü varsa yardım lütfen...

merhaba

Film açıkken kumandadan TOOLS tuşuna basarak altyazı ayarlarına gelin, orada altyazı kodlama veya şifreleme dili (tam hatırlayamadım ismini) olması lazım, onu türkçe yapınca sorun çözülüyor.

İkincisi için vuze programını bilmiyorum ancak dediğiniz işlemleri samsungun kendi programı "Samsung AllShare" ile daha stabil yapabilirsiniz.

Çok sağol yardımın için ancak Allshare programı için iki cihazında samsung olması gerekmiyor mu? Benim laptop HP de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

merhaba

Çok sağol yardımın için ancak Allshare programı için iki cihazında samsung olması gerekmiyor mu? Benim laptop HP de

gerekmiyor, samsung'un sitesinden windows için allshare'i indirip kullanabilirsin, ben kullanıyorum.

• iki cihazında samsung olması gerekmiyor.
  • beyler 40es8000 de tam evolution kit yazısının üzerinde aşırı ısınma normalmi? Yani el yakan türden bir ısınma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigFreeze

beyler 40es8000 de tam evolution kit yazısının üzerinde aşırı ısınma normalmi? Yani el yakan türden bir ısınma.

Dediğiniz kısımda işlemci var ısıyı metal kasaya ileterek soğutma yapıyor. Mağazada Panasonic DT-WT50 modellerine bakmıştım ısınma varmı diye, inanın ES8000 modelinde hissettiğiniz ısı halt yemiş DT-WT cayır cayır yanıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metro03

quote:

samsung un yeni tvleri çıkacak 8 ocak ı bekleyin arkadaşlar , yeni tv alacak olanlar beklesin derim...

Eğer yeni TV'lerini çıkardıklarında ES8000'lerde gözle görülür fiyat düşürürlerse "Evolution Kit" kartını kol gibi fiyata satarlar kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: bigFreeze

beyler 40es8000 de tam evolution kit yazısının üzerinde aşırı ısınma normalmi? Yani el yakan türden bir ısınma.

Dediğiniz kısımda işlemci var ısıyı metal kasaya ileterek soğutma yapıyor. Mağazada Panasonic DT-WT50 modellerine bakmıştım ısınma varmı diye, inanın ES8000 modelinde hissettiğiniz ısı halt yemiş DT-WT cayır cayır yanıyorlardı.

Dogrudurda yani bu soba gibi elinizi yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: metro03

quote:

Eğer yeni TV'lerini çıkardıklarında ES8000'lerde gözle görülür fiyat düşürürlerse "Evolution Kit" kartını kol gibi fiyata satarlar kesin.

46ES8000 modeline niyetlenmiştim ben de ama kartın kullanım süresi geçmiş, almak nasip olmadı.

Araştırma yaparken yeni modeller ne zaman gelir diye sordum, satıcılar genelde şu an için öyle bişey yok diyor. Bi tanesi de 2013'te Samsung yeni model çıkarmayacak dedi, bilginize. Yanlış anlaşılma olmasın, sadece denileni aktarıyorum...

Bu arada, elektronik firmaları en düşük 3499 TL'ye satıyor. Yaza doğru ucuzlama beklenir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Herkese hayırlı akşamlar..

46ES8000 TV aldık ve kullanmaya başladık..Yalnız çözemediğim bazı sorunlar var..Yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

( Benim Tv nin 3D sinde sıkıntı var gibi hissettim..Meşhur "Top Girl" videosunu daha önce 40ES6140 da izlemiş ve çok memnun kalmıştım..Benim ES8000 de izleyince ise ondan daha düşük bir performans görünce şaşırdım.. )

2)Wireless Ağa bağlanmak için hangi adımlar izlenmeli? Yan komşumun ağını görüp bir türlü bağlanamadım..Wireless ı güçsüz mü TV nin?

3)USB Bellekten Film izlerken ani ses yükselmesi ve düşmesi sorunu yaşadım, daha önce bu konuyu tecrübe edinen oldu mu? Varsa çözümü nedir?

Teşekkürler..

Hocam yalnızca 2 numaralı sorunuza cevap verebilicem. Komşunuzun wireless interneti şifreli olduğundan bağlanamıyor olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: semb

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Herkese hayırlı akşamlar..

Teşekkürler..

Hocam yalnızca 2 numaralı sorunuza cevap verebilicem. Komşunuzun wireless interneti şifreli olduğundan bağlanamıyor olabilir misiniz?

:D

Yok dostum internetini hiç göremiyorum..!

• 55es8000 aldım geçen hafta bugün teledünya için conax technisat modül aldım fakat kanalları bulmuyor yardımcı olabilicek varsa sevinirim.
  • Televizyonum 32-EH-5200

e2, cartoon network, ve benzeri iki dil seçeneği olan kanallarda öntanımlı dil ingilizce.. İlk açıldığında ingilizce konuşuluyor..

Menüden ses dilini Türkçe'ye geçiriyorum, kanal değiştirip tekrar geri döndüğümde yine ingilizce oluyor..

Bu kanalları kalıcı olarak Türkçe yapma şansımız yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mesajım bulunsun diye yazıyorum 46es8000 yada 55es8000 tv modellerinden birini almak istiyorum. Satmak isteyenler pm den ulaşılarsa sevinirim.
  • F8000 serisi tanitiliyor ces las vegasta hadi hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.samsungces.com/live.aspx burdan izleyebilirsiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.