Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izliyorum :) Ultra HDTV süper olmuş valla
  • harbiden süper
  • Dün es 7000 ve 8000 için yeni güncelleme çıkmış (belki diğer serilerede çıkmıştır bakmadım)

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES8000SXTK-downloads
  • güncellermeleri yükleyen var mı?
    Ne gibi değişiklikler var
  • Güncellemeyi yükledim pek bi değişiklik görmedim sanki kontrast oranı biraz daha arttı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 9 Ocak 2013; 5:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

arkadaşlar bende es8000 aldım ekran ile çerçeve arasındakı boşluklarda ışık var bi bakarmısınız es modeli kullanan arkadaşlar sizdede bu sıkıntı var mı?

/>

bilmiyorum bu sorunmu değilmi ama aynısı bendede var hatta daha fazla. Benden köşelerdede var.
  • benim de 46es7000 cihazimda kurulumdan 15 gun sonra kablosuz baglanti (wifi) sorunu basladi..etrafta 8-9 kablosuz baglanti olmasina ragmen 1 tanesini bile gormuyor, ilk kurulumda sorun yoktu, yan odada bulunan kablosuz modemime baglanmisti.simdi hic birsey gormuyor..servis geldi ve az once tv`yi alip goturdu tum aksesuarlari ile birlikte..

degisim talep etmeyi dusunuyorum eger kabul ederlerse ama ya gelen cihazda da aynisi olursa diye endise ediyorum..hem bu cihazda olu piksel veya bulutlanma gibi sorunlarda yoktu..ne yapsam karar veremiyorum, tavsiyesi olan?

not:gelen servis elemani degisim isterseniz 1 aydan fazla surer dedi, normal mi? bu kadar sure tv'siz ne yapacagim?
    yaktin beni samsung:)
  • 55es8000 en dusuk kacı gormustu arkadaslar? yılbasında teknosada 3900 gibi bir fiyat hatırlıyorum, yanılıyor muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

benim de 46es7000 cihazimda kurulumdan 15 gun sonra kablosuz baglanti (wifi) sorunu basladi...

Wireless sorunu genellikle yaşanıyor. Diğer konuda paylaşmıştım. Bu sorunu cihazı evden çıkarmadan da çözebiliyorlar.

quote:

Bir üyede aynı sorunu yaşamış. Wireless sorununda tv yi evden çıkarmadan da tamiri yapılabiliyormuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58956807/mpage_12/f_/key_//tm.htm#msglink_69390978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 11 Ocak 2013; 16:51:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar samsunges8000 modeli dusunuyorum ancak panel arizasi cok fazla oldugu soyleniyor. Kullanicilarin genel memnuniyeti nedir? Bu paneldeki arizalar 100 de kac ihtimaldir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Arkadaşlar 40es7000 aldım, genel itibariyle memnunum fakat showtv ve e2 ile sorunum var. Ses dili tanımlanamadı görünüyor ve ses çıkmıyor. Ses dilini türkçeye çevirince düzeliyor fakat kanal değiştirince eski haline dönüyor. Yokmu bunun bi çözümü.

Ben de aynı sorundan muzdaribim ve uzun süredir bir çözüm arıyorum. Bu durum başka bir iki kanalda daha var sanırım.

Eğer yardım edebilecek varsa çok memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spider

Arkadaslar samsunges8000 modeli dusunuyorum ancak panel arizasi cok fazla oldugu soyleniyor. Kullanicilarin genel memnuniyeti nedir? Bu paneldeki arizalar 100 de kac ihtimaldir?

100 de 5-10. Panel sorunları belli, ışık sızması banding clouding dse vs.. Bu yaşananlar Philips-Lg-Sony-Panasonic-Samsung LED aydınlatmalı LCD panellerde bu sene bolca görüldü (ben şahsen HX850 3 kez ışık sızması yüzünden değiştirdim). Servis kurulumu yapsın, yanında bakın panelde yukarıdaki sorunlardan biri veya birkaçı var ise (55" ve üstünde çok az bu oran) değişim istersiniz yenisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Ocak 2013; 2:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

quote:

Arkadaşlar 40es7000 aldım, genel itibariyle memnunum fakat showtv ve e2 ile sorunum var. Ses dili tanımlanamadı görünüyor ve ses çıkmıyor. Ses dilini türkçeye çevirince düzeliyor fakat kanal değiştirince eski haline dönüyor. Yokmu bunun bi çözümü.

Ben de aynı sorundan muzdaribim ve uzun süredir bir çözüm arıyorum. Bu durum başka bir iki kanalda daha var sanırım.

Menü/Sistem/Dil/Tercih Edilen Dil/Birincil Ses Seçimini Türkçe yapın, uzun süredir yaşadığınız kabustan kurtulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Ocak 2013; 2:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

quote:

Menü/Sistem/Dil/Tercih Edilen Dil/Birincil Ses Seçimini Türkçe yapın, uzun süredir yaşadığınız kabustan kurtulun.

Sayın pocemonmutlu,

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dediğim gibi bu meselenin cevabını epeydir arıyordum.

• 55es8000 var bende görüntü formatı 16:9 danamik olarak kullanıyorum fakat insalar basık oluyor 4:9 formatına geçiş yapınca ekran küçük oluyor altında 4:9 ayarı var ama girilmiyor bu nasıl aktif oluyor
  • 46ES7000 aldım 2 gün önce çok memnunum bişey sorucam el hareketi ile kontrolü kapatılıyormu bazen karşısında el hareketi yapıyor babam direk algılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

46ES7000 aldım 2 gün önce çok memnunum bişey sorucam el hareketi ile kontrolü kapatılıyormu bazen karşısında el hareketi yapıyor babam direk algılıyor

Toolsdan hareketle kumandayi kapatin hocam

• quote:

quote:

arkadaslar ses sorununun çözümü var onun için menüde dil seceneklerine geleceksiniz. oradan yayın dili seceneğini türkçe yapacaksınız o kadar. yoksa kanalı izlerken tools seceneğinden dili değiştirmeniz o an için değişiklik yapar yoksa köklü çözüm değildir. köklü çözüm dediğim gibi menüde yayın dilinden değiştirmeniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

quote:

Sayın pocemonmutlu,

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dediğim gibi bu meselenin cevabını epeydir arıyordum.

Rica ederim, bilgi paylaştıkça çoğalır.

• Merhabalar. Dün 40es7000 aldım buğün servis kurulumu yaptı. Gayet güzel memnunum şimdilik, tanımaya çalışıyorum ve şimdilik çok güzel gidiyor.

Yanlız iki tane sorum vardı:

1. Hareketle kumanda özeliğini çalıştırmada sıkıntı çekiyorum. Servis kumandayla kumandayı eşleştirdi ve aktifleştirdi. Ancak ben bir türlü bu özelliği kullanamadım. Menü>sistem>sesle ve hareketle kumanda>hareketle kumanda yoluna gittiğimde aktif görünüyor. Ben tekrar pasif yapıp aktifleştirdim yeniden bir yapılandırma yaptım adımlarıın hepsini yaptım. Elle kontrol yapmaya başlıyorum bu şekilde ama 3 saniyeden sonra imleç kaybolduğunda tvnin karşısında yarım saat el kol bacak sallamadan kolum koptu bir türlü elle kontrol yapamıyorum.. Yukarda yaptığım işlemi tekrarlamadığım sürece hareketli kontrol yapamıyorum. Acaba neden böyle? Açıkcası bana biraz keyfekeder konmuş bir özellik gibi geldi ve çok işe yarayıp yaramadığını pek bilemiyorum.. Zira kol çok yoruluyor ve kol titrediğinde yanlışlıkla başka yere basma gibi bir risk olabiliyor..

2. Kutu içinde 2 adet 3d gözlük çıktı. HD yayını yapan tv kanallarında gerçekten çok başarılı. Ancak uyfdudan bir yerde 3D Test isminde bir kanal buldum ve orda test yapabileceğimi düşündüm ancak burada gözlük takmş olmamın hiç bir etkisini göremedim. Renkler karmakarışık kırmızı ağırlıklı ve gölgeli cisimler.. Gözlüklerin başarılı bir şekilde tv ye bağlantısını kurdum. Bu durumu anlayamadım. Acaba bu test kanalında mı sorun var, gözlüklerde mi sorun var?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.