Şimdi Ara

2012 Seat Leon 1.4 TSI FR Nasıl Önerirmisiniz? [TESLİM ALDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bugünlerde yeni araç alacağım bugün bir tanıdık vasıtasıyla 2012 model Seat Leon 1.4 TSI FR buldum. 125 beygir , 5 000 km de.. Güzel bir indirim yaptı ve bu aracı 38 000 TL ye alabilirim. Daha önce seat kullanmadığım için aracı bilenlerden ve seat kullanıcılarından yorum ve öneri bekliyorum. Saygılar..

Not: Aracı bugün 38 000 liraya teslim aldım ilk izlenimlerim çok olumlu , öneren herkese tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumSperoSpero -- 4 Mart 2013; 18:47:36 >

• Aracta bixenon varsa hiç kaçırma derim. Cok keyifli bir arac. Cok abanmazsan yakıtı normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Aracta bixenon varsa hiç kaçırma derim. Cok keyifli bir arac. Cok abanmazsan yakıtı normal.

bixenon var arka stop lambaları şundan,

http://www.auto-power-girl.com/wallpapers/highresolution/seat_leon_fr+/69578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumSperoSpero -- 3 Mart 2013; 18:31:51 >
  • Bence kaçırmayın,fiyatı da oldukça güzel...
  • aracın sıfırı 43000 tl,38000 tlye kesinlikle kaçırılmaz,hele bixenonlu ise tadından yinmez.
  • Güzel araç alın derim
  • Bence de kaçırmayın alın Güzel araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

Merhabalar bugünlerde yeni araç alacağım bugün bir tanıdık vasıtasıyla 2012 model Seat Leon 1.4 TSI FR buldum. 125 beygir , 5 000 km de.. Güzel bir indirim yaptı ve bu aracı 38 000 TL ye alabilirim. Daha önce seat kullanmadığım için aracı bilenlerden ve seat kullanıcılarından yorum ve öneri bekliyorum. Saygılar..

Aracın yürüyüşü çok güzel ,özellikle yol tutuşu harika.Geniş taban lastikler,17 inç jantlar ve güvenlik donanımı çok fazla.Esp, asr, edl, xds, dsr, hız sabitleyici, hillhold,kendiliğinden kararan ayna, 8 hava yastığı,......bunun yanında afs xi xenonlar gece harika oluyor.sen viraj alırken o da senin döndüğün taraf doğru döenerek yolu aydınlatıyor....

• kaçırma
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim, benimde kafama çok yattı bir aksilik olmazsa yarın netleştirmeye çalışacağım..
  • Aracı teslim aldım 38.000 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

Aracı teslim aldım 38.000 liraya

Hayirli olsun. Kazasiz ve belasiz kullanmaniz dilegi ile.

• hayırlı olsun dostum.
  • Hayırlı olsun....
  • hayırlı uğurlu olsun
  • İyi günlerde, kazasiz belasiz kullanırsınız inşallah.

• hayırlı olsun
  • Çok sağolun daha güzelleri sizlerin olsun
  • hayırlı olsun,çok yerinde ve doğru bir karar oldu,resimlerini ve sürüş izlenimlerini de bizimle paylaşırsanız seviniriz
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.