Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drain

bugun servis geldi kurdu televizyonu, br750 ile ilk denemelerimi yapıcam bu akşam inşallah :)

Hayırlı olsun, br-750'yi nereden buldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

bugun servis geldi kurdu televizyonu, br750 ile ilk denemelerimi yapıcam bu akşam inşallah :)

teşekkür ederim, kozyatağı sony shop tan aldım eski gözlükleri iade edip üzerine 140 tl verdim 2 tane aldım. saolsun ersin bey yine çok yardımcı oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tektek19

bugün 46 hx 850 aldım bende 1 hafta sonra teledünya takılınca tam incelemeleri başlıcam :)

Hayırlı olsun arkadaşım; güle güle kullan. Nereden, ne kadara aldınız acaba?

kanyon sony den aldım nakit 4.650 ye standıyla birlikte
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim, kozyatağı sony shop tan aldım eski gözlükleri iade edip üzerine 140 tl verdim 2 tane aldım. saolsun ersin bey yine çok yardımcı oldu

yaa bu yeni gözlükler çok pahalı be. sıfır direk nakit almak için ne kadar fiyat istediler acaba bilginiz var mı?
  • Bugün vatanı aradim internette yok gorunuyor ama ellerinde stok varmış..

Gerçi fiyatı şişirdiler %25 indirim bile olsa 4400 oluyor, sacmalık su yaptıkları is tamamen..

Bu arada 46hx850 alacaklar avrupatr baksin 4650 sanirim yanında 2 gozluk ve skype camera vardi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü mesajlarda bir arkadaş 55" modeli için 4.700 TL civari fiyat yazmıştı, vatan internette yoktu ancak mağazadan sormuş.
    300 tl fark için almışken 55" alınır, eğer doğruysa hala yukarıdaki fiyat.
  • Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler...

quote:

Artık bu işin içindesin, sana danışmakta fayda var...

Hx920 almayı planlıyorum ancak bayilerin elinde eski panellerin kaldığı, çoğunun da sorunlar nedeniyle geri gönderilmiş paneller olabileceği belirtiliyor.. Sony gibi bir marka bu yola başvurur mu ki?

Bir de bağlantıların sıralaması nasıl olmalı?

Hx 920'de 1.4 HDMİ bağlantısını destekleyen 1 giriş var diye biliyorum... Teledünya, pc, bluray, playstation... Hangisini oraya bağlayalım?

Yeni işin hayırlı olsun...

Hocam gidip herhangi bir sony center dan alırsanız herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.Zaten ürün kuruluma geldiğinde herhangi bir şey sezerseniz kullanılmış olduğuna dair ürünü kabul etmeme hakkınız var.Bu yüzden gidip herhangi bir Sony Center dan alabilirsiniz diye düşünüyorum,yinede içinize sinmesi açısından alırken özellikle bu durumu da belirtin...

• Yeni gözlükler stoğa girmeye de başladı, 250 TL..

http://www.btsony.com/asp/product/2656/Sony-3D-Titanyum-Gozluk-TDG-BR750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 1 Haziran 2012; 11:12:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Yeni gözlükler stoğa girmeye de başladı, 250 TL..

http://www.btsony.com/asp/product/2656/Sony-3D-Titanyum-Gozluk-TDG-BR750

Gözlükler için acele etmeyin arkadaslar. 1-2 ay içerisinde kesinlikle 120-150 bandına düşecektir fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

quote:

yaa bu yeni gözlükler çok pahalı be. sıfır direk nakit almak için ne kadar fiyat istediler acaba bilginiz var mı?

nakit fiyatını gerçekten bilmiyorum ama acele etmeyin almak için, piyasadaki 250 tl fiyat epey şişirilmiş durumda, avrupada şuanda 160-170 tl arasında satılıyor.

• yeni işin hayırlı olsun leonskennedy.

ben de bursadayım, 55HX920 ya da 55HX850 almayı planlıyorum 3-4 ay içinde. daha önce 2-3 defa uğradım anatolium sony center a sarışın bi arkadaşla görüşmüştüm, şimdi yurtdışındayım geldiğimde sana uğrarım

bu arada bi yandan göz ucuyla bu geçen seneki + kampanyasına bakıyorum, tekrar ps3 kampanyası yapılacak mı bi öğrenebilirsen çok iyi olur. italyadayım ben bi süredir burda bakıyorum ps3 kampanyası var burda HX850 lerde.

HX850 kullanan arkadaşlardan daha çok resim bekliyoruz, bir de şu netteki dizi siteleri falan düzgün izlenebiliyor mu burda?

bazı dizileri indirmek sıkıyor netten bakıp geçiyorum herşeyi indirmeye değmiyor, flash desteği yoktu 2011 tv lerde, bunlarda deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Teşekkürler hocam,

Her zaman beklerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Artı PS3 kampanyası sene içinde tekrar yapılacak diye duymuştum ancak şu an için bir bilgi yok.Bir şey öğrendiğimde paylaşırım forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

dünkü mesajlarda bir arkadaş 55" modeli için 4.700 TL civari fiyat yazmıştı, vatan internette yoktu ancak mağazadan sormuş.
    300 tl fark için almışken 55" alınır, eğer doğruysa hala yukarıdaki fiyat.

Ben yazmıştım dün Balçovadaki mağazada %25 indirim vardı bugün sordum sanırım %8 indirim var sadece. O da reklamlarda da söylüyorlar ya haftasonuna özel indirim diye o indirim ile. ben 4724TL fiyata direk ellerinde varken sordum. Garantiydi yani ama dediğim gibi tek günlük bir kampanyaydı. Bu arada bizde 55" aldık salon tamam çok küçük değil ama eski 40" ten sonra cidden çok büyük duruyor. :)) haberiniz olsun.

Bu arada yeni değilde eski gözlüklerden en uygun bulduğum benim pazarlık yapmasamda 156TL idi. Yeni gözlük için 226TL falan demişti ama elinde yoktu zaten daha gelmedi de gelicek falan demişti. Bende o zaman daha TV yok diye ilgilenmemiştim. Ama şimdi yeni gözlük gelirse eğer onlardan alıcam.

Bugün sorduğum fiyatı 5700TL civarındaydı. Bence düşünen varsa bi V. Bilgisayar Balçova mağazasını arasın direk telefondan sorsun. Kampanyayı kaçırdık ayarlayamaz mıyız falan diye. Şansınızı deneyin belki yardım ederler, ben bugün numara bıraktım eğer kampanya olursa haber vericek marka ile ilgilenen arkadaş.

• Arkadaşlar iPad / iPhone ile ilgili bir uygulama var TV'yi kumanda edebiliyorsunuz. Ve de internette gezinirken baya kolay oluyor bu şekilde, mouse olarakta kullanılabildiği için. Ben Yaba.Diziİzleden bir dizi açtım denemelik hiç bir sorun olmadı. Direk açtı ve izlenebiliyor.

iPad uygulamasından ve TV'den internetten dizi izlerken çektiğim bir kaç resim...

http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bc95.gif

http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bcb6.gif

http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bcc9.gif

http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bcd6.gif

Ayrıca TV'ye Logitech marka mouse takılarakta aynı şekilde internette gezinirken kullanılabiliyor, denemesemde bir kaç keredir duyduğum birşey bu.

• yab.dizi.com dan dizi izleyebildiğine göre flash desteği var sanırım, fakat daha önce yanlış hatırlamıyorsam bu modelde flash player desteğinin olmadığı söylenmişti bu konu başlığı altında, bak kafam karıştı şimdi, peki izlerken tam ekran yapabildin mi diziyi???yoksa o küçük ekrandan mı izlemek zorunda kalınıyor???
  • HX850 de hd uydu alıcı varmıydı???
  • Şimdi tekrar demedime sitede fakat video açtığım zaman anasayfaya geri donüyor. Yarın tekrar deniyecegim. Dizimg sitesinden de asırı boyutta dosya dediği için açılmıyor. Başka denemedim... Youtube olsa tam ekran muhteşem yüzyılın son bölümü izletmiştim anneme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaviotto

Şimdi tekrar demedime sitede fakat video açtığım zaman anasayfaya geri donüyor. Yarın tekrar deniyecegim. Dizimg sitesinden de asırı boyutta dosya dediği için açılmıyor. Başka denemedim... Youtube olsa tam ekran muhteşem yüzyılın son bölümü izletmiştim anneme...

Youtube desteği var diye biliyorum ama tam akran yapılıp yapılamadığını bilemiyorum, bunun hd uydu alıcısı var mı, var ise performansı nasıl???
  • HX855 modelinde dahili hd uydu alıcı var, bunda bulunmuyor.
  • Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Tvin uygulamalarının sesini (youtube, kanald, vs) ses sistemine vermiyor. Nasıl yaparız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.