Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

@schzophrenic taktiğin oluyum kanka

sürekli aynı şeylere cevap veriyoruz bi süre sonra anlatmakta problem yaşadığımı düşünmeye başladım. yoksa kabul ediyorum çok yaratıcı değildi.
  • Güncelleme - 06.02.2012 : Philadelphia işinden konaklama probleminden dolayı vazgeçtim. Mail atıp full placement ödeme yaptığımı ve konaklamayı kendilerinin ayarlamaları gerektiğini söyledim. Az önce beni aradılar ve bu iş için konaklama garantisi veremiyoruz dediler. Ben de konaklama problemi olan bi işe şimdiden imza atmayacağımı söyledim. Yeni gönderecekleri iş listesine bakacağım birazdan. Siz siz olun, konaklaması garanti olmayan işe imza atmayın. Mayıs ayının sonunda hala nerede kalacağınız belli olmayabilir ve orada ev bulana kadar 1 haftalık otel masraflarınız 250-300 dolar bile olabilir
  • ankara mart ayındada kapalıymış,istanbuldan alacağız artık el mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

ankara mart ayındada kapalıymış,istanbuldan alacağız artık el mecbur

seve seve istanbul. ben bir de 4 martta izmire fuara gideceğim. işimiz var yani
  • Topic in çok faydalı olduğu kesin :) başından beri takip ediyorum.Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben de öbür yaz gitmeyi düşünüyorum. Benim de en baştaki amacım İngilizcemi geliştirmek. Advance e yakın belki de Advance olabilecek seviyede ingilizcem olduğunu düşünüyorum. İngilizce dışında ayrıca bir de ödediğimiz parayı da çıkartıp gelebilsek hiç de fena olmaz

Bir kaç sorum olacak;

1- Daha önce tecrübesini yaşayıp da tavsiye ettiğiniz bir firma varmı? (Özellikle konaklama garantisi veren)

2- Özellikle tavsiye ettiğiniz şehirler hangileridir?

3- İş olarak neleri tavsiye edersiniz? (İngilizcemi geliştirebilme imkanı sağlayabilecek ve parası da aşağı yukarı iyi olan)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_metu

Topic in çok faydalı olduğu kesin :) başından beri takip ediyorum.Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben de öbür yaz gitmeyi düşünüyorum. Benim de en baştaki amacım İngilizcemi geliştirmek. Advance e yakın belki de Advance olabilecek seviyede ingilizcem olduğunu düşünüyorum. İngilizce dışında ayrıca bir de ödediğimiz parayı da çıkartıp gelebilsek hiç de fena olmaz

Bir kaç sorum olacak;

1- Daha önce tecrübesini yaşayıp da tavsiye ettiğiniz bir firma varmı? (Özellikle konaklama garantisi veren)

2- Özellikle tavsiye ettiğiniz şehirler hangileridir?

3- İş olarak neleri tavsiye edersiniz? (İngilizcemi geliştirebilme imkanı sağlayabilecek ve parası da aşağı yukarı iyi olan)

1- bu sorunun cevabını alelade vermek ahlaki yönden olmaz pm atarsan yardımcı olabilirim(herhangi bir şirketten bir çıkarım yoktur zaten birkaç sirket adı veririm)

2-chicago, tampa(biraz tuzludur), orlando,SF

3- bar çalışanı, garson, kasiyer bunlar dediklerin için çok ideal.. mutfak işleri ingilizceni geliştirir ve çok fazla eğlencelidir güven bana(kendimden biliyorum)
    onun dışında ride operator işinden kaç derim ilk 1 hafta çok eğlencelidir sonra hep aynı diridira diridira sesini duymaktan kusasın gelir kusasın gelmese bile birinin midesi bulanır ve üstüne kusar

• bence kasiyer ya da stand görevlisi olmak da hoş olabilir. hatta work&travel'da yapılabilecek en iyi iş olabilir. akarı yok kokarı yok, oturup gelen müşteriyle ilgileneceksin. fiziksel güç kullanmana gerek yok, güneş altında çalışmana gerek yok, ayakta kalmana gerek yok, milletin pisliğini temizlemene gerek yok
  • Bar çalışanı hoş geldi biraz kulağıma :D Belki muhabbet edebileceğim durumlarla karşılaşırım bol bol :)

Kasiyer olunca pek diyalog kurulmaz heralde diye düşünüyorum ama :)
  • quote:

Bar çalışanı hoş geldi biraz kulağıma :D Belki muhabbet edebileceğim durumlarla karşılaşırım bol bol :)

kurulmaz evet. ama ortamı, eğlenceyi, içmeyi seven biri olarak derim ki barmenlik pis iş.
  • güzel konu..
  • teşekkürler takipteyim..
  • reserve
  • quote:

Bar çalışanı hoş geldi biraz kulağıma :D Belki muhabbet edebileceğim durumlarla karşılaşırım bol bol :)

önyargıyla yaklaşmayın:) bir arkadaşınız belki de bir abiniz olarak diyorum az güvenin:) forumdan öneride bulunduklarım sorun bakalım yanılmışlar mı:)

kasiyerlik iyidir diyosam iyidir:) subwaye sarhoş gelip göğüslerini gösterene denk geldim diyorum daha ne diyim gerisi hayal gücünüze kalmış amerika özgürlükler ülkesi malum:)

bu arada bar çalışanı olmak fazladan öte iyidir:) barda çalışmanın bi kere wat öğrencileri arasında karizması vardır:) bar çalışanıydım ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society
    bu arada bar çalışanı olmak fazladan öte iyidir:) barda çalışmanın bi kere wat öğrencileri arasında karizması vardır:) bar çalışanıydım ordan biliyorum

ben burada kısa bir müddet çalıştığım için biliyorum bar işini. sürekli gürültü patırtı içindesin, her yer kalabalık, insanlar sarhoş, sürekli başın ağrıyor ve sabaha karşı o pisliği temizlemek var bir de. yani en azından türkiye'de işler böyle yürüyor tabii getirisi sadece para olmaz, o ayrı mevzu. daha efektif arkadaşlıklar kurabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

ben burada kısa bir müddet çalıştığım için biliyorum bar işini. sürekli gürültü patırtı içindesin, her yer kalabalık, insanlar sarhoş, sürekli başın ağrıyor ve sabaha karşı o pisliği temizlemek var bir de. yani en azından türkiye'de işler böyle yürüyor tabii getirisi sadece para olmaz, o ayrı mevzu. daha efektif arkadaşlıklar kurabilirsin

siz bana güvenin diyip birşey eklemek istiyorum:)

amerikada barda çalışma işini birisi yaparken sabaha kadar temizleme işini başkası yapar;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
    Edit : Sen sanırım çok gürültülü yerlerde yapmışsın.

inferno'da çalışmak ister miydin?
  • Arkadaşlar

Meslekleri konuşuyorsunuzda kesin olarak mesleği biz mi seçiyoruz ? Birde atıyorum garsonluk seçtik. Gittiğimizde farklı bir durum ile karşılaşmayız değil mi? Yani garson değilde bizi barmen yaptılar gibisinden.Garantisini veriyorlar mı?
  • bende 2012 watcilardanım ohioda gezici eğlence parkı işindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrit

Arkadaşlar

Meslekleri konuşuyorsunuzda kesin olarak mesleği biz mi seçiyoruz ? Birde atıyorum garsonluk seçtik. Gittiğimizde farklı bir durum ile karşılaşmayız değil mi? Yani garson değilde bizi barmen yaptılar gibisinden.Garantisini veriyorlar mı?

mesleği, firmaya gelen, firmanın sunduğu iş portföyünden seçiyorsun. garsonluk seçip gittiğinde problem yaşama gibi bi durum nadir olsa da var. bu yüzden zaten iyi firmalarla çalışmak önemli. iyi firmalar genelde her seneye aynı işverenlerle çalışıyor. bu sebeple karşılıklı güven oluşmuş oluyor ve işin patlaması gibi bir durum söz konusu olmuyor. garantiyi karşı taraf veriyor sana, buradan gitmeden önce iş sözleşmesini imzalıyorsun. ancak oraya gidip, yerleşmesi gereken işe yerleşemeyip, oradaki süre içerisinde kendine iş bulup çalışanları da gördüm. yani değişken bir durum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.