Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
    Hocam peki mülakat nasıl oluyor ? Sadece gidip 10-15 dk karşılıklı konuşuyor musunuz yoksa yazılı var mı ? (Gerçi benim ingilizce sorunum yok ama merak ettim.)

Bakalım üniversiteyi kazanıp hazırlığı atlayabilirsem seneye direk başvurucam bende.

bu mülakat ayaküstü yapılmış bir şey. mülakat dediğime bakma. firmadakilerin benim ingilizce bilgimi sınaması diyelim daha çok. ancak vize başvurusu sırasında konsoloslukta da sorulan bazı sorular varmış. onlara akıcı bir şekilde cevap vermek önemliymiş. bakalım ben de henüz bilmiyorum, mülakata girince göreceğiz. tüm detaylar burada anlatılıyor olacak zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
    Hocam peki mülakat nasıl oluyor ? Sadece gidip 10-15 dk karşılıklı konuşuyor musunuz yoksa yazılı var mı ? (Gerçi benim ingilizce sorunum yok ama merak ettim.)

Bakalım üniversiteyi kazanıp hazırlığı atlayabilirsem seneye direk başvurucam bende.

bu mülakat ayaküstü yapılmış bir şey. mülakat dediğime bakma. firmadakilerin benim ingilizce bilgimi sınaması diyelim daha çok. ancak vize başvurusu sırasında konsoloslukta da sorulan bazı sorular varmış. onlara akıcı bir şekilde cevap vermek önemliymiş. bakalım ben de henüz bilmiyorum, mülakata girince göreceğiz. tüm detaylar burada anlatılıyor olacak zaten :)

Hocam diyelim mulakati gecemedik verdiğimiz 2000 dolar civarı para boşamı gitmiş oluyor?Birde wat yapacağımız dönem okulu dondurmalı mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Ivan Drago
    Hocam diyelim mulakati gecemedik verdiğimiz 2000 dolar civarı para boşamı gitmiş oluyor?Birde wat yapacağımız dönem okulu dondurmalı mıyız?

hayır paranı firmadan geri alırsın. zaten herkes benim gibi tiko ödeme yapmıyor. (aslında pişman oldum böyle yaptığıma ama neyse artık)
    vize başvurun onaylanmazsa sadece başvuru için ödediğin ücret yanmış oluyor o kadar.
    ayrıca wat yazın düzenlenen bir program. okulu dondurmanı gerektirecek bir durum yok.
  • Takip
  • Takipteyim
  • Takipteyim
  • bende takipteyim
    ama bir arkadaş araba aldık demiş,
    o kadar para biriktirilebiliyorsa çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

bende takipteyim

1000-2000 dolara araba var amerikada. türkiye'yle kıyaslama bence
  • Şirketlere ödenen para neleri kapsıyor bunu çok merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Şirketlere ödenen para neleri kapsıyor bunu çok merak ediyorum?

neredeyse hiçbir şeyi. verdiği "danışmanlık" hizmeti ve amerika'daki işverenle olan teması sağladığı için alıyor diyebiliriz.
  • Camp America'yı bilen var mı bende onla gidicem inş.
  • quote:

quote:

Şirketlere ödenen para neleri kapsıyor bunu çok merak ediyorum?

neredeyse hiçbir şeyi. verdiği "danışmanlık" hizmeti ve amerika'daki işverenle olan teması sağladığı için alıyor diyebiliriz.

Peki amerikada çalışmak için çalışma izni gerekiyordur sanırım bu nasıl hallediliyor
  • quote:

quote:

bende takipteyim

1000-2000 dolara araba var amerikada. türkiye'yle kıyaslama bence

peki araba kiralamak mı? araba almak mı? daha mantıkklı olur.
  • quote:

Peki amerikada çalışmak için çalışma izni gerekiyordur sanırım bu nasıl hallediliyor

J9 vizesi diyorlar buna. Konsolosluktan alıyorsun normal vize gibi ancak öğrenci olduğuna dair belge vs. vermen gerekiyor tabii.
  • quote:

bence bu sorunun cevabını oraya gidip araba kiralamış ya da almış birinden almalıyız
  • bende dusnuyorum ama bilgi icintakip
  • 2010 yazında wat ile gittim sorularınıza yardımcı olabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

2010 yazında wat ile gittim sorularınıza yardımcı olabilirm

şu soruya cevap verebilirsin mesela

quote:

• Reserved
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.