2013 1.4 TSI Jetta Comfortline mı 1.6T Insignia EDİTİON ELEGANCE mı?
-
-
Yakıtı dert etmezsen makyajlı Insignia gayet güzel araba. Edition Elegance orta paket dersin ama anahtarsız giriş falan var. Kısa süre kullandım çok beğenmiştim. Otoyolda gidişi de çok iyi hiç yerinden oynamıyor 160-170 basıyorsun tedirgin olmadan. Suspansiyonları hafif sert, genişlik olarak da bir üst segment olmasına rağmen Jetta’ya baya yakındır çok geniş bir araç değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsignia varken jetta nın adı geçmez.
-
Opel araba yapmayı öğrensin önce.quote:
Orijinalden alıntı: cricetİnsignia varken jetta nın adı geçmez.
Her türlü Jetta alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Opel araba yapmayı öğrensin önce.
Her türlü Jetta alınır.
Alıntıları GösterŞakacı seni
-
Yakıt bi sorun ama baktığım insignia'larda LPG var belki ordan bi artısı olabilir gibi geliyor bana. aslında korkum şu iki araç içinde sorun çıkarmaları jetta'da DSG şanzıman var sorunlu olduğu bilinen. Insignia tarafında subap sorunları çıktığını biliyorum. hangisi daha az sanayiye götürecekse beni onu isterim tabiki
-
4yıldır 2016jetta kullanıcısı olarak birşeyler yazayım. Bütçenizi 185-190 civarına çekebilirseniz 2015 ve üstü jetta almanızı tavsiye ederim. Bluemotion olanları. Bu modeller kronik sorunlardan biraz daha arındırılmış. Bluemotion motorlar daha verimli, ekonomik ve sorunsuz.
İnsignia hakkında tecrübem hiç olmadı ama segment olarak daha üstte olduğundan jetta ile kalite farkı olacaktır muhakkak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bütçeyi biraz daha zorla, daha yeni nesil bir araç almaya bak. 8 yaşındaki benzinli jettaya da bu parayı vermem şahsen. Passat filan bakın bence.
-
Karşılaştırma yanlış, kimse insignia dururken jetta almaz herhalde.
-
Herkese çok teşekkür ederim, insignia aldım 1.6T benzin+LPG
-
Hayırlı olsun.
-
İnsignia nere jetta nere yahu ?
-
Golf 6 altyapısı kullanan jetta mı 🤣🤣😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jetta Astra'dan bile daha kötüyken, İnsignia ile karşılaştırılamaz bile .
Bu arada hayırlı olsun @jarring hocam, doğru tercih yapmışsınız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 10 Ağustos 2021; 21:19:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsignia varken jetta nın adı geçmez. |
Şakacı seni |
Herkese çok teşekkür ederim, insignia aldım 1.6T benzin+LPG |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X