Şimdi Ara

2013 2014 sıralama farkı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler taban puan sıralamaya göre değişiyor biliyorumda bu verdiğim bölümün sıralamasını belirleyen şey ne ?
    https://store.donanimhaber.com/48/6e/ce/486ece0eaf32d11e5852526243950bad.png
     2013 2014 sıralama farkı!

• güncel
  • biriniz yardım edin
  • Bi yıl daha kolay oluyor bi yıl daha zor.zor olan yıl kolay olan yılla aynı puanı yaparsan yapılma azaldığı için sıralama oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama sıralama düşünce dediğin gibi zor olunca taban puanlar yine sabit kalıcak bölümün sıralaması sabit kalıcakki taban puan sıralamaya göre değişssin ben bu olayı anlamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutt453

ama sıralama düşünce dediğin gibi zor olunca taban puanlar yine sabit kalıcak bölümün sıralaması sabit kalıcakki taban puan sıralamaya göre değişssin ben bu olayı anlamadım bi türlü

taban puanlar sabit kalmıyor 2012 ile 2013ü kıyasla
  • 13 zordu, onda misal 300 puan alan 150 bin oldu
    14 ona nazaran daha kolaydı onda 300 alan o yüzden 170 bin oldu
    Kısaca böyle, puan ve sıralamalar tamamen sallama bu arada yazdığım
  • taban puan değişiyo biliyorumda bi bölümün başarı sırasını üniversite belirlemiyo dimi aynı taban puan gibi o bölümü kazanan öğrencilerin başarı sıralamasımı belirliyo o bölmümün o seneki sıralamasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutt453 -- 14 Haziran 2015; 22:21:40 >
  • Hocam taban puanı o sene o fakülteye en düşük puanla giren kişinin puanıdr sanırım onu demek istyorsunuz
  • işte o en düşük giren kişimi belirliyo o bölümün o seneki başarı sırasını onu soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.