Şimdi Ara

2013 fiesta titanium mu golf 5 1.4 tsi dsg comf. mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 araç arasında kaldım kullanan kullanmış veya bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var 2 gün içinde almam lazım alamazsam 2 side gidecek :) NOT: 2 ARAÇTA 37.000 TL KAPORTA MOTOR DURUMU İYİ

FORD FİESTA TİTANİUM X PAKET 1.5 TDCİ 2013 MODEL 107.000 KM DE

VOLKSWAGEN GOLF 1.4 TSİ 140 HP DSG COMFORTLİNE 2009 MODEL 163.000 KM DE

Fiesta da 6.000 tl hasar kaydı var Golf te 700 tl değişen parça ikisinde de yok golf te neredeyse boya yok 1 parça lokal boya fiesta da 4 parça boya var

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Eğer sağlamlığından eminseniz titanyum x olmasından dolayı fiesta derim
  • Golf hor kullanılmış ise dsg soru işareti bırakır ama Fiestaya t-x diye 37 de çok gibi 120 bin km titanium 29 fiyat verdiler ben 2 sinide tercih etmek istemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Golf hor kullanılmış ise dsg soru işareti bırakır ama Fiestaya t-x diye 37 de çok gibi 120 bin km titanium 29 fiyat verdiler ben 2 sinide tercih etmek istemem...
    fiesta 37.000 tl normal gibi hatta iyi gibi geldi 42.000 tl den aşağı temiz bulamadım ki t-x en dolusu

golf şanzıman sorunsuz gibi geldi vites geçişleri gayet iyidi kararsız kaldım çok yol yapan biri de değilim

ayrıca unutmuşum golf te f1 koldan vites , kumandalı air süspansiyon filan da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn900

fiesta 37.000 tl normal gibi hatta iyi gibi geldi 42.000 tl den aşağı temiz bulamadım ki t-x en dolusu

golf şanzıman sorunsuz gibi geldi vites geçişleri gayet iyidi kararsız kaldım çok yol yapan biri de değilim

ayrıca unutmuşum golf te f1 koldan vites , kumandalı air süspansiyon filan da var

Alıntıları Göster
    Fiesta iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

Fiesta iyidir

Alıntıları Göster
    fiestayı her ne kadar begenmesemde golfün km den ve yaşından dolayı alınası gelmediğine inanıyorum... Hemde 1.5 motor iyi bir seçim 1.4 kıçını kaldırmıyor...

6 bin liralık hasar iyi bir rakam...
  • Fiesta
  • Sanırım yaşı ve km yüzünden fiesta yı tercih edicem 6 bin tl hasar kaydı çok sıkıntı yaratır mı acaba 2 3 sene sonrası satarken hasar kayıtsız da 45.000 tl.den başlıyor
  • kesinlikle fiesta
  • Bravo, 308, Cruze ve Lancer düşünülebilir.
  • Otomatik takintin yoksa o paraya temiz auris bulunur fiesta ilerde her turlu zArar yazar.golfun manuellerine bak dsg ye bulasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Ağustos 2016; 9:57:03 >
  • Golf ü geçtim yüksek km dsg dediğiniz gibi düşündürüyor sıkıntı çıkarır mı diye sanırım fiesta alıyorum. Auris lere baktımda bütçeme göre dizeller biraz tuzlu uygun gelenler yüksek km de
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn900

Golf ü geçtim yüksek km dsg dediğiniz gibi düşündürüyor sıkıntı çıkarır mı diye sanırım fiesta alıyorum. Auris lere baktımda bütçeme göre dizeller biraz tuzlu uygun gelenler yüksek km de
    140lık golf turbo+supercharger, güzel yürür ama o kmde bazı sorunlar çıkması muhtemel. Triger zincirinin uzaması ve supercharger manyetik kavrama(devir daim pompası) anlayan birine kontrol ettirilmeli. Dsg den daha önce sorun çıkaracak olan bunlar.
  • Dsg alınmaz, saatli bomba. Fiesta diyorum bende.
  • Hocam hemen fiesta yı alın golf te dsg ye değilde aire takıldım esas apaçi arabasıdır kesin.
  • Apaçi durmuyor tam :) tamam golf ü eledim haklısınız km ve şanzıman her nekadar kefilim götürelim gösterelim desede kısa bi zamanda bende sıkıntı çıkarabilir şuan fiesta alıcak gibiyim yarına kadar başka bi model girmezse aklıma yarın alıyorum inş

• Golf bu yakalamışsınız ama fiesta o değil :)
  • 37.000 e kredi ile çıkıyorum daha yukarı çıkamıyorum 0 araba almaya gidiyordum aylık ödemeler zorlayacaktı malum önümüz kış:) Max 37 38 e çıkabiliyorum :(
  • Arkadaşlar 1.2 opel corsa comfort 5 bin km de 0 gibi boya Vs bişi yok yakında tanıdık araba buldum güvenilir 37000 e veriyor uygun geldi ne dersiniz nasıldır üzer mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.