Şimdi Ara

2013 honda civic eco lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese iyi forumlar.hoda civic eco lpg otomatik almayi dusunuyorum.test surusu yaptim guzel ancak karar vermem icin yeterince uzun bir test mesafesi yok.sizinde bildiginiz gibi bayiler teat surusu icin kisa mesaflerde test ettiriyorlar.almis almamis arakadaslarin degerli yorumlarini bekliyorum simdiden t3sekkurler.premium donanim olacak.55 bin tl.cekis acisindan sıkıntı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arabanın yakıt tüketimini+performansını bende merak ediyorum, mesajım kıvrılsın şöyle.
  • Civic şu anda sınıfının iihs testleri neticesinde en sağlam otomobili.
    Dünya çapında sorunsuzluğuyla nam salmış bir alt aksamı var(motor elektronik şanzıman vs)
    iç mekanı gayet şık ve kaliteli.
    2. elin bir nevi krallarından,kapanın elinde kalan bir otomobil.
    125hp lik motorun çekiş açısından da bir sıkıntısı olmaz,olur diyen de zaten otomobilden gram çakmıyordur.
    LPG garantisi sunması da cabası.
  • Makyajlı kasada (2014 modellerde) arkasını düzeltmişler. Bence o beklenebilir.
  • Merhaba,

Honda Civic Lpg ile alakalı bir yazı paylaşmak istiyorum, belki işinize yarayabilir.

http://otomobiltutkunu.com/hond-civic-elegance-lpg-test.html
  • Sorunsuzluguna laf yok ben, kullanimindan memnun kalmadim. Sattim bende lpg yoktu taktirmakta istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: moza

Sorunsuzluguna laf yok ben, kullanimindan memnun kalmadim. Sattim bende lpg yoktu taktirmakta istemedim.

En doğrusunu yapmışsınız, araba her açıdan çok güzel ama araba ne yapsın benzin çok pahalı, LPG uygulanmadan binmek zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Honda civic 2010 fd6 premium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazcann

quote:

Orijinalden alıntı: moza

Sorunsuzluguna laf yok ben, kullanimindan memnun kalmadim. Sattim bende lpg yoktu taktirmakta istemedim.

En doğrusunu yapmışsınız, araba her açıdan çok güzel ama araba ne yapsın benzin çok pahalı, LPG uygulanmadan binmek zor.

Lpg li tuketim uzermi acaba.birde vites oranlari uzunmudur.5.viteste kac km ve kac devirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanulus -- 13 Ekim 2013; 21:09:18 >
  • Lpg hakkinda bilgim yok ama performansli kullanmak isterseniz yuksek devir ve buna bagli olarak yakit tuketimi artar. Sakin kullanan biriyseniz yakiti emsallerine gore iyidir. Yuksek suratte guven vermiyor ve direksiyon sertlesmediginden asiri dikkat ve stres yukluyor.

• merak ettiğim bunlar fabrikadan mı lpg li geliyor yoksa serviste mi takılıyor?

yol bilgisayarı benzine göre mi uyarlanmış? lpg değerlerini gösteriyor mu? bilen varsa aydınlatsın
  • Bayiye sordum fabrika cikisli dedi sonra arac geliyor brc serviste kit takiliyor dedi kafam karisti bende hondayi aradim musteri hizmetlwlerini onlarda sagolsun cok ilgililer hala ger8 donus yapacaklar

• Araçları herhangi bir BRC servise gönderip orada mı takıyorlar kiti?

Ben şunu anlıyorum buradan, aracı gittiniz gördünüz, karar verdiniz, kaporadan sonra araç BRC kit takılmak üzere bir yere servis tarafından gönderiliyor,

İşlem tamamlandıktan sonra servise gelip size teslim ediliyor.

Bu mudur yani?

Araç alma arefesindeyim ben de. Kafam allak bullak oldu...
  • hakanulus H kullanıcısına yanıt
    Hakan Bey merhaba,

Tüketim değerleri üzer mi üzmez mi bilemem takdir sizin, sonuçta araba ortada bilgiler ortada kıyaslamasını siz yapacaksınız, vites aralıkları evet uzun.
    ben yeni aldım henüz 1200 km de. şimdilik yakıt tüketimi 26 kuruş civarı (lpg ile). yol bilgisayarı 7,4 gösteriyor. Bu arada yolun çoğu şehir dışı, güzergah ılgaz-kastamonu -karabük-safranbolu-amasra şeklinde idi.ek olarak 5 yetişkin bir çocuk ve bagaj dolu. Aracın henüz rodajda oduğunu düşünürsek ilerleyen zamanlarda normal yüklerde beklediğim tüketim değeri20-25 şehir dışı 25-30 kuruş şehir içi.

devir hız oranlar kabaca 100 km/s/2000dd, 150km/s/3000dd.
  • Honda'nın tek yaptığı şey magnezyum olan kapakçıkları fabrika çıkışlı çelik ile değiştirmek eco modeli dediğimiz şey bu, yalnız brc servisinde bu kit için uçuk fiyatlar isteniyormuş.(3000 Tl civarı)
    Hakan Bey,

BRC LPG kiti konusunda 2012 yılında araç ilk olarak tanıtıldığında, sistemin işleyişi şu şekilde idi, Civic Eco, Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor. Yetkili Honda-BRC bayileri, BRC tarafından Honda Civic modeli için özel olarak geliştirilmiş kit ile LPG dönüşümünü gerçekleştiriyor.
    konu hakkında bilgi için link veriyorum

http://otomobiltutkunu.com/honda-civiceco.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazcann

Hakan Bey,

BRC LPG kiti konusunda 2012 yılında araç ilk olarak tanıtıldığında, sistemin işleyişi şu şekilde idi, Civic Eco, Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor. Yetkili Honda-BRC bayileri, BRC tarafından Honda Civic modeli için özel olarak geliştirilmiş kit ile LPG dönüşümünü gerçekleştiriyor.
    konu hakkında bilgi için link veriyorum

http://otomobiltutkunu.com/honda-civiceco.html

Yilmaz bey bilgilendiemeniz icin tesekkur ederim.

• Honda Civic Eco fabrikada ilk olarak benzinli araç gibi üretiliyor ve bayilere normal benzinli araç gibi geliyor ve satış esnasında müşteri LPG kiti ile satın almak istediğinde, müşterinin satın alacağı aynı Honda bayisinde araç servise çekiliyor BRC konusunda bilgili Honda mekanikerleri aracın üzerinde yaklaşık 100 den fazla parçayı değiştiriyor LPG ye uyumlu hale getiriyor, buna silindir kapağı dahil, veya müşteri bayiye gidiyor, satış temsilcisine LPG li Civic almak istiyorum diyor zaten bayilerin elinde hazır var, aynı gün teslim alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

ben yeni aldım henüz 1200 km de. şimdilik yakıt tüketimi 26 kuruş civarı (lpg ile). yol bilgisayarı 7,4 gösteriyor. Bu arada yolun çoğu şehir dışı, güzergah ılgaz-kastamonu -karabük-safranbolu-amasra şeklinde idi.ek olarak 5 yetişkin bir çocuk ve bagaj dolu. Aracın henüz rodajda oduğunu düşünürsek ilerleyen zamanlarda normal yüklerde beklediğim tüketim değeri20-25 şehir dışı 25-30 kuruş şehir içi.

devir hız oranlar kabaca 100 km/s/2000dd, 150km/s/3000dd.

Eski aracim atmosferik 1.4 100 beygirdi gaz tepkileri cok gecti arac sollarken 5 kerw dusunuyordum.honda bayisindeki kisa sureli testte bir dizel kadar degil ama eski aracima gore daha atakti civic.

• beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı, uğurlu olsun yeni araciniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.