Şimdi Ara

2013 lys fizik yay sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu sorunun cevabı 1 ve 2 ben yalnız 1 yaptım sımdı 2. secenekde kalın yay dan ınce ye gelınce ıletılen atma geldıgı gıbı bas yukarı gıder sonra yansıyınca bas asagı doner soruda hangısı ılk kez yansııynca yıne bas yukarı devam eder dıyor nerde hata yapıyorum? soruyu yıne cozsem yıne yalnız 1 derdım

• kalından inceye geçerken de yansıyor mu?
  • bende seenn gibi yaptım takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kalından inceye geçerken de yansıyor mu?

ya dogru da ben ılk defa ogrendım ben yansımayı dırek duvardakını aldım tuh be :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lro -- 25 Haziran 2013; 21:26:44 >
  • Bende yalnız 1 yapmıştım
  • Aynen arkadaşlar ben de mal gibi sadece duvar aldım, gidip 10-15 test yay dalgası çözelim, ama oyle basit soruyu kaçıralım, bu nasıl iş yav
  • kalından inceye ya da inceden kalına giderken atma iletilir ve yansır. kitaplarda da yansıyan atma-iletilen atma gibi ifadeler vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    BİLGİ SARMAL AYT FİZİK NASIL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

kalından inceye ya da inceden kalına giderken atma iletilir ve yansır. kitaplarda da yansıyan atma-iletilen atma gibi ifadeler vardır.

usta bılıyoruzda ıste sınav anı farklı soruyu okudum cok basıtmıs dedım kek gıbı atladım ıste boyle oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lro

quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

kalından inceye ya da inceden kalına giderken atma iletilir ve yansır. kitaplarda da yansıyan atma-iletilen atma gibi ifadeler vardır.

usta bılıyoruzda ıste sınav anı farklı soruyu okudum cok basıtmıs dedım kek gıbı atladım ıste boyle oluyor :D

ha pardon alıştık artık hatalı soru diye isyan var sandım, hocam kusura bakma
  • Aynı hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.