Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunya uzerinde motkr teknolojisi ilerliyor ve daha verimli motorlar uretiliyor. 10 sene once 2.0+ motor hacminden uretile. Gicler su anda 1.2 1.4 motorlardan rahatlikla uretilebiliyor. Motor hacimlerinin azalmasi kacinilmaz bir gercek. İleride cocuklarimiza anlattigimizda motor hacimlerini şok olacaklar.bu yuzden motor hacimlerinin gun gectikce azalmasi beklenen birsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Bu forumda kim ne zirvalarsa zirvalasin 156 beygirlik e serisi cok satacak ve ben de alicilardan biri olacam insallah. Mercedesi tebrik ediyorum ulkede sacma vergi sistemine ragmen tc vatandasini dusunup bu motorla arabayi getirdigi icin. Millet bu motoru sozum onaaraclardaki 100-105 beygirlik 1.6 lar ile kiyasliyor. Bmw de bundan sonra nal toplar artik piyasada

Şimdiden hayırlı olsun. Performans sıkıntısı yaşacağınızı sanmıyorum. Ş.içi de 9 litreden fazla yakmazsınız eğer doğru kullanırsınız. Bilmeden atıp tutanlara kanmaya gerek yok. Ankara'da iseniz bugün i.yolu Mengerler'de kokteyl var. Diğer illerde de olabilir. Gidin deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Bu mercedes e serisiyse babamdaki e350 ne oluyor

E63; E Serisi ise, babandaki E350 ne demek oluyor?

• Araç çok satacak elbet .
    Zaten ülkemiz açısından gerçekten sevindirici. Ben tercih etmem nedeni de motordan dolayı ama alan çok sayıda insan olacaktır allah kazasız belasız kullanmalarını nasip etsin.

İnsanların fikirlerini belirtmesi neden zırvalık, yada o düşünmedi sen düşündüne bağlanıyor anlamıyorum.
    Vergi sistemi böyle olmasa kaç kişi alacak 1.6 motor E kasayı biraz samimi olun.

Eski araçlarla kıyaslamak mantıksız geliyor. İyi o zaman 1950 yılında 80 bg araç vardı o zaman 100 bg bize yeter nasıl bir mantık bu.
    Çok km yapan ve aracı biraz zorlayanlar için pek tasarruflu bir makine olmayacaktır. Aradaki farkı benzine koyanlar var ama satarken sanki ikisini aynı fiyattan satacaksın.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Vergisiz fiyatına bakın e250 ,e180 den daha ucuz .tam fırsatçılık

Buda ayrı bir mevzu tabi. MB Türkiye'nin çakallığı.

Anlamadığım aracın vergisiz fiyatını e250 gibi gösterip üzerine 1.6 ltlik dilim vergisini ekleyince oluşacak fiyattan haberiniz var mı? O fiyata MB E serisi alınır mı? Size mantıklı geliyorsa söylenecek söz kalmamıştır.

Ne demek istediğini anlamadım.

Sizin normal düşündüğünüz, yani olması gereken dediğiniz 72-75 bin gibi vergisiz fiyat olsa gerek. Vergiyi de ekleyince çıkan rakama E serisinin satılmasını beklemek abes diyorum.

• İlk mesajdaki fotoğraf standart hali değil sanırım? AMG donanımlı hali de değil ama galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Bmw de de aynı durum var , 316i nin ham fiyatı 320i den pahalı.

Sorulduğunda genelde verilen cevap , yüksek vergi farkından dolayı büyük hacimli araçlar için destek indirimi yapıldığı yönünde oluyor.

Bir açıdan da , markayı belli bir rakamın üzerinde tutabilmek için yapıldığını düşünüyorum. Şimdi 110 liraya e serisi satsalar, 200 liraya kim gidip e250cdi veya e350 alır o da ayrı bir konu. Aynı kasa , aynı araba , aralarında uçurum oluyor. Ne kadar güçlü , kuvvetli modelleri piyasaya sürerse sürsün e serisinin algı değeri 110 liralık araba olarak kalır kafalarda.

Ne kadar az kişi ulaşabiliyorsa o kadar prestijli , kıymetli oluyor memleketimde araçlar.

• güzel araba 150 bine güzel birşey alınır ama 150-160 bine 20 bin km ye kadar 520d alınabilir.hem performans hem yakıt illa sıfır olmayacaksa...İlla sıfırsa rakibi yok şu an.

0-100 en fazla 9.5 sn olacaktır...C kasayı 8.5 saniyede yürütüyor.Taş çatlasın 9.5 sn ki bence performans beklemeyen mercedesci babalar için 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREBORA_61 -- 8 Haziran 2013; 18:02:44 >
  • Sizce bu 1.6 litre 156'lık E Serisi, makyajsız kasadaki 136'lık E200 CDI'a göre nasıl yürür?

1.6 litre motor bu kasaya yetersiz gelir mi?Sonuçta düne kadar 1.8 litre vardı.

Bu motor sürüş konforunu nasıl etkiler?Performans gereken durumlarda araç ''Yok ben yürümüyorum, 1.6 ne allasen?'' der mi?

Motor aşınımı uzun vadede nasıl olur?Çip ile 190 küsür beygir alınırsa motora çok mu yüklenilmiş olur?

Çipli kullanımda performans & motor ömrü & yakıt tüketimi ilişkisi ne durumda olur?

(Sorularımı gayet samimi bir şekilde sordum, artniyet vs. yoktur)
  • Performansı merak eden arkadaşlar, E200 K yıllarca 163 HP ve daha ağır vites değişimi yapan klasik tiptronik şanzımanla satıldı bişey olmadı. 1. vites haricinde çok ağır değildi. Bu aracın eski E200K'dan daha kötü olacağını sanmam. Max. 10 sn'de 0-100 ve ort. 220 km son hızı olacaktır.

Kullananların kendisini ralli pilotu sandığı 1.6 110 HP dizellerin hiçbiri bu araçtan daha performanslı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 8 Haziran 2013; 18:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Şuna bir de 1.6 dizel motor koysalar varımı yoğumu veririm bu arabaya.

+birde sw olsa ev alacağıma bunu alırım
  • Arkadaşlar E 180 CGI FL Elite'daki "FL"nin açılımı nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Bu mercedes e serisiyse babamdaki e350 ne oluyor

E63; E Serisi ise, babandaki E350 ne demek oluyor?

çok ince :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Vergisiz fiyatına bakın e250 ,e180 den daha ucuz .tam fırsatçılık

Buda ayrı bir mevzu tabi. MB Türkiye'nin çakallığı.

Anlamadığım aracın vergisiz fiyatını e250 gibi gösterip üzerine 1.6 ltlik dilim vergisini ekleyince oluşacak fiyattan haberiniz var mı? O fiyata MB E serisi alınır mı? Size mantıklı geliyorsa söylenecek söz kalmamıştır.

Ne demek istediğini anlamadım.

Sizin normal düşündüğünüz, yani olması gereken dediğiniz 72-75 bin gibi vergisiz fiyat olsa gerek. Vergiyi de ekleyince çıkan rakama E serisinin satılmasını beklemek abes diyorum.

Haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Şuna bir de 1.6 dizel motor koysalar varımı yoğumu veririm bu arabaya.

+birde sw olsa ev alacağıma bunu alırım

• Şimdi gözler BMW'de. 5.16i de geldiğinde sıra vergi sistemimize gelecek.
    Yok öyle üç kuruşa beş köfte..
  • quote:

e250' yi vs. zararına satmadıklarına göre; aynı kar oranı ile e180' i de satabilirler ama işlerine gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Arkadaşlar E 180 CGI FL Elite'daki "FL"nin açılımı nedir ?

makyajlı kasa demek. en son çıkan kasayı işaret eder
  • FL

FACELIFT

MAKYAJ
  • ayrıca kasa 2016 gibi değişecek...1.4 tsı 122 hp golf ten kötü gitmez bu araba..dediğim gibi 9.5 sn den yukarı olmayacak 0-100 7 ileri şanzıman var.araçta çok ağır değil zaten.ama 520d a6 2.0 tdi otobanda selektör şov yapabilir.

bmw 320i ed çok kar kazanıyor...mercedes te aynısını yapacak şimdi 320d satışları biter kimse 320d almaz illa performans olacak diyenler hariç tek tük alır.şimdi 520i ed gelir oda 135 den satar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREBORA_61 -- 9 Haziran 2013; 1:34:12 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.