Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
26
Favori
199.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey iyi güzelde şu konsoldaki ekran neyin nesi arkadaş ya... sanki çinden tablet getirtip koymuşlar... yap ona orjinal biyer adamgibi dursun. fakat Yeni C Serisi başarılı duruyo imj ekleyemedim detaylar ve bol görsel var adres >>>> Yeni Mercedes C serisi 2014
  • wagnestnet W kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım, ekran E classda tam olması gereken yerde. Tavsiye ederim
    Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

Temmuz'da panaromik sunroof+ceviz kaplama+artico deri döşemeyi 145bin'den liste fiyatıyl satarken şimdiaynı araç aynı donanımla 173bin... Heyhattt....
    O zaman 175bin'e E250 CGI aynı donanımla satılıyordu ki insanın delirmesi içten bile değil... Bu arada 175'e pahalı geldiği için alamadığım E250'de 210binTL olmuş.

Hocam, geçen yıl bana ve mecburiyetten kardeşime E180 FL almıştık.
    Şaka gibi, bizim ödediğimiz para şu an 2. ellerden az.
    Önce kur farkı, sonra ÖTV derken iyice tadı kaçtı.

Saygılarımla,
  • Vergiler ve fiyatlandırmalardan öturu fırmalar bu ıkı motoru getırttı , yoksa ımkan olsa kımse 1.6 motor tercıh etmez tabıkı , ama suda var biri 156 beygır bmw 170 beygır yeterlı , belkı 4 kişi klıma acıkken felan hantal gelebılır ona bişi diyemem ama eğer illa guc takıntınız varsa yazılım yukletırsınız olur bıter , sadece yazlımla bıle 156 184 e
    170 de 205 beygıre kadar cıkıyor , konfor rahatlık arayan mercedes alır hız dınamızım arayan bmw alır , ıkısınınde bırbırıne karsı ustunluklerı vardır , ornegın bmw motor sanzıman ve dınamızm de ondedır , mercedes daha kalıtelı ve konforludur , bırı bmw yı tercıh ettıgınde dıgerı yanlıs tercıh yapmıssın dıyemez aynı sekılde mercedes ıcınde durum bole bahsettıgımız SINIF geregı bu sınıfa gıren araclar zaten ust duzey araclar ...
  • bu Konu Haziran'da açıldığında arabanın Fiatı 135-139bin TL iken şimdi aradan 6-7 geçtikten e Türk Lirası EUR karşısında % 15 yakın devalüe edilldikten sonra bugün Şubat ayı itibarıyle fiat 170bin TL'yı aşmış durumda...
  • evet arkadaşlar 140 'a almıştım şimdi 173 gibi rakam cıkıyor indirimle 165 e inerdi offf cokk
    bu gunlere kalsaydı almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornio

bu Konu Haziran'da açıldığında arabanın Fiatı 135-139bin TL iken şimdi aradan 6-7 geçtikten e Türk Lirası EUR karşısında % 15 yakın devalüe edilldikten sonra bugün Şubat ayı itibarıyle fiat 170bin TL'yı aşmış durumda...

FİATFİYAT mı?

Yoksa FIAT ALBEA almaktan mı bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: cuneyta

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Bugün dışarda yakından gördüm E180 i. Gayet güzel ve hoş araç olmuş motoru da yeterli gibi adam yanımdan basıp geçti iyi hızlanıyor 1.6 mototrun eleştirilmesini anlamıyorum sonuçta atmosferik bir motor değil. Formula 1 araçları bile 1.6 motor kullanmaya başlıcak

Ben yavaş yavaş motorun ne kadar yeterli olduğu görüşünün ağırlık kazanacağını biliyorum. Sadece biraz sabır gerekiyor. Sadece yanınızdan basıp geçmesi değil, kullanımı da oldukça rahat ve performans sıkıntısı yok.

2009 model C180'im ile karşılaştırıldığında...................

Hocam amacım tartışma başlatmak değil ama bu kasaların (5 ve E) motoru kesinlikle 1.6 hacimliler değil.
    Kullanım tarzına göre yeterli gelebilir, o ayrı bir konu, beklentinize göre değişir.

Bu araçların hakkı 200bg civarı güçlerdir ama maalesef memleket şartları bunu zorlaştırıyor.
    156 beygir bir motor E kasanın şasisini zorlamaz bile, rahatlıkla daha yüksek güce dayanır, çok daha keyifli olur.
    Daha doğrusu arabanın neleri başarabildiği anca böyle bir motorla anlaşılır.

Tek başına hız yapan araç da çok, yavaş olup konforlu olan araç da çok piyasada.
    Benim bu kasalardan beklentim, bu ikisini birlikte sunmasıdır.

Tekrar belirteyim, bunlar benim düşüncelerimdir araçlar hakkındaki, herkes ihtiyacına göre farklı değerlendirebilir.

Herkesin fikirlerini paylaşması tartışma değildir sevgili Erçiftçi arkadaşım... Fikrinize saygı gösteriyorum, ayrıca destekliyorum. Ama benim sizden görüş ayrılığımın olduğu nokta verilen fiyat ve karşılığında alınan tatmin seviyesinde değişiyor. Ben bu araçla istediğim hıza çıkabiliyorsam (Beki 1-2 saniye geç de olsa) normal şartlarda yaptığım kilometrenin %95'inde de böyle bir hızlanma ve top speede ihtiyaç duymuyorsan, o 1-2 saniyelik gecikmenin bana çok bir şey kaybetmediğini ifade etmek isterim. Elbette gönül ister ki aynı paralara dizel ve 3500 motor 4 çeker bir araba alalım. Ama mevcut şartlarda 360 derece kameralı, navigasyonlu, kısaca benim istediğim tüm donanımı alabildiğim bu arabaya 170000 TL gibi bir para verirken, sadece dizel olması sebebiyle ve 4 çeker olsun diye 75000 TL civarı fazla para vermek (Türkiye şartlar sebebiyle) bana mantıklı gelmiyor. Diğer açıdan bakarsak da hepimiz için önemli olan aracımız içinde aradığımızı bulmaktır. Ben kendi zevk ve tercihlerin dahilinde aradığım her şeyi bulduğum için son derece mutluyum. İnşallah buradaki tüm araba meraklısı arkadaşlarımın da hayallerindeki arabalara kavuşmalarını dilerim.

Gelelim yakıta... İzmir'deyim. Her gün git-gel toplam 50-55 km yol yapıyorum. Çevreyolu kullanmama rağmen yokuşlu yollardan gidip geliyorum. 3 depodaki ortalamalarımın hepsi 8,5 litre çıktı. Eğer yokuş olmasa bu rakamın 7,5 litre seviyesinde olacağını düşünüyorum. Bu yollarda yaklaşık 7-8 kırmızı ışık geçiyorum. Tabi her zaman kırmızı yanmıyor.

Ayrıca, haftasonu yeni arabamla ilk kez Çeşme'ye gidip geldim. Ortalama 120 km hızla gittiğim bu yolda (Çeşme çevreyolunda da yer yer yokuş vardır, gidenler bilir) 7,0 litre / 100 km ortalama tutturdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneyta

Herkesin fikirlerini paylaşması tartışma değildir sevgili Erçiftçi arkadaşım... Fikrinize saygı gösteriyorum, ayrıca destekliyorum. Ama benim sizden görüş ayrılığımın olduğu nokta verilen fiyat ve karşılığında alınan tatmin seviyesinde değişiyor. Ben bu araçla istediğim hıza çıkabiliyorsam (Beki 1-2 saniye geç de olsa) normal şartlarda yaptığım kilometrenin %95'inde de böyle bir hızlanma ve top speede ihtiyaç duymuyorsan, o 1-2 saniyelik gecikmenin bana çok bir şey kaybetmediğini ifade etmek isterim. Elbette gönül ister ki aynı paralara dizel ve 3500 motor 4 çeker bir araba alalım. Ama mevcut şartlarda 360 derece kameralı, navigasyonlu, kısaca benim istediğim tüm donanımı alabildiğim bu arabaya 170000 TL gibi bir para verirken, sadece dizel olması sebebiyle ve 4 çeker olsun diye 75000 TL civarı fazla para vermek (Türkiye şartlar sebebiyle) bana mantıklı gelmiyor. Diğer açıdan bakarsak da hepimiz için önemli olan aracımız içinde aradığımızı bulmaktır. Ben kendi zevk ve tercihlerin dahilinde aradığım her şeyi bulduğum için son derece mutluyum. İnşallah buradaki tüm araba meraklısı arkadaşlarımın da hayallerindeki arabalara kavuşmalarını dilerim.

Gelelim yakıta... İzmir'deyim. Her gün git-gel toplam 50-55 km yol yapıyorum. Çevreyolu kullanmama rağmen yokuşlu yollardan gidip geliyorum. 3 depodaki ortalamalarımın hepsi 8,5 litre çıktı. Eğer yokuş olmasa bu rakamın 7,5 litre seviyesinde olacağını düşünüyorum. Bu yollarda yaklaşık 7-8 kırmızı ışık geçiyorum. Tabi her zaman kırmızı yanmıyor.

Ayrıca, haftasonu yeni arabamla ilk kez Çeşme'ye gidip geldim. Ortalama 120 km hızla gittiğim bu yolda (Çeşme çevreyolunda da yer yer yokuş vardır, gidenler bilir) 7,0 litre / 100 km ortalama tutturdum.

Herkesin tercihleri farklı.
    Ben 170bin'e araba alıp otoyolda 120 ortalama ile gitmem
    Az veya çok yakması zaten o fiyatlardaki bir araç için bence önemsiz bir ayrıntı.
    Ama yavaş olup fazla yaksaydı o zaman sıkıntı olurdu.

Bahsettiğiniz değerler aracın ağırlığına göre gayet iyi.
    Zaten şu an İzmir'deki hava şartları da yıl boyunca minimum tüketimi yakalayacağınız seviyede.
    Hem çok soğuk değil motor rahat ısınıyor, hem de klima açlmıyor.

Size aracınızla keyifli sürüşler.

• 2013 Model, sıfır sayılabilecek bir E 180 aldım renk beyaz panaromik tavan bej deri döşeme.
    Paspasları siyah olduğu için hoş durmuyor bej olarak orjinal paspas servistenmi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncerize -- 20 Şubat 2014; 22:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncerize

2013 Model, sıfır sayılabilecek bir E 180 aldım renk beyaz panaromik tavan bej deri döşeme.
    Paspasları siyah olduğu için hoş durmuyor bej olarak orjinal paspas servistenmi almalıyım?

Servisten iste ücretsiz verirler. Biraz baskın ol tabiki yoksa 400TL rica edeyim de diyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

quote:

Orijinalden alıntı: tuncerize

2013 Model, sıfır sayılabilecek bir E 180 aldım renk beyaz panaromik tavan bej deri döşeme.

Servisten iste ücretsiz verirler. Biraz baskın ol tabiki yoksa 400TL rica edeyim de diyebilirler.

Araç daha 4000 km civarında, servis zamanına daha çok var. Bakım zamanı gelmeden ben paspas almaya geldim desem ne derler acaba:)
  • harika bir şey yapmış helal mercedese.
  • Araç çok güzel Allah inşaalah bizede nasip eder bir gün.
  • quote:

Ben 170bin'e araba alıp otoyolda 120 ortalama ile gitmem
    Az veya çok yakması zaten o fiyatlardaki bir araç için bence önemsiz bir ayrıntı.

Kaç ortalamayla gidermişsin bakalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 21 Mart 2014; 17:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Sizi ilgilendiren bir konu olduğunu zannetmiyorum
  • quote:

quote:

Çoluk çocuğumla SENİN KADAR BENİM de yolum olan yolda KANUN DIŞI gezersen, öyle de bir ilgilendirir ki...

Anladın mı yavrum?

• quote:

quote:

quote:

Çoluk çocuğumla SENİN KADAR BENİM de yolum olan yolda KANUN DIŞI gezersen, öyle de bir ilgilendirir ki...

Anladın mı yavrum?

132 ile gidecek belki ne biliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladın mı yavrum?

Hızlı giden görürsen, plakasını yaz, git şikayetini yap nereye yapıyorsan.

Ama tanımadığın yaşını bile bilmediğin kişilere ders vermeye kalkma burada

Tamam mı yavrum ?
  • quote:

quote:

Anladın mı yavrum?

Hızlı giden görürsen, plakasını yaz, git şikayetini yap nereye yapıyorsan.

Ama tanımadığın yaşını bile bilmediğin kişilere ders vermeye kalkma burada

Tamam mı yavrum ?

Allah'tan paran yok...

(=

Senin gibiler parasız kalsın inşallah...

(=

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.