Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

araç kalitesiz. o yünden bu kadar hasar almış

Senin o kıytırık uzay gemisi çakması toyotandan bin kat daha iyidir.

Valla bu nasıl forum bi türlü anlamayamadım.
  • Ben hep 20 bin tl lik aldığım için sorun olmuyor...

-hulo mode off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun Hocam. Allah sabır versin.

Benim Jazz ın bagaj kapağını aynı nedenden dolayı değiştirmek zorunda kaldım. Çarpıp kaçmışlar ne gören var ne bir kart tlf falan bırakan. Aklıma geldikçe sinirlenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Hasarınız 10 bin dersek 20 bin lira kafadan düşer değeri aracınızın. Size daha öncede yazmıştım, diyelim arabanızı satıyorsunuz, arabanızın bu resimlerini ve tamir dökümünü gören kimse,almak istese bile ölücülük yapacağı kesin. Denemesi bedava,bir satılık ilanı verin bu durumda iken tamir olmuş satıyorum diye, size gelen telefonlardan durumu daha net anlarsınız.

internette araştırma yaptım direk motordan kafadan darbe yemiş yürürü mahvolmuş airbagleri patlamış ve tamir görmemiş araçlar düşmüyor 20 bin tl yanlışınız var. ne yani 3 4 parça kaporta işçiliğine 50 bin liralık araba 30 bin liramı olacak ? üstelik orjinal servisinde yapılacak bu araba. isterseniz bahsettiğim hasarlı araçlarında linklerini atarım size.

Birde ölücülerle uğraşmayız pek. araba alıp satan tanıdığımız çok. çıkarırız bu arabayı elden o kadar zor değil o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 17 Mart 2014; 14:45:18 >

• en fazla 2-3 bin düşer fiyatı, ama tanıdığa satarsanız o kadar düşmeyebilir de.

mesala sizi tanıyor olsam, sırf bu kazadan dolayı en fazla 1000 tl düşürmenizi isterim piyasa fiyatından.

hasar yürüyeni etkilemiyor, sadece boya olacak, belki düzeltme ve değişim olacak. istanbul gibi bir yerde çoğu arabada oluyor bu tarz hasarlar.

canınızı sıkmayın aracı satmaya da gerek yok, ileride yakın çevrenize satarsınız, eminim ki çoğu kişi kafaya takmaz böyle hasarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn
    araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?

3-5 bin arası oynar min,
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

araç kalitesiz. o yünden bu kadar hasar almış

Senin o kıytırık uzay gemisi çakması toyotandan bin kat daha iyidir.

Valla bu nasıl forum bi türlü anlamayamadım.

ben toyotadan memnunum. Geçen sene mk5 jettam vardı, haa beni hiç üzmedi ancak gene de gıcığım var doğuş otoya.

ben böyle cevap yazmam kardeşim normalde, hatta forumda ilk defa boyle cevap yazıyorum geçmişime bakabilirsin. ancak araba hoşlanmadığım insan tiplerini sayayım :

- kaza yaptım, aracım değer kaybetti.
    - değer kaybetme davası açayım
    - vw iyidir toyota kötüdür, ford kötüdür, linea iyidir vs. <

her neyse. Ben arkadaşa kazanın bir sınav olduğunu söyledim arkadaşlar beni aşırı yobaz dinci ilan ettiler. öyle konuya böyle başlık.

neyse ki arkadaş vw kullanarak şanslı, elinden kolayca çıkarabilir. bu millet böyle ..... oldukça

• Hata karşı tarafta olduğu için kaskonuz bozulmaz, aracın hasarlı kısımları yenisi ile değiştirilebilen parçalar yani hasarlıyı sökecekler yenisini takacaklar, birisine demesen anlamaz bile.Demek zorunda da değilsin bana göre bu hasar aracı etkileyecek birşey değil.

Değer kaybına gelince eğer aracı kısa vadede satacağım derseniz değer kaybı çok olur.Sebebi hem bizim milletimiz böyle yerlerden fiyat kırmayı çok sever ayrıca kafa da soru işaretleri de oluşturabilir acaba ayar tutmadı da ondan mı satıyorlar aracı diye. Uzun vadede ise kayıp pek olmaz bakmayın hasarsız,çiziksiz dediklerine milletin 5-10 yaşında büyükşehirde kullanılan araçların çoğunda kusurlar vardır.

Geçmiş olsun tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Hata karşı tarafta olduğu için kaskonuz bozulmaz, aracın hasarlı kısımları yenisi ile değiştirilebilen parçalar yani hasarlıyı sökecekler yenisini takacaklar, birisine demesen anlamaz bile.Demek zorunda da değilsin bana göre bu hasar aracı etkileyecek birşey değil.

Değer kaybına gelince eğer aracı kısa vadede satacağım derseniz değer kaybı çok olur.Sebebi hem bizim milletimiz böyle yerlerden fiyat kırmayı çok sever ayrıca kafa da soru işaretleri de oluşturabilir acaba ayar tutmadı da ondan mı satıyorlar aracı diye. Uzun vadede ise kayıp pek olmaz bakmayın hasarsız,çiziksiz dediklerine milletin 5-10 yaşında büyükşehirde kullanılan araçların çoğunda kusurlar vardır.

Geçmiş olsun tekrardan.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Aracı elden çıkarıcam büyük ihtimalle çünki içime sinmez gibi geliyor. takıntı meselesi kimide hiç takmaz biner keyfine bakar. Zararım 3-4 bin lira olursa karşılayabildiğim kadar karşılayıp satacağım arabayı. Olursa beyazını düşünüyorum bu sefer. Bakalım herşeyin hayırlısı. Aracı zorla satmayı denemeyeceğim zaten. ben atıyorum 45 derim adam 40 der saol der kaparım telefonu girmem pazarlığa. 45 dediğim araca 43,500 44 teklif gelirse neden düşünmeyim. Ölücülerle uğraşmam pek. (verdiğim fiyatlar kafadan atmadır)

• quote:

Orijinalden alıntı: trust_company

en fazla 2-3 bin düşer fiyatı, ama tanıdığa satarsanız o kadar düşmeyebilir de.

mesala sizi tanıyor olsam, sırf bu kazadan dolayı en fazla 1000 tl düşürmenizi isterim piyasa fiyatından.

hasar yürüyeni etkilemiyor, sadece boya olacak, belki düzeltme ve değişim olacak. istanbul gibi bir yerde çoğu arabada oluyor bu tarz hasarlar.

canınızı sıkmayın aracı satmaya da gerek yok, ileride yakın çevrenize satarsınız, eminim ki çoğu kişi kafaya takmaz böyle hasarları.

Yorumunuz için teşekkür ederim. ben 3-4 bin lira düşeceğini tahmin ediyorum. Aracı büyük ihtimalle çıkarırım elden son durumu yazacağım buraya. Veya babam mütehayyit tanıdığına verip inşaattan ev alabilir o şekilde belki kayıp olmaz bile. Bakacağız durumu güncelleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?

3-5 bin arası oynar min,

Banada öyle geliyor kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

1 sene önce şirket bütün araçlarını yenilemişti ve bana da a1 zimmetlenmişti. araç daha 10 km'de falan.

- müşterinin firmasının önüne park ettim. ön kaportaya vurdular ilk gün.
    - birkaç gün sonra antenini çaldılar. farklı semtte.
    - yaklaşık 10 gün sonra tekerine çivi sapladılar farklı semtte.
    - çivi olayından yaklaşık 1 ay sonra yine tekerini patlattılar farklı semtte. bu sefer jilet gibi bir şey çıktı tekerden. gece lastiğin arasına koymuşlar.
    - otoyolda 15 km hızla giderken (trafik vardı). arkadan kamyon önce 1 kez çarptı. daha ne ne olduğunu anlamadan 2-3 saniye sonra daha şiddetli bir şekilde çarpıp beni sağ şeride attı. ardından kaçmaya başladı.
    - sol kapıya sürttüler.
    - otobanda yaklaşık 120 km hızla gidiyorum. önümdeki araçla takip mesafem gayet normal. adam aniden fren yaptı. ben de aniden fren yaptım. arkamdan gelen ve kasası tamamen yük dolu kamyonet (ne işi varsa en sol şeritte o hızla) doğal olarak duramadı ve bana çarptı. araba neredeyse perte çıkıyordu.

daha fazla yazmayayım. siz anladınız... sonuçta ölebilirdim de. birini de öldürebilirdim Allah göstermesin. Çok ciddi yaralanabilirdim de. Bunların hiçbiri olmadığı için şanslıyım. Gerisi teferruat. Benden daha şanssızı varsa çıksın karşıma. Bu araba henüz 15.000'de ve asla falsolu bir yere park etmem. Trafikte macerayı sevmem.

Ne işle meşgulsünüz?
    tefeci mi

• xBenzınn kullanıcısına yanıt
    O zaman niye dert etmişsiniz ki? Ben bu hale gelmiş bir arabayı ne alır ne de kullanırım. Serviste yapılsa ne olur ki ? Arka çamurluğu kesilip biçilecek,esas darbeyi tüm yürüyen aksamı yemiş yutmuş, kaldırım ile çarpan araç ile tost olmuş bir araba,servisin tozlu boya atölye ortamında, güya usta denen insanların elinden çıkmış arabadan ne hayır gelir? Daha geçenlerde bir Golf sahibi arkadaş, aracının sol ön kapı menteşesinin somunun sıkılmayıp boşta kalmasını yazmıştı forumda. Düşünün,fabrikadan çıkan araçta böyle kusur olursa serviste neler olur kim bilir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman niye dert etmişsiniz ki? Ben bu hale gelmiş bir arabayı ne alır ne de kullanırım. Serviste yapılsa ne olur ki ? Arka çamurluğu kesilip biçilecek,esas darbeyi tüm yürüyen aksamı yemiş yutmuş, kaldırım ile çarpan araç ile tost olmuş bir araba,servisin tozlu boya atölye ortamında, güya usta denen insanların elinden çıkmış arabadan ne hayır gelir? Daha geçenlerde bir Golf sahibi arkadaş, aracının sol ön kapı menteşesinin somunun sıkılmayıp boşta kalmasını yazmıştı forumda. Düşünün,fabrikadan çıkan araçta böyle kusur olursa serviste neler olur kim bilir ?

'tüm darbeyi yürüyen aksam yemiş yutmuş kaldırımda tost olmuş'. Çin ejderhası. değilsede ya volkswagen e gıcığınız var yada gerçek vw servisine gitmediniz ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 17 Mart 2014; 23:19:12 >

bunu bizim orda yapsa o kamyoncuyu bulur anahtarı eline verirler yenisini getir derler.hocam geçmiş olsun aynısını bir tanıdık yaşadı ama tam tersi durum duran arabaya çarpan oydu ve karşı taraf dava açtı öyle bir pozisyona geldiki bizimki sıfır araba alıp verdi adama çarptı arabayı adamdan aldı.işin peşini bırakmayın derim mal canın yongası sonuçta değer kaybınız büyük olur.birde bundan sonra arabayı oraya park etmeyin derim
    İnsanlar hayatı boyunca düşerler kalkarlar değil mi? Sonra ne olur ? Yaş ilerler doktora yol düşer, doktor size der ki ; kardeşim sen zamanında düşmüşsün dizin zarar görmüş o zaman yürüyorum diye önemsemediğin durum şimdi merdiven çıkamamana sebep olduğunu söyleyecektir.
    Servis olayına gelecek olursak, ister Bmw,Mercedes ister Vw,Opel olsun hepsinin servisinde türkler çalışıyor ve fırça ile yıkayıp sıçıp öyle araç teslimi yapıyorlar.

• Şuan araba serviste bitmiş galiba yapımı dosya işlemlerini bekliyoruz bu arada yedek araç olarak sigorta tüm yürüyeni bitmiş bi symbol verdi kullanmıyorum çok sakat bi araba. 1 hafta sonra servisten passat alıcam. eksper babamın tanıtık çıktı arabada hiçbirşey olmadığını 8 9 bin liralık hasar kaydının olacağını yürüyeninin tamamen sağlam olduğunu arabayı en güzel şekilde yapıp vereceğini söyledi. arabada bir sıkıntı yokmuş. oluşacak 4 bin lira civarı değer kaybınıda galiba mahkemesiz tahsil edicez karşı taraftan. Belli değil henüz sonuçları ve arabanın resimlerini paylaşacağım.
  • quote:

2013 model wv golf 7 marka otomobilimi Herzamanki gibi evimin önüne parkettim. Sabah uyandığımda arabamı ciddi derecede mahvettiklerini gördüm fakat işin garip yanı arabamın 2 saat önce bir kişi tarafındanda sol arka çamurluğa vurulup kaçılmış olmasıydı. Yani 2 saat arayla 2 kişi vurarak aracımı mahvettiler. 2. vuran ekmek kamyonu hızlı geldiği için hakimiyeti kaybetmiş ve ciddi hasar vermiş. Park halinde olduğu için kaskom felan bozulmayacak fakat şunu öğrenmek istiyorum ben bu arabayı satarken ciddi derecede zarar edicem kendi servisinde yapılsa bile. Acaba bu değer kaybını kazaya sebep olan şahıslardan alabilirmiyim.

Not: Çarpıp kaçan aracın plakası elimde.

Edit: Çarpıp kaçan aracı ihbar etmek için acele etmelimiyim ? Zaten polis geldiğinde tutanak tutturup plakasını vermiştim yinede gitmem gerekiyormu ? gerekiyorsa yarın sabahtan gitsem sorun olurmu ?

Edit: Vurup kaçan araçla ilgili karakola gittim ve bana zaten tutanak tutulduğunu buna gerek olmadığını söylediler.

Edit:Gelişmeleri ilerleyen süreçte buraya ekleyeceğim.

Edit : Şuan araba serviste bitmiş galiba yapımı dosya işlemlerini bekliyoruz bu arada yedek araç olarak sigorta tüm yürüyeni bitmiş bi symbol verdi kullanmıyorum çok sakat bi araba. 1 hafta sonra servisten passat alıcam. eksper babamın tanıtık çıktı arabada hiçbirşey olmadığını 8 9 bin liralık hasar kaydının olacağını yürüyeninin tamamen sağlam olduğunu arabayı en güzel şekilde yapıp vereceğini söyledi. arabada bir sıkıntı yokmuş. oluşacak 4 bin lira civarı değer kaybınıda galiba mahkemesiz tahsil edicez karşı taraftan. Belli değil henüz sonuçları ve arabanın resimlerini paylaşacağım.

Aynı olay bize de oldu ama bu kadar masraf çıkartmadı. Bizimkine soldan vurdular. İlk ben gördüm. Sol çamurluk ezik sol ön kapı ezik sol sinyal yerinde yok. Sonra çarpanı bulup aracı yaptırdık. 200-300 TL gibi maloldu ama onlar ödedi.

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Hic vw araciniz oldu mu acaba?O kadar savurmussunuz ki

• quote:

Hasarınız 10 bin dersek 20 bin lira kafadan düşer değeri aracınızın. Size daha öncede yazmıştım, diyelim arabanızı satıyorsunuz, arabanızın bu resimlerini ve tamir dökümünü gören kimse,almak istese bile ölücülük yapacağı kesin. Denemesi bedava,bir satılık ilanı verin bu durumda iken tamir olmuş satıyorum diye, size gelen telefonlardan durumu daha net anlarsınız.

Olucu detected

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.