Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimin gözüne geldiniz arkadaş çok üzücü bi durum ben 6 aylık aracımın tamponunu boyattım diye üzüntüler içindeyim hala
  • dmitnick D kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir hata yaptık zamanın da, akıl küpü servisi, sabahın 6'sında kapımın önünden bakımda motor yağını koymadıkları passat'ı ( passat'tım demek bile gelmiyor artık o derece ) çekici ile servislerine kaçırmak üzere iken yakalayıp... Gerekli boşluklarını doldurmuşluğumuz oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu her gordugumde sahibine uzuluyorum arkadaş ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam 8 -10 bin lira isteyin karsi taraftan hasar kaybina karsilik. Cunku piyasada bu kadar belesci olucu varken bu hasari kullanarak cok komik fiyatlara almak isteyip cok ugrastiracaklardir sizi.

• Konu epey popülerken sonradan pek yazan olmamış. Tam 5 sayfayı soluksuz okudum, neden derseniz benzer bir olay benim de başıma geldi ama ne yazık ki aleyhime sonuçlandı. Sonuç olarak haber var mıdır?

Başıma gelen olayı şöyle özetleyeyim: 2009 yılında Honda Civic marka aracımı parkettiğim sokakta bir pazar aracı gelip vurmuş. Aracımı gördüğümde hemen çevreden esnaf abi plaka bu biz gördük dediler ve elime plaka yazan kağıdı tutuşturdular. Hemen polise ihbarda bulundum, bana görgü tanığı sordular ve görgü tanığıyla ifade verdik. Sonrasında yaklaşık bir ay sonra mahkeme takipsizlik kararı verdi. Ben aracımı kaskodan hemen yaptırdım çünkü kullanmam gerekiyordu. Takipsizlik kararı sonrası da hem kaskom bozuldu, hem aracım değer kaybetti, hem sinirlerim gerildi, hem de vaktime yazık oldu.

Umarım kazanın olduğu yerde kamera vardır ve kamera kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Yoksa olay çok büyük ihtimalle aleyhine mahkeme tarafından takipsizlikle sonuçlanacak. Neden derseniz; herhangi bir kişi bu şekilde görgü tanığını alıp karakola gidip arabama çarptı buyrun plakası bu şeklinde şikayetçi olabilir. Mahkeme de delil yetersizliğinden tabii ki takipsizlik verecek. 5 yılda ne değişti bilemiyorum ama mantıken olması gereken de bu gibi duruyor. Umarım lehinize sonuçlanır her şey. Çok geçmiş olsun.

• Bende su konuyu her gördükçe üzülüyorum.Sanki kendi aracima carpmislar gibi.

• Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum...
  • Gerçekten son gelişmeler ne yönde ? Bana kalırsa büyük ihtimalle araç kaskodan yapıldı mahkeme felan baya bir sürer e haliyle araba o vaziyette kalacak hali yok.
    Olacagı varmıs olmuş yapacak bir şey yok ne yazık ki.Siz ve sizin gibiler yine şanslı bizim eski araca park halinde vurup kaçtılar ne gören var ne duyan üstelik bizde kasko da yoktu... Vuran da kamyon benzeri bir şey diye tahmin ediyoruz arka bagaj önden çıkmıştı neredeyse ..
  • Hocam çok büyük geçmiş olsun .Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin çok kötü bir durum . Yani hasarlar karşılanacak olsada insanın içi acıyor kendi emeğiyle aldığı arabanın dikkatsizin teki yüzünden parçalandığını görünce . Umarım en kısa zamanda sorunlarınız halledilir değer kaybınıda fazlasıyla alırsınız .
  • Maleseffkı Türkıyedekı gerçekler böyle, 31 Mart gunu gozum gıbı baktığım 2011 Reno Laguna aracım oy kullanamk ıcın aracımı Güzelyalı ufak Shell benzın ıstasyonu karsısındakı ceplere parketmıstım, onumdede zaten bır arabalık yer bırakmıştım duzgünccenede arabayı park etmıstım yarım saat oldu olmadı eskı kasa bır Bmw yanaşırken arkadaki cift egsozu ıle tamponumu ezmıs gıtmış, sınır tavan yaptı ogun pazar gezmesı ızdırap oldu wallahı Turkıye heran hersey olabılıyoor uzuluyooruz ama nafıle...
  • Bu ne ya resmen bilerek.gibi

• vaya589 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin araç daha kaç kmde deydi ki? Yazık olmuş
  • Aracım 2011 Model 9900 km de daha daha once sırket araçlarım vardı onları kulanıyordum ama sattık ıse para yatırınca su an hafta sonları kullanımda araç teşekkürler...
  • Yetkili serviste yapıldıktan sonra bu aracı en fazla 5-6bin aza satarsınız sıfır hata birebir aynı bir araca göre. Daha fazla değer kaybı olmaz. Yukarıda bir arakdaş 20bin değer kaybı 20bin aza satılır demiş. Şaka gibi gerçekten. Kulaktan dolma bilgilere kanmayın. Ayrıca şöyle bir durum var. türkiye'de VW Golf'ün ölüsü bile değerli.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.