Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

araç kalitesiz. o yünden bu kadar hasar almış

ikimizinde aynı canlı sınıfında yer aldığımıza inanamıyorum
    kulakların çınlıyor mu???
  • Geçmiş olsun, hakkınızı aramanızı destekleyenlerdenim sonuçta o paralar hiç kolay kazanılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• Mahkemeye gidin değer kaybı açın sizin inanın görünce baya birde ben sövdüm şerefsizler ******
  • araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?
  • xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.
    dun konuyu okudum kendi başıma gekmis gibi üzüldüm. Umarım zararınizi tanzim edersiniz.
    Bu arac bugun aydin da miydi? Sabah saatlerinde 35 plaka bor golf gördüm burada ayni sizinki gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun şuanki aracım broadway kendim en ufak incecik çizsem sürtsem yanlıslıkla içim cız ediyor uyuyamıyorum resmen diğer araçlarımdada aynı şey oluyor durdugu yerde bırı boyle zarar verse ne olur bılmıyorum değer kaybı ıcın dava acabılırsınız ve aracın fıyatı 5-6 bin civarı düşeceğini tahmin ediyorum mutlakala ama mutlaka hakkınızı arayın bırde carpıp kaçmıs durup sahibini soruşturmak varken
  • Istanbul'da malesef cok oluyor bu durumlar.. benim de aracimi iki defa carpip kactilar.
    En buyuk sikinti carpik yerlesim ve park yeri sorunu tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Sizde hangi kaliteli araç var çok merak ettim.?

Reno 19 var bende
    Amacina uygun arac

• quote:

quote:

quote:

Reno 19 var bende
    Amacina uygun arac

Relax ol be kardeşim kasma bu kadar çalış çabala sende öyle üst sınıf arabalara binersin bir gün kaskançlığını bu kadar açık etme.

• resmen cinayet sebebi tıkışmışız apartmanlara ne araç i,çin güvenli park yeri var ne de bir şey oysa amerikada zenginler müstakil garajlı tek katlı evde fakirler banliyöde aprtmanlara oturuyor
  • Çok geçmiş olsun,içim acıdı valla.
  • Geçmis olsun değer kaybi davası açılmalı tabi aklın yolu bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?

Hocam ona hiç takilmayin. 2.el piyasası oynak. Sıfır fiyatlarını biliyorsunuz. Zaten indirimsiz alınıyor bu araçlar. Özetle çok fazla kaybiniz olmayacaktır. Elbet hukuki yolları takip edin ama aracın yürür aksamı sorunsuz, elinizde resimler var. Atıyorum 2.el piyasası temizi, boyasizi 50.000tl ise sizinki 47.000tl - 48.000tl dolaylarina gidecek. Biri 50.000tl iken sizinkinin değeri 35.000tl - 40.000tl ye düşmeyecek. Zaten piyasada boyasiz araç bulmak çok ama çok zor. Hele ki İstanbul - İzmir - Bursa - Ankara gibi büyük ve trafik yoğunluğu olan şehirlerde.
    Allah beterinden saklasın.

• Büyük geçmiş olsun.. aracın değeri büyük ölçüde düşecek 2. eli 50bin ise 45e bile zor satarsınız.. bir sigortacı arkadaşın imzasında aracınızın değer kaybını karşı aracın sigortasından alabilirsiniz gibi bir yazı dikkatimi çekmişti o konuyu araştırın.. tekrar geçmiş olsun..
  • büyük geçmiş olsun.inşallah en az zararla sıyrılırsınız bu olaydan.bu arada sırf marka antipatisi yüzünden buraya yorum yazan arkadaşları da anlamakta güçlük çekiyorum. arkadaşımızın başına kötü bir olay gelmiş.tartışma çıkarmanın ne yeri ne de zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 15 Mart 2014; 22:40:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Reno 19 var bende
    Amacina uygun arac

Relax ol be kardeşim kasma bu kadar çalış çabala sende öyle üst sınıf arabalara binersin bir gün kaskançlığını bu kadar açık etme.

Bu köy için kullandigim amacina uygun dedigim aracim. Diğer aracim da 2013 auris 1.6 active skypack multidrive s ancak hepsi boş. Araç dediğin şey gelir geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Geçmiş olsun,

Olay yerinde kamera kayıtları ya da görgü tanığı varsa sorun yaşamazsınız ama bunlardan herhangi biri yoksa, işiniz çok zor. Karşı tarafı bulsanız bile suçu kanıtlanması gerekir, onu da yapacağını hiç zannetmiyorum. Değer kaybı davası gibi saçmalıkları da doğru bulan birisi değilim, otomobili sokakta bırakıyorsunuz ve bu durumda her türlü riski de almak zorundasınız.

Zararini kim karsilicak bu adamin değer kaybi davasi olmasa ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısının daha beteri başımıza geldi
    bıraktığımız araca vatandaş okkalıca vurdu sigortasıda yoktu araçta öyle çok gariban arabası felan deil astra classicti yaptırırız vs ayağı oldu önce 2 gün sonra adam bizi iplemez ne halin varsa gör felan dedi aracı serviste 6 küsüre yaptırdım herifede tazminat davasını bastım köpek gibi geldi davadaki rakamı bıraktık elden paramı aldım davadanda vazgeçtim
    aldığım para zararımı karşıladımı arabanın yapımını elbette ama değer kaybını tam deil ama ne yapalım he dava devam etse daha çok alırdım ama uğraşılmaz

bul kardeşim bir avukat ver ikisinide mahkemeye yapacak bişey yok değer kaybı davası açacaksın...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.