Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Geçmiş olsun,

Olay yerinde kamera kayıtları ya da görgü tanığı varsa sorun yaşamazsınız ama bunlardan herhangi biri yoksa, işiniz çok zor. Karşı tarafı bulsanız bile suçu kanıtlanması gerekir, onu da yapacağını hiç zannetmiyorum. Değer kaybı davası gibi saçmalıkları da doğru bulan birisi değilim, otomobili sokakta bırakıyorsunuz ve bu durumda her türlü riski de almak zorundasınız.

Zararini kim karsilicak bu adamin değer kaybi davasi olmasa ?

Trafikte her an risk altındasınız, bu mantığa göre araba almamız gerekiyor.
  • Çok geçmiş olsun, resimleri görünce içim gitti. Allah beterinden korusun. Bu dünya bir sınav yeri, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
  • Kardeş geçmiş olsun son durum nedir karakola gidip şikayeti oldunmu?
  • quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun,

Olay yerinde kamera kayıtları ya da görgü tanığı varsa sorun yaşamazsınız ama bunlardan herhangi biri yoksa, işiniz çok zor. Karşı tarafı bulsanız bile suçu kanıtlanması gerekir, onu da yapacağını hiç zannetmiyorum. Değer kaybı davası gibi saçmalıkları da doğru bulan birisi değilim, otomobili sokakta bırakıyorsunuz ve bu durumda her türlü riski de almak zorundasınız.

Trafikte insanlar risk alir arabalar değil.Biz araba sürerken risk aliyoruz biyere çarparsak sorumlusu biziz biz kullaniyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Son durumu yazar mısınız.? Çok geçmiş olsun, Rabbim daha kötülerini göstermesin.
  • Türk insanının saçma düşüncelerinin getirdiği noktadasiniz. Arabanızda hayati ciddi bir sorun yok. Tamiri yaptirin boyatin kullanin. Satarken bu fotogtaflari alacak kisiye gösterin. Alacak al sattçı ya da galerici değilse öldürmez zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic vakit gecirme hemen polise git. Tutanak, rapor vs tuttur. Avukati da devreye sok. Arac kafadan 10bin tl deger kaybetti. O bedeli tazmin etmen lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 16 Mart 2014; 10:36:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun,

Trafikte insanlar risk alir arabalar değil.Biz araba sürerken risk aliyoruz biyere çarparsak sorumlusu biziz biz kullaniyoruz.

Kapının önünde yatan arabayı durduk yere çizenler bile var, bu tarz konulardan ötürü ciddi anlamda rahatsız olanların sıfır araba ya da araba almaması daha mantıklı olmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nysa-09

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.
    dun konuyu okudum kendi başıma gekmis gibi üzüldüm. Umarım zararınizi tanzim edersiniz.
    Bu arac bugun aydin da miydi? Sabah saatlerinde 35 plaka bor golf gördüm burada ayni sizinki gibiydi.

ankaradayız hocam. Allah beterinden sizleri korusun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?

Hocam ona hiç takilmayin. 2.el piyasası oynak. Sıfır fiyatlarını biliyorsunuz. Zaten indirimsiz alınıyor bu araçlar. Özetle çok fazla kaybiniz olmayacaktır. Elbet hukuki yolları takip edin ama aracın yürür aksamı sorunsuz, elinizde resimler var. Atıyorum 2.el piyasası temizi, boyasizi 50.000tl ise sizinki 47.000tl - 48.000tl dolaylarina gidecek. Biri 50.000tl iken sizinkinin değeri 35.000tl - 40.000tl ye düşmeyecek. Zaten piyasada boyasiz araç bulmak çok ama çok zor. Hele ki İstanbul - İzmir - Bursa - Ankara gibi büyük ve trafik yoğunluğu olan şehirlerde.
    Allah beterinden saklasın.

hocam inşallah dediğiniz gibi olur kaybımızı olabildiğince düşük bir şekilde telafi ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Kardeş geçmiş olsun son durum nedir karakola gidip şikayeti oldunmu?

rapor tutuldu araca şu plakalı araç vurup kaçmıştır diye. 2 ayrı rapor tutuldu zaten. vurup kaçanı ihbar için karakola gittim saat 4 5 gibi aynı gün. zaten rapor tutulmuş gerek yok felan dediler. pazartesi arayın sorun durumu dediler. zaten dosya numarası felanda vermişlerdi. gelişmeleri ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Hic vakit gecirme hemen polise git. Tutanak, rapor vs tuttur. Avukati da devreye sok. Arac kafadan 10bin tl deger kaybetti. O bedeli tazmin etmen lazim.

rapor tutuldu fakat 12 bin tl civarında masraf çıkıcak galiba. 12 bin lira masrafa 10 bin tl değer kaybedeceğini düşünmüyorum kardeşim arabanın yürüyen aksamında sıkıntı yok çalışıyor herşeyi. bence 4 5 bin lira değeri düşecek.
  • sen niye kendi ustune aliniyorsun. filmin konusu bu. arkadas orada guzel bir yorum yapmis. bu size dokunuyorsa sucu kendinde aramalisin akilli kardesim.

konuyla ilgili yorumumu ilk sayfada yaptim. tavsiye bile verdim. deger kaybina karsi olsam neden oyle bir yorum yapayim. bu forumda hakikaten insanlarin yasi oldukca dustu. suru psikolojisi ile hareket ediliyor. ister alinin, ister gucenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Mart 2014; 13:09:32 >
  • benim içim cız etti yeminle. geçmiş olsun
  • Gelen vurmus giden vurmus resmen.

• OHAAA KATLİAM SEBEBİ LAN
    Geçmiş olsun birader...
  • Değer kaybı davası açmanızda fayda var. Gördüğüm üzere 10 - 12 bin TL civarı bir masraf çıkacak.

Yarısı boya, kaporta (sökme, takma dahil), elektrik işçiliği olarak şişirilerek yazılacaktır.

Fotoğrafları, ilgili dökümanları, ve servisin çıkaracağı detaylı faturayı dosyalarsanız satarken gayet açık ve net bir şekilde anlatırsınız.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Çünkü kaporta dışında bir hasar söz konusu değil.

Yatıştırmak için söylemiyorum ama gerçekten kafaya takılacak bir hasar yok.

Her türlü haklısınız. Verin kaskoya aracı, davayıda açın, yatın kulağınızın üstüne. Aracınızıda keyifle kullanmaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

Değer kaybı davası açmanızda fayda var. Gördüğüm üzere 10 - 12 bin TL civarı bir masraf çıkacak.

Yarısı boya, kaporta (sökme, takma dahil), elektrik işçiliği olarak şişirilerek yazılacaktır.

Fotoğrafları, ilgili dökümanları, ve servisin çıkaracağı detaylı faturayı dosyalarsanız satarken gayet açık ve net bir şekilde anlatırsınız.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Çünkü kaporta dışında bir hasar söz konusu değil.

Yatıştırmak için söylemiyorum ama gerçekten kafaya takılacak bir hasar yok.

Her türlü haklısınız. Verin kaskoya aracı, davayıda açın, yatın kulağınızın üstüne. Aracınızıda keyifle kullanmaya devam edin.

Yorumun için çok sağol kardeşim. Benim merak ettiğim husus acaba 10 12 bin liralık masraf çıkan bi arabada kaç bin lira değer kaybı olur. sorun şu an sadece kapotrada gözüküyor motorla ilgili birşey yok kaput değişmeyecek. Ben 5 6 bin lira bi değer kaybı olacak diye düşünüyorum şayet böyle olursa bunu satıp değer kaybından alabildiğimi alıp tekrar 0 beyazını alacağım.

• geçmiş olsun hocam
  • xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Hasarınız 10 bin dersek 20 bin lira kafadan düşer değeri aracınızın. Size daha öncede yazmıştım, diyelim arabanızı satıyorsunuz, arabanızın bu resimlerini ve tamir dökümünü gören kimse,almak istese bile ölücülük yapacağı kesin. Denemesi bedava,bir satılık ilanı verin bu durumda iken tamir olmuş satıyorum diye, size gelen telefonlardan durumu daha net anlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.