Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model wv golf 7 marka otomobilimi Herzamanki gibi evimin önüne parkettim. Sabah uyandığımda arabamı ciddi derecede mahvettiklerini gördüm fakat işin garip yanı arabamın 2 saat önce bir kişi tarafındanda sol arka çamurluğa vurulup kaçılmış olmasıydı. Yani 2 saat arayla 2 kişi vurarak aracımı mahvettiler. 2. vuran ekmek kamyonu hızlı geldiği için hakimiyeti kaybetmiş ve ciddi hasar vermiş. Park halinde olduğu için kaskom felan bozulmayacak fakat şunu öğrenmek istiyorum ben bu arabayı satarken ciddi derecede zarar edicem kendi servisinde yapılsa bile. Acaba bu değer kaybını kazaya sebep olan şahıslardan alabilirmiyim.

Not: Çarpıp kaçan aracın plakası elimde.

Edit: Çarpıp kaçan aracı ihbar etmek için acele etmelimiyim ? Zaten polis geldiğinde tutanak tutturup plakasını vermiştim yinede gitmem gerekiyormu ? gerekiyorsa yarın sabahtan gitsem sorun olurmu ?

Edit: Vurup kaçan araçla ilgili karakola gittim ve bana zaten tutanak tutulduğunu buna gerek olmadığını söylediler.

Edit:Gelişmeleri ilerleyen süreçte buraya ekleyeceğim.

araç yapılsa orjinal servisinde ve atıyorum kazasız 2. el fiyatı 50000 lira olsa bu hali orjinal yapılması durumunda kaça satılır ?

Edit : Şuan araba serviste bitmiş galiba yapımı dosya işlemlerini bekliyoruz bu arada yedek araç olarak sigorta tüm yürüyeni bitmiş bi symbol verdi kullanmıyorum çok sakat bi araba. 1 hafta sonra servisten passat alıcam. eksper babamın tanıtık çıktı arabada hiçbirşey olmadığını 8 9 bin liralık hasar kaydının olacağını yürüyeninin tamamen sağlam olduğunu arabayı en güzel şekilde yapıp vereceğini söyledi. arabada bir sıkıntı yokmuş. oluşacak 4 bin lira civarı değer kaybınıda galiba mahkemesiz tahsil edicez karşı taraftan. Belli değil henüz sonuçları ve arabanın resimlerini paylaşacağım.

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) 2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) 2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) 2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) 2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) 2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 21 Mart 2014; 19:06:05 >

• Geçmiş olsun hocam :/ çok üzücü ve sinir bozucu bir durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun

çarpıp kaçana değer kaybı davası açabilirsiniz

en yakın karakola gidip ifadenizi verin sizi yönlendirirler

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler
  • Hocam geçmiş olsun kasıtlı yapılmış gibi duruyor sanırım aracı 2. Elini düşünerek aldınız vw başka şekilde alınmıyor zaten

kağıt gibi olsada golf golftür Türkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Çok geçmiş olsun

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)
  • Araç sizin mi? Yani şahsınıza mı ait yoksa aileden birine mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 14 Mart 2014; 16:02:46 >
  • geçmiş olsun... içim acıdı resmen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

geçmiş olsun. ya park ettiğin yerde sorun var ya da arabayı kazandığın parayla ilişkli olabilir hayrını görememişsin.

böyle bir durumda benim moralim bu kadar bozukken kazandığım paranın hayrını görememişsin dediğin için gerçekten çok teşekkür ederim. yorumun çok lazımdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Araç sizin mi? Yani şahsınıza mı ait yoksa aileden birine mi?

bana ait
  • Ne hayvanlar var arkadaş...

Benzer durumu ben de yaşadım, sizinki 2 saat içinde olmuş, benimki 1 hafta içinde oldu. Park halindeki aracıma bir sağdan bir soldan 2 defa çarptılar, arka tampon, arka çamurluk, arka kapıyı boydan boya çizerek, hafiften ezerek geçmiş, ama hasar bu kadar büyük değildi.

Tamam dalgınlık olur, kazadır olur, ama nizami şekilde park halindeki arabaya dokunduğunu, çarptığını görmene rağmen kanırta kanırta çize çize geçmeye devam etmek benim gözümde kaza falan değil hayvanlıktır. Hadi dar bir yerde diğer araçların geçişini engeller bir konumda olursunuz bir derece ama yayla gibi sokakta (benim durumumda da sokak gayet genişti) şunu beceren adamdan kaybınızı her türlü telafi edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Araç sizin mi? Yani şahsınıza mı ait yoksa aileden birine mi?

bana ait

Geçenlerde kafa atmışlardı dimi bu sefer dalmışlar resmen geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Çok geçmiş olsun

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)

Olay yerinden kaçtığı için kaçanı derhal ihbar etmelisiniz

kaçan hakkında olay yerinden kaçtığı için hukuksal süreç başlatılıcak

salı günü ise kaza raporu çıkacak.

park halinde aracınıza hasar verildiğine istinaden.

hem kaçanı hem de kaçmayanı kanıt göstererek ayrı ayrı dava edebilirsiniz.

• Direk polise gidin, çarpıp kaçtığı için ekstra ceza ödeyecek, dava da açın aklı başına gelir belki. Geçmiş olsun daha kötüleri gelmesin başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Ne hayvanlar var arkadaş...

Benzer durumu ben de yaşadım, sizinki 2 saat içinde olmuş, benimki 1 hafta içinde oldu. Park halindeki aracıma bir sağdan bir soldan 2 defa çarptılar, arka tampon, arka çamurluk, arka kapıyı boydan boya çizerek, hafiften ezerek geçmiş, ama hasar bu kadar büyük değildi.

Tamam dalgınlık olur, kazadır olur, ama nizami şekilde park halindeki arabaya dokunduğunu, çarptığını görmene rağmen kanırta kanırta çize çize geçmeye devam etmek benim gözümde kaza falan değil hayvanlıktır. Hadi dar bir yerde diğer araçların geçişini engeller bir konumda olursunuz bir derece ama yayla gibi sokakta (benim durumumda da sokak gayet genişti) şunu beceren adamdan kaybınızı her türlü telafi edin derim.

kaybımı telafi edebilme olasılığım nedir ? dava ne kadar sürer tahmini ve nasıl sonuçlanır sizce

• gecmis olsun, araba yeniyken hemen satmakta az zarar etmek adına cozum olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum ne desem yalan olur.

Forumda aratın belki daha önceden açılmış konulardan bir fikir edinebilirsiniz.
  • Büyük gecmis olsun. Cana gelecegine mala gelsin. Üzülmeyin, yeterki sağlınıza birsey olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok geçmiş olsun

Olay yerinden kaçtığı için kaçanı derhal ihbar etmelisiniz

kaçan hakkında olay yerinden kaçtığı için hukuksal süreç başlatılıcak

salı günü ise kaza raporu çıkacak.

park halinde aracınıza hasar verildiğine istinaden.

hem kaçanı hem de kaçmayanı kanıt göstererek ayrı ayrı dava edebilirsiniz.

şöyle bir durum var. Zaten polis geldiğinde ayrı ayrı iki rapor tutturup 2. yani çarpıp kaçan aracın da plakasını vermiştik. Ona rağmen ihbar ettirmek gerekiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

geçmiş olsun. ya park ettiğin yerde sorun var ya da arabayı kazandığın parayla ilişkli olabilir hayrını görememişsin.

Böyle bir mantık,böyle bir izan, böyle bir değerlendirme olabilirmi yaw.? Park halinde binlerce araca vurup kaçıyorlar şimdi diğer o hasar gören araç sahiplerinin hepside kazandığı para harammı oluyorda hayrını göremiyorlar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Direk polise gidin, çarpıp kaçtığı için ekstra ceza ödeyecek, dava da açın aklı başına gelir belki. Geçmiş olsun daha kötüleri gelmesin başınıza.

polis geldiğinde plakasını vererek rapor tutturmuştuk. Yinede ihbar etmeli miyim birde bugün musait değilim arabanın işleriyle uğraşmam gerekiyor yarın sabahtan gitsem sorun olurmuy ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.