Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insallah hersey gönlünüzce olur.Daha kotusu de olabilirdi sukredin ve sonuna kadar arayin hakkinizi. Cok uzulmeyin gercekten zaman herseyin ilaci..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Geçmiş olsun.İkinci el konusunda sıkıntınız olmasın.Piyasada zaten kazasız darbesiz golf bulmak imkansız.Hatta sizinki çıtır hasarlı,daha çabuk satılır.

Onarım ile ilgili sakın parça değişimi yoluna gitmeyin.Malum milletçe orijinalciyiz.

Hasarın 10-12 milyar civarında olacağını söylemiş. Tramerde o civarda bir rakam ciddi bir rakam. Yürüründe sorun olmayacağı için kaza görselleriyle desteklediğinde satış sırasında değer kaybını çok yaşamayabilir. Zaten acele satmadıktan sonra "mezarcılar" diye tabir edilen araba alıcılarına satmak zorunda kalmaz. Uzun süreçte istediği fiyat aralığında satışı gerçekleştirebilir.
  • Geçmiş olsun. Polis için beklemeyin daha fazla, ayrıca yarın ilk iş tanıdık bir avukat varsa görüşün. Değer kaybı davası açın
  • Geçmiş olsun kardeşim

• Çok üzücü.

Geçmiş olsun.

Bu olayın bu şekilde başınıza gelmesinde az veya çok, çarpık ve plansız kentleşmenin/yapılaşmanın de etkisi var diye düşünüyorum.
  • öncelikle geçmiş olsn
    geçen bi yerde sizin başına gelen olaya benzer bir yazı okudum

değer kaybı için para direk şahsa değilde sigorta/kasko firmasına başvurularak alınabiliyormuş
    bunun için ekstradan 250 lira civarında para vererek değer kaybı ekspertizi yaptırılıyormş biçdiği değer aybı miktarını sigorta veya kaskodan talep edilebiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Çok üzücü.

Geçmiş olsun.

Bu olayın bu şekilde başınıza gelmesinde az veya çok, çarpık ve plansız kentleşmenin/yapılaşmanın de etkisi var diye düşünüyorum.

+1..

Geçmiş olsun bu arada

• birader o kadar çalışmışsın uğraşmışsın bu arabayı almışsın o kadar para vermişsin 2 kişi ard arda haşat etmiş hem de bir telefon no bile bırakmadan tüymüş allah sabır versin ama ben olsam o adamı bulur ekmek kamyonunun el frenini bir güzel monte ederdim sonra da aylık kazandığı paraya 1 yıl boyunca el koyardım.

benim eski arabama da evin önünde vurup kaçmışlardı daha sonrasında komşum görmüş ve bana haber verdi. kargo kamyonu çıkmıştı. vuran iki kişiyi buldum firmayı arayıp ve arabanın tüm hasar parasını aldım üstüne de 4 yeni lastik taktırdım ve arabaya bakım yaptırdım. o iki kişiyi tüm gün boyunca ben çalıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 14 Mart 2014; 20:56:51 >
  • Dostum çok geçmiş olsun .. Aracı görünce şok oldum nasıl bir hasar bu keşke önden de biri sağlam vursaymış da araç perte çıksaymış

Bu süreçte allah sana sabır versin hakkını ara pes etme.. Ve bence birdaha aracını oraya bırakma ..
  • Geçmiş olsun.

Konu başlığını okuyunca biri,cinnet geçirip showroomda Golf dağıttı zannettim.
    Siz aracı aldığınız an araç artık 0 km değil.

Şanssızlık kötü olmuş.
    Sıkmayın canınızı,ben Golf'ümü ellerimle haşat etsinler diye servise bırakacağım sorunlar yüzünden.
  • Geçmiş olsun, birşey denmiyor. Cana geleceğine mala gelsin.
  • Yazik gunah gecmis olsun hocam durum bayagi sıkıntılı görünüyor.

• hocam arabanı tem gişelerine mi park ettin bune böyle..Alah yardımcın olsun vurup kaçanlardan çıkar elbet fakat maalesefki aradaki zararı karşılamak diye bir sistem yok..Sistem sadece onarmak olmuyorsa yenisi yada parasını vermkle mükellef..Ne yazikki sizin aracınız wolks olduğu için yapımı serviste epey çıkıcak..Tam sizin cebinizden birşey çıkmayacak ama plakadan soorgulandığında hasar booyutu çıkacak..Umarım çok birşey tutmaz ama sağlık olsun en azından içinden siz veyahut bir yakınınız yoktu
  • Çok geçmiş olsun.

Memlekette insan bulmak için mumla aramak lazım artık. Mutlaka değer kaybı davası açınız, insan olmayanlar için zaten bu tip davaları icat etmişler resmen.

Böylece satarken edeceğiniz zararı, size vurup kaçanlardan peşinen tahsil etmiş olursunuz. Sakın insanlık bence kalsın falan gibi sebeplerle dava açmamazlık etmeyin.

Tekrar geçmiş olsun.
  • Hocam buyuk gecmis olsun sizin adiniza ne kadar uzuldugumu tahmin bile edemezsiniz.

Bundan sonra park ettiginiz yeri 2 kez dusunun

• Geçmiş olsun ne hayvanlar var.
  • Bu tip insanların kundaktaki çocuğunun hakkını zırkını iliklerine kadar söküp alacaksın ki görecek anasının bir tarafını tersten düzden.

geçmiş olsun , umarım gönlünüzce olur gelişmeler.
  • Gecmis olsun hocam cok sinirsinir bozucu bi durum

• çok geçmiş olsun hocam vallahi o raç beim olsa çıldırmanın ötesinde nbirşey olurdu
  • Cana gelmesin gerisi için kasko sigorta herşeyi halleder. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.