Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun arkadaşım. Değer kaybı davası açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam polise vermekten neden çekiniyorsunuz ben onu anlamadım. kaçırdığım bitr yer mi var? Verin gitsin yani.
  • Sövmek istiyorum

• Alfredo kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir tavır. Kazandığı paranın gayrimeşru şekilde elde edilmiş olabileceğine dair nasıl bir imada bulunabilirsin. Ayıp denen bir şey var, sanki bana söylendi bu laf

Kardeşim çok geçmiş olsun. İyi bir avukat bul, çarpıp kaçandan tüm masrafı tahsil et, canı iyi bir yansın ki, bir daha can yakamasın

• Geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum.

Hocam bence hiç vakit kaybetmeden karakola git.

Sana çarpanlar hemen kendi araçlarında kazanın izini silmeye çalışacaklar, emin ol.

Bence bu işin peşini bırakma. Çarpıp kaçmak büyük şerefsizlik.
  • Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm, bu nasıl şerefsizlik, haysiyetsizlik, itliktir arkadaş çok büyük gelmiş geçmiş olsun, ha vatan haini ha bunlar aynı.
  • geçmiş olsun eğer serviste yaptırsanız 5 parça değişeni olacak ikiniic elde de pert muamelesi görecek ne yazık ki :( mutlaka davacı olun
  • süründürün bence, aklı başına gelsin.1-2 ufak çizik olsa neyse.resmen çarpıp kaçmış biri.
  • aracinizin perte cikma ihtimali olabilir. yetkili servise gidince bir gorusun.
    deger kaybini kisiden degil sigortadan alicaksiniz. karsi tarafin sadece sigortasi varsa, sigortanin hasar limiti olasi bir pert durumunda yetmeyebilir. bu durumda varsa karsi tarafin kaskosu devreye girer.
    gecmis olsun.

• Yaklaşık 5 yıl önce bir avukat arkadaşımın yaşadıklarından öğrendiğim kadarıyla yazıyorum. Değer kaybı davası açabilmeniz için öncelikle aracınızın hasar tespiti yapılması lazım. Hasar tespitini yetkili servise yaptırarak raporunu ve aracınıza çarpan sürücünün plakasını, varsa şahitlerin yazılı imzalı beyanlarını, dilekçenize ekleyerek dava açabilirsiniz. Direk savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsiniz, ancak savcılar %99,9 bu işlerle ilgilenmiyor ve takipsizlik kararı ile sonuçlanıyor. Maalesef ülkemizdeki adalet bu kadar... Olur da ilgilenilir ve dava kabul edilirse bu kez bilirkişi atanır yeni bir hasar tespiti yapılır, plakanın kayıtlı olduğu araç sahibi davalı sıfatıyla mahkemeye çağrılır.... Bütün bu işler en az 3 ay sürer, bu süreçte sinirleriniz yıpranır, işinizden geri kalırsınız, mahkemeye gidip gelmek için yaptığınız maddi harcamalar dikkate alınmaz.
  • Bu araç gördüğüm kadarıyla perte çıkmaz.Hemen kaçanı ihbar edin...
  • çok geçmiş olsun, umarım kaçan cezasını bulur.

iki tarafıda ver mahkemeye değer kaybından dolayı.
  • geçmiş olsun ..benım golf u da kırmızı ısıkta halk otobusu arkadan carptı . sonuc itibari ile bagaj kapagı ve tampon serviste yenisi ile değiştirildi.
  • Çok çok geçmiş olsun öncelikle..

Kaçan şahısa kesinlikle değer kaybı davası açmanızı tavsiye ederim..

İkinci olarak polis gelip tutanak tuttu ve çarpan aracı olay yeri terk olarak yazdı ise zaten sizin şikayetinizle gerekli işlem başlayacaktır ki size sormuş olmaları lazım..

Olay yerini terk etmek kamuda da bir suçtur, ikinci olarak sizde şikayetinizi yapın.. (Anlaşmalı ayrılmadığı sürece olay yeri terk suçtur)
  • Abi nasıl bir yere koydun arabayı yahu. Çarpan çarpana. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

herkes yorumumu alıntı yapmış, sanki türkiye'deki herkes peygamber ya da siz dünyadan habersizsiniz. selamlar

Geçmiş olsun...kazayı kazandığı parayla kıyaslayan arkadaş;nasibinde bu olay varmış ki olmuş..kişiyi kötü yönde etkileyecek yorum yaparken birdaha düşünün

• geçmis olun hocam ama kasıtlı sekilde yapıldığını düsünmüyorum bu yüzden de değer kaybı davası bana göre yanlıs bakın bana göre diyorum çünkü çarpan kisi belki de o gün basından çok kötü bir sey geçti yakınını kaybetti vs dalgınlıkla sürttü ve o anki korkuyla kaçtı olabilir elinizde plaka varmıs zaten araba yapılır tam tersi durumu düsünün siz gidip bir porsche ferrari vs. daha lüks bir araca yanlıslıkla çarptınız ve karsı taraf değer kaybı davası açtı bu olay bana göre çok saçma 1 dk sonra yasayacağımızın garantisi yok daha kötüsü de olabilirdi verilmis sadakam varmıs diyin ve su anki durumunuza sükredin emin olun kat ve kat güzelliklerle size geri dönecektir her serde bir hayır vardır.
  • Hocam az mevla degil bu araç, yazık olmuş gerçekten.
    Hani ders niteliginde diyebiliriz, ayrıca geçmiş olsun.
    Bundan sonra bir otopark gibi biryere abone olun, kafanız rahat olsun.
  • Çok geçmiş olsun.Üzücü bir durum.ALLAH daha beterinden korusun diyelim.

İnsan tabi ki,yeni bir aracında böyle bir durum yaşadığında üzülüyor.Alfredo nikli arkadaşın da ne idüğü belirsiz yorumu da hepten can sıkıcı olabiliyor.
  • Bugün gerekli karakola gittim ve zaten tutanak tutulduğunu kaçan araçla ilgili herhangi başka bir işleme gerek olmadığını söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.