Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Çok geçmiş olsun

çarpıp kaçana değer kaybı davası açabilirsiniz

en yakın karakola gidip ifadenizi verin sizi yönlendirirler

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)

Olay yerinden kaçtığı için kaçanı derhal ihbar etmelisiniz

kaçan hakkında olay yerinden kaçtığı için hukuksal süreç başlatılıcak

salı günü ise kaza raporu çıkacak.

park halinde aracınıza hasar verildiğine istinaden.

hem kaçanı hem de kaçmayanı kanıt göstererek ayrı ayrı dava edebilirsiniz.

şöyle bir durum var. Zaten polis geldiğinde ayrı ayrı iki rapor tutturup 2. yani çarpıp kaçan aracın da plakasını vermiştik. Ona rağmen ihbar ettirmek gerekiyor mu ?

Kaçandan şikayetçi olduğunuza istinaden karakola ifade vermeniz gerekiyor.

• Geçmiş olsun. Nasıl bir yere park ettiniz öyle
  • üzülmeyin isiznlemi mezara girecek... keyfini bozduğuna deymez ayrıca çok basit şekilde tamir edilecek...
    yarın satarken zarar edeceğim demişsin... zaten bunu düşünerek zarar ediyorsun farkında değilsin... sen arabanatemiz bak bakımını temizliğini aksatma... bunlar basit şeyler... yarına çıkacakmısın bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Geçmiş olsun. Nasıl bir yere park ettiniz öyle

park ettiğim yer cadde üstü fakat ordan bir kamyon çok rahatkıkla sallanarak geçebilir. Ayrıca yolun sağ tarafı sol değil
  • Hocam hiç kaybetmeyecek gibi bağlanmak yanlış şu hayatta canımız dahil her şeyi kaybedicez.
    Tavsiyem pert olması için bastırın gitsin.
    Birde park yeri mi kötü?
    2 araç 2 saat aralıkla vuruyor dönüş vs. mi var?
    Pert etmezse eksper yeni bir eksper isteyin.
  • geçmiş olsun binlerce liraya araç al sokağa bi köşeye bırak git bu bana mantıksız geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam hiç kaybetmeyecek gibi bağlanmak yanlış şu hayatta canımız dahil her şeyi kaybedicez.
    Tavsiyem pert olması için bastırın gitsin.
    Birde park yeri mi kötü?
    2 araç 2 saat aralıkla vuruyor dönüş vs. mi var?
    Pert etmezse eksper yeni bir eksper isteyin.

pert etmiyorlar masraf 10 12 milyar kadar çıkarmış. Aracın değeri 55 bin lira civarında. yarısını geçmesi gerekiyor maliyetinin. Onun harıcınde üzülmeyin demişsiniz fakat şöyle düşünün geliyor bir adam malınızı heba ediyor daha sonra masrafınızın yarısını arabanızı yaptırarak karşılıyor gidiyor. Peki değer kaybı ne olacak ? benim suçum ne ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok geçmiş olsun

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)

şöyle bir durum var. Zaten polis geldiğinde ayrı ayrı iki rapor tutturup 2. yani çarpıp kaçan aracın da plakasını vermiştik. Ona rağmen ihbar ettirmek gerekiyor mu ?

yarın sabah erkenden gitsem sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

geçmiş olsun. ya park ettiğin yerde sorun var ya da arabayı kazandığın parayla ilişkli olabilir hayrını görememişsin.

Böyle bir mantık,böyle bir izan, böyle bir değerlendirme olabilirmi yaw.? Park halinde binlerce araca vurup kaçıyorlar şimdi diğer o hasar gören araç sahiplerinin hepside kazandığı para harammı oluyorda hayrını göremiyorlar.?

++++++

Cekememezlik hastalık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Direk polise gidin, çarpıp kaçtığı için ekstra ceza ödeyecek, dava da açın aklı başına gelir belki. Geçmiş olsun daha kötüleri gelmesin başınıza.

polis geldiğinde plakasını vererek rapor tutturmuştuk. Yinede ihbar etmeli miyim birde bugün musait değilim arabanın işleriyle uğraşmam gerekiyor yarın sabahtan gitsem sorun olurmuy ?

Polis geldiğinde rapor tutulurken şikayetçi olduğunuzu belirtmediyseniz karakola bir uğramanızda fayda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok geçmiş olsun

yarın sabah erkenden gitsem sorun olur mu ?

Ben olsam çoktan karakola gidip şikayet etmiştim

şu yazıyı dikkatlice okuyun

http://www.fatihuc.av.tr/2013/11/carppkacanarac.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

geçmiş olsun. ya park ettiğin yerde sorun var ya da arabayı kazandığın parayla ilişkli olabilir hayrını görememişsin.

dikkat ette sen bu yorumlarınla kazandığın helal paranın hayrını göremeyebilirsin. konu sahibine çok geçmiş olsun
  • Yer,İzmir araç kapının önünde park halinde ve sokağımnızda en az 30.tane araba nizami bir şekilde park etmiş biçimde duruyor. Yan tarafta büyük bir arazı var orayada cumartesi günleri pazar kuruluyor. Akşam üzeri hava karardı kararacak bende bjk-fb maçı seyrediyorum,ilk yarı bitti arabada almam gereken bir şey vardı indim aşağıya birde ne göreyim sol taraf tıpkı bu arkadaşın olduğu gibi en arkadan en uca kadar komple gitmiş. Adam kaçmış ama balkonlardan görenler var,dedilerki plakayı alamadık ama pazardan çıkan bir beyaz transporter kesin pazarcılardan biriydi. Polis çağırdık tutanak tuttu falan filan aradan 15.gün geçti ben semtteki bütün pazarları geziyorum beyaz transporter arıyorum bir türlü bulamadım. Mecburen sineye çektik yapacak bir şey yok.
  • herkes yorumumu alıntı yapmış, sanki türkiye'deki herkes peygamber ya da siz dünyadan habersizsiniz. selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Hocam suçunuz yokta ölücekle olucağa çare yok.
    Mesela şöyle düşünün Allah'tan park halinde bu hale geldi belki kaza yapsaydınız araçla size bir şey olsaydı.
    Her şeyde hayır vardır.
    Hellala paraysa bir şekilde sahibine döner.Ha dava açın belki o şekilde döner.
    Pert olayı için biraz bastırın ekspere bazen yarısını geçmesede yüksek gösterip hal ediyorlar olayı.
    Sonuçta o arabada ön tampon, sağ ön kapı ,sağ ön çamurluk,sağ ön fari,arka çamurluk,arka tampon değişecek büyük ihtimak yanakları kırıldıysa kesin değişir.
    Birde VW'Nin kendi servisine çekitirin masraf daha çok gözükür ve yapılırsa sağlam işçilik çıkartırlar ve işçiliğe garanti verirler.
    Tekrar geçmiş olsun.
    Her parçada değişim istediğinizi tamir istemediğinizi servise iletin + bunun boya işlemleri var.
    Yani masraf geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Yer,İzmir araç kapının önünde park halinde ve sokağımnızda en az 30.tane araba nizami bir şekilde park etmiş biçimde duruyor. Yan tarafta büyük bir arazı var orayada cumartesi günleri pazar kuruluyor. Akşam üzeri hava karardı kararacak bende bjk-fb maçı seyrediyorum,ilk yarı bitti arabada almam gereken bir şey vardı indim aşağıya birde ne göreyim sol taraf tıpkı bu arkadaşın olduğu gibi en arkadan en uca kadar komple gitmiş. Adam kaçmış ama balkonlardan görenler var,dedilerki plakayı alamadık ama pazardan çıkan bir beyaz transporter kesin pazarcılardan biriydi. Polis çağırdık tutanak tuttu falan filan aradan 15.gün geçti ben semtteki bütün pazarları geziyorum beyaz transporter arıyorum bir türlü bulamadım. Mecburen sineye çektik yapacak bir şey yok.

aracın plakası elimde hocam.

• Yuh a.... kimlere ehliyet veriliyo arkadas...yazik gunah ya ... proseduru bilmiyorum ama elinden geleni ardina koyma...

• Geçmiş olsun.

• xBenzınn kullanıcısına yanıt
    İyi sen şanslı sayılırsın o zaman ne gerekiyorsa dibine kadar zorla acıma,Neden acıma biliyormusun kaçtığı içöin sadece kaçtığı için acıma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.