Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden can sikici bir durum, umarim dava acip kazanirsiniz. Gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 14 Mart 2014; 19:08:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum resimler büyümüyor

imageshack.us a atarsan resimler hiçbir zaman ölmez.
  • Geçmiş olsun, maalesef oluyor böyle şeyler.

Passat'ı yeni almıştım, bir yere gittim park yeri açısından çok rahattı. Önümdeki kamyonet ile iki araba boyu kadar yer bıraktım, gelip yine de çarpmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Geçmiş olsun, maalesef oluyor böyle şeyler.

Passat'ı yeni almıştım, bir yere gittim park yeri açısından çok rahattı. Önümdeki kamyonet ile iki araba boyu kadar yer bıraktım, gelip yine de çarpmıştı.

değer kaybınızı temin edebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Plaka bilgisi yoktu elimde. Park ederken de içime doğmuştu da, yeni araç kuruntu yapıyorum diye düşünmüştüm.

Şaka bir yana, eğer karşı tarafta çok ciddi bir kusur yoksa (alkol vs.), bu tip davalara ben karşıyım. Niye derseniz, trafikte risk vardır. Araçlarımızı trafiğe çıkararak her an başına bir şey gelebileceğini göze almak zorundayız.

• xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun, ne yapın edin perte çıkartmaya çalışın. Yürüyeni bile hasar görmüştür bu darbeler ile, bu saatten sonra tamir olsa ne yazar, tamir edildi diyelim,niye haşat olmuş arabayı kaskonuz varken kullanacaksınız, hadi sattayım deseniz kim kaça alacak sizden? Sakın ve sakın tamiri kabul etmeyin,iyi bir avukat ile ne gerekiyorsa kaskodan sıfırını talep edin. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Plaka bilgisi yoktu elimde. Park ederken de içime doğmuştu da, yeni araç kuruntu yapıyorum diye düşünmüştüm.

Şaka bir yana, eğer karşı tarafta çok ciddi bir kusur yoksa (alkol vs.), bu tip davalara ben karşıyım. Niye derseniz, trafikte risk vardır. Araçlarımızı trafiğe çıkararak her an başına bir şey gelebileceğini göze almak zorundayız.

peki ama hiç birşey yokken evimde otururken (ki araç park halinde trafikte değil) ben başkasının kusuru yüzünden 8 - 9 bin lira zarara girmek zorundamıyım sizce ? bu mantıklımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Çok geçmiş olsun, ne yapın edin perte çıkartmaya çalışın. Yürüyeni bile hasar görmüştür bu darbeler ile, bu saatten sonra tamir olsa ne yazar, tamir edildi diyelim,niye haşat olmuş arabayı kaskonuz varken kullanacaksınız, hadi sattayım deseniz kim kaça alacak sizden? Sakın ve sakın tamiri kabul etmeyin,iyi bir avukat ile ne gerekiyorsa kaskodan sıfırını talep edin. Tekrar geçmiş olsun.

aracın yürüyen aksamında sıkıntı yok zaten sağlam bir araba. Ayrıca servisle görüştük ve hasar kabaca 12 13 bin lira çıkacağını söylediler. aracın değeri 57 bin lira civarında. Zannediyorum ki araçta oluşan masrafın 28 bin lira civarında olması lazım. en kötü ihtimalle 20 bin lira civarında olması lazım aracın perte çıkması için. birkaç yerle görüştük ve perti zorlamanın boşa kürek çekmek olduğunu söylediler. sorduğumuz yerler bağımsızdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 14 Mart 2014; 19:36:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki ama hiç birşey yokken evimde otururken (ki araç park halinde trafikte değil) ben başkasının kusuru yüzünden 8 - 9 bin lira zarara girmek zorundamıyım sizce ? bu mantıklımı

Genel olarak konuşuyorum, kaza var kaza var.

Değer kaybı davası olayının cılkı çıkmaya başladı. Adam arkadan vuruyor vay arabam değer kaybetti dava.

Kiralık araca vurursun, firma dava açar. Onun hepten sesini kesmesi lazım çünkü ticaret yapıyor ve ticarette risk vardı.

Park halindeki araca alkollü vurursa, ya da sokak aralarında 80-90 yapmaya çalışan zibidiler vurursa eyvallah, fakat normal şekilde gelip vurana bir şey yapmak bence anlamsız.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    Carpan adam hayirli da aracina carpilan haram para kazaniyor galiba. Turkiye basini gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Carpan adam hayirli da aracina carpilan haram para kazaniyor galiba. Turkiye basini gibi oldu.

katılıyorum. adama insiyatif göstermem bekleniyor bazı arkadaşlardan ama burda mağdur olan benim. karşı tarafı savunmak niye ?
  • Gelmis gecmis olsun.Uzucu bir durum bana kalirsa bu araci pert etmezler yapilsin arac bir uzun yillar kullanin sonra yeri gelir satılır bir şekilde.Fazla takmayin kafanıza diyecem takacaksiniz ama zamanla acisi diner fazla dusnmemeye baslarsiniz en kotu 10 yil binerim ne olacak yani gibi dusunceler kurarsiniz kafanizda.
    Deger kaybi icin birsey diyemem bende gitsem Mercedese carpsam arabasi yapilsa sonra adam bana dava acsa helal etmem herhalde verdigim parayi ama sizin durum farkli acarsaniz bencede haklisiniz.
    Yalniz soyle bir olay var o kadar cok ugrasacaksiniz ki avukat hakim savcilik.mahkeme sonra yine mahkeme durusma karsi tarafla agiz dalasi antlasmaya varmak icin oturmak anlasamayip kavga cikmasi daha neler neler..Bir arkadasim vardi boyle dava acan illallah etti hayatindan bezdi.Yani demek istediğim davayi acmak sonuclanmasi felan yillari bulur oyle ha diyince olmuyot bu isler
    Tekrar gecmis olsun bosverin olan olmus yakin zamanda unutulur gider.

• Geçmiş olsun gerçekten.
    Aracın değer kaybıyla ilgili açılmış davalar var sanıyorum, buna benzer bir dava açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Gelmis gecmis olsun.Uzucu bir durum bana kalirsa bu araci pert etmezler yapilsin arac bir uzun yillar kullanin sonra yeri gelir satılır bir şekilde.Fazla takmayin kafanıza diyecem takacaksiniz ama zamanla acisi diner fazla dusnmemeye baslarsiniz en kotu 10 yil binerim ne olacak yani gibi dusunceler kurarsiniz kafanizda.
    Deger kaybi icin birsey diyemem bende gitsem Mercedese carpsam arabasi yapilsa sonra adam bana dava acsa helal etmem herhalde verdigim parayi ama sizin durum farkli acarsaniz bencede haklisiniz.
    Yalniz soyle bir olay var o kadar cok ugrasacaksiniz ki avukat hakim savcilik.mahkeme sonra yine mahkeme durusma karsi tarafla agiz dalasi antlasmaya varmak icin oturmak anlasamayip kavga cikmasi daha neler neler..Bir arkadasim vardi boyle dava acan illallah etti hayatindan bezdi.Yani demek istediğim davayi acmak sonuclanmasi felan yillari bulur oyle ha diyince olmuyot bu isler
    Tekrar gecmis olsun bosverin olan olmus yakin zamanda unutulur gider.

araç yeni yani 0 olduğu için davada pek uğraşacağımı sanmıyorum sonuçta eski fiyatı hasarlı fiyatı belli olacak arasındaki farkta belli olacak. ayrıca davada haklı olan taraf benim kazanma ihtimalide olan benim yani davayı uzatırda uzatırsa karşı tarafın zararına olacaktır. zira mahkeme masrafları bir süre sonra bana vereceği miktarı geçebilir. birde kazanırsam davayı üst üste biner. ilk etapta anlaşmayı deneyeceğim. diyeceğim kardeşim bak 8 bin lira düştü değeri ( atıyorum ) bana 7 bin lira ver helalleşelim. yoksa mahkemede çok uğraşıcaz bende bu davayı bırakmıycam. bilmiyorum ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Geçmiş olsun gerçekten.
    Aracın değer kaybıyla ilgili açılmış davalar var sanıyorum, buna benzer bir dava açabilirsiniz.

araştırma yaptım ve böyle davalar var. emsalleri yani
  • Arabaya bak ne hale gelmiş ya Ben olsam delirirdim herhalde. Bu arada verin polise gitsin
  • Geçmiş olsun,

Olay yerinde kamera kayıtları ya da görgü tanığı varsa sorun yaşamazsınız ama bunlardan herhangi biri yoksa, işiniz çok zor. Karşı tarafı bulsanız bile suçu kanıtlanması gerekir, onu da yapacağını hiç zannetmiyorum. Değer kaybı davası gibi saçmalıkları da doğru bulan birisi değilim, otomobili sokakta bırakıyorsunuz ve bu durumda her türlü riski de almak zorundasınız.
  • Geçmiş olsun.İkinci el konusunda sıkıntınız olmasın.Piyasada zaten kazasız darbesiz golf bulmak imkansız.Hatta sizinki çıtır hasarlı,daha çabuk satılır.

Onarım ile ilgili sakın parça değişimi yoluna gitmeyin.Malum milletçe orijinalciyiz.
  • Çok geçmiş olsun... Üzücü sinir bozucu bir durum...
  • Geçmiş olsun. Yalnız o noktaya araba parkedilmez

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.