Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oncelikle cok gecmis olsun onerim su araci saglam bir duvar kenarina park edin ezdirin bir kamyona pert olsun
    Vurup kacmislar deyin
    Cidden yazik gunah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haram parayla mı aldınız aracı
    veya hava atarak birinin canını çok mı sıktınız ))

geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Senin arabanın başına gelirse sürtünmeymiş deyip susarsın o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun kendi aracım gibi üzüldüm çok şanssız bir durum.. Davayı kesinlikle açın.
  • Büyük gecmiş olsun ... sizin mahalle suriyede galiba..

• Geçmiş olsun üzücü bir durum tabi insanın hevesini kemirirler vallahi ya.. Otopark a koysan dışarı çıkıp bir yere park ettiğinde vururlar, olacağı varsa oluyor işte.
  • Yazık olmuş çok yazık, şimdi 10-15bin tl hasar gözükmesi hoş olmayacak üstelik hiçbir günahınız yokken.

Örnek vereyim bu olay ingiltere olsaydı ki olmaz, adamım anasını ağlatırdınız, direk IN kodlu ceza alırdı ve neredeyse beş sene boyunca hep uçuk kasko ya da trafik sigortası öderdi, örnek senelik 2000ken 7000 gibi ve alacağı en az 6 puanlık ceza ehliyetine 4 sene el koymaya kadar gidecekti.Diğer bir konuda cezai yaptırımlar çok yüksek mesela direk sıfır araç talep edebilirdiniz rahatlıkla çünkü ortada art niyet var. Bu yüzden adam çarpıp kaçmaz çünkü kaçamaz da korkudan, maalesef bu cezalar bizim memlekette keşke daha da ağır olsa çünkü bizler ahlakla dini bütün olmanın karmaşası içerisinde doğruyu bulmak istemeyen bir milletiz.

• xBenzınn kullanıcısına yanıt
    Aracınız kaldıramada çarpmış gibi duruyor resimlerde, kaldı ki çapmamış olsa bile sol ön arka lastikler sağlam darbe almış. Şu an sorun yok gibi gözüküyor olabilir ama ilerde kesin sorun çıkarır,size kesin kasko şirketi ve servis sorun yok deyip çamura yatacaklardır. Bu hale gelmiş bir yaşında kaskolu bir araç, kesinlikle sıfırı ile değiştirilmeli ; kaskoya o kadar paralar tamir için verilmiyor sadece. Kasko aracınızı yaptırdı diyelim ne olacak? Aracın ederi 50 bin mi? Siz 30 bine zar zor satacaksınız. Eee sizin maddi kaybınız nerde kaldı? Karşılanmış oldu tamir ile, tabi ki koca bir HAYIR. Onun için sakın hakkınızı yedirmeyin arkadaşım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Ne hayvanlar var arkadaş...

Benzer durumu ben de yaşadım, sizinki 2 saat içinde olmuş, benimki 1 hafta içinde oldu. Park halindeki aracıma bir sağdan bir soldan 2 defa çarptılar, arka tampon, arka çamurluk, arka kapıyı boydan boya çizerek, hafiften ezerek geçmiş, ama hasar bu kadar büyük değildi.

Tamam dalgınlık olur, kazadır olur, ama nizami şekilde park halindeki arabaya dokunduğunu, çarptığını görmene rağmen kanırta kanırta çize çize geçmeye devam etmek benim gözümde kaza falan değil hayvanlıktır. Hadi dar bir yerde diğer araçların geçişini engeller bir konumda olursunuz bir derece ama yayla gibi sokakta (benim durumumda da sokak gayet genişti) şunu beceren adamdan kaybınızı her türlü telafi edin derim.

kaybımı telafi edebilme olasılığım nedir ? dava ne kadar sürer tahmini ve nasıl sonuçlanır sizce

Telafi etme olasılığı sıfır. Dava 3-4 seneyi bulabilir. Bu sürede de araçtan soğuma vs olacak.

Bu arada 3. dünya ülkelerinde bu tür kaliteli araçlara binilmesi taraftarı değilim.

Avrupa ve ABD de geniş geniş caddeler parklar var ve İNSANLAR bilinçli.

Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten,

cana geleceğine mala gelsin :(
  • Bu ne aga. Dostum sen bir kurban kes bu işlerden sonra.
  • Geçmiş olsun, içim acıdı gerçekten.
    Geçenlerde benim arka tamponun sol köşesine sürtüp boyayı kaldırmış biri. Park ederken veya çıkarken yaptı muhtemelen. Ona bile üzülmüştüm bir sürü, sizinki benzeri bir şey olsa depresyona girerdim herhalde.
  • Ne mallar var arkadaş ya yorumlara bak adamın canı yanmış bilgi almak için konu açmış yorumlara bak Allahtan akli basinda insanlar var yardim etmisler hocam ihbarda bulun kaçanla ilgili değer kaybı davası aç kanunlar çerçevesinde yapabileceğin herşeyi yap acıma hiç ülkenin halina bak çarpıyor kaçıyor rahatlığa bak ya geçmiş olsun gerçekten çok üzücü

• Geçmiş olsun bende 2011 de sıfır aldığım lagunama 2 günlükken sağ arka kapıdan vurdular sonuç araç yapıldı zarar kaybı bana kaldı
  • off aracı mahvetmişler içim gitti valla.geçmiş olsun hocam.dava et adamları.maddi manevi
  • Geçmiş olsun . Geçende bizim kia ceed'e arkadan minibüs çarptı. serviste şimdi. tam da bu haftasonu çanakkaleye gidecektim:(
  • 1 sene önce şirket bütün araçlarını yenilemişti ve bana da a1 zimmetlenmişti. araç daha 10 km'de falan.

- müşterinin firmasının önüne park ettim. ön kaportaya vurdular ilk gün.
    - birkaç gün sonra antenini çaldılar. farklı semtte.
    - yaklaşık 10 gün sonra tekerine çivi sapladılar farklı semtte.
    - çivi olayından yaklaşık 1 ay sonra yine tekerini patlattılar farklı semtte. bu sefer jilet gibi bir şey çıktı tekerden. gece lastiğin arasına koymuşlar.
    - otoyolda 15 km hızla giderken (trafik vardı). arkadan kamyon önce 1 kez çarptı. daha ne ne olduğunu anlamadan 2-3 saniye sonra daha şiddetli bir şekilde çarpıp beni sağ şeride attı. ardından kaçmaya başladı.
    - sol kapıya sürttüler.
    - otobanda yaklaşık 120 km hızla gidiyorum. önümdeki araçla takip mesafem gayet normal. adam aniden fren yaptı. ben de aniden fren yaptım. arkamdan gelen ve kasası tamamen yük dolu kamyonet (ne işi varsa en sol şeritte o hızla) doğal olarak duramadı ve bana çarptı. araba neredeyse perte çıkıyordu.

daha fazla yazmayayım. siz anladınız... sonuçta ölebilirdim de. birini de öldürebilirdim Allah göstermesin. Çok ciddi yaralanabilirdim de. Bunların hiçbiri olmadığı için şanslıyım. Gerisi teferruat. Benden daha şanssızı varsa çıksın karşıma. Bu araba henüz 15.000'de ve asla falsolu bir yere park etmem. Trafikte macerayı sevmem.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.