Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uniqlo

Yazık olmuş çok yazık, şimdi 10-15bin tl hasar gözükmesi hoş olmayacak üstelik hiçbir günahınız yokken.

Örnek vereyim bu olay ingiltere olsaydı ki olmaz, adamım anasını ağlatırdınız, direk IN kodlu ceza alırdı ve neredeyse beş sene boyunca hep uçuk kasko ya da trafik sigortası öderdi, örnek senelik 2000ken 7000 gibi ve alacağı en az 6 puanlık ceza ehliyetine 4 sene el koymaya kadar gidecekti.Diğer bir konuda cezai yaptırımlar çok yüksek mesela direk sıfır araç talep edebilirdiniz rahatlıkla çünkü ortada art niyet var. Bu yüzden adam çarpıp kaçmaz çünkü kaçamaz da korkudan, maalesef bu cezalar bizim memlekette keşke daha da ağır olsa çünkü bizler ahlakla dini bütün olmanın karmaşası içerisinde doğruyu bulmak istemeyen bir milletiz.

• Gecmis olsun.Olaylar gercek anlamda kaza ise yapacak bisey yok ama dikkatsizlik,vurma kacma vs olaylar olduysa sopalik bunlar
  • arasıra yıkanmakta fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Ne hayvanlar var arkadaş...

Benzer durumu ben de yaşadım, sizinki 2 saat içinde olmuş, benimki 1 hafta içinde oldu. Park halindeki aracıma bir sağdan bir soldan 2 defa çarptılar, arka tampon, arka çamurluk, arka kapıyı boydan boya çizerek, hafiften ezerek geçmiş, ama hasar bu kadar büyük değildi.

Tamam dalgınlık olur, kazadır olur, ama nizami şekilde park halindeki arabaya dokunduğunu, çarptığını görmene rağmen kanırta kanırta çize çize geçmeye devam etmek benim gözümde kaza falan değil hayvanlıktır. Hadi dar bir yerde diğer araçların geçişini engeller bir konumda olursunuz bir derece ama yayla gibi sokakta (benim durumumda da sokak gayet genişti) şunu beceren adamdan kaybınızı her türlü telafi edin derim.

kaybımı telafi edebilme olasılığım nedir ? dava ne kadar sürer tahmini ve nasıl sonuçlanır sizce

Telafi etme olasılığı sıfır. Dava 3-4 seneyi bulabilir. Bu sürede de araçtan soğuma vs olacak.

Bu arada 3. dünya ülkelerinde bu tür kaliteli araçlara binilmesi taraftarı değilim.

Avrupa ve ABD de geniş geniş caddeler parklar var ve İNSANLAR bilinçli.

Geçmiş olsun.

Neden Türkiye 3. Dünya ülkesi görülüyor diyecem ama bu kadar kör cahil barzo millet varken doğru 3. Dünya ülkesine kaçıyor biraz insanlar arap Afganistan kültürüne bağlı olmasa şu an bu sözleri etmeyecektin hocam Türkiyenin aslı bu değil ama bu hale getirildi bende yeni kasa doblo var yazın çalışırken işe gittiğimde iş yerinde elit zengin arabası diyen bile oldu hakikaten milletimiz böyle güzel bir memlekette yaşamasına ramen görmemiş mi yoksa görmemişliği bir medeniyet mi sanıyor bilmiyorum

• 0km araba alip disari koyarak resmen paramizi sokakta birakiyoruz.

• arabanın parası haram paramıydı ?
  • Şu arabanın parasına laf eden kişiler inşallah aynı durumu yaşar.

Insanlar kafayı yemiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

arasıra yıkanmakta fayda var

İnce.
  • Çok kötü bir durum ya, geçmiş olsun, plakayı alabilmeniz iyi olmuş değer kaybı için dava açın uğraşırım diyorsanız
  • Ben her zaman derim
    İnsan 200 000 tl daireye para verirken 80000 tl lik arabasi icin otopark aramaz 1000 tl kira verir 1200 tl vereyimde otoparkli ev de oturayim demez
    Yanlis anlama beni ben daire falan alirim satarim genelde otoparkli olanlari alirim ptoparksiz olandan 25 30 fazla isteyince adam kaciyor resmen satarken 30 bin fazlasina satacak bunu dusunmuyor
    Hele bazi bolgelerde 700 800 veriyor arabasini koymak icin beş tur atiyor
    Son olarak ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASİN ARKADAŞİM

• yuh yahu bu ne böyle arabayı haşat etmişler, yazık günah.

geçmiş olsun hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam hiç kaybetmeyecek gibi bağlanmak yanlış şu hayatta canımız dahil her şeyi kaybedicez.
    Tavsiyem pert olması için bastırın gitsin.
    Birde park yeri mi kötü?
    2 araç 2 saat aralıkla vuruyor dönüş vs. mi var?
    Pert etmezse eksper yeni bir eksper isteyin.

pert etmiyorlar masraf 10 12 milyar kadar çıkarmış. Aracın değeri 55 bin lira civarında. yarısını geçmesi gerekiyor maliyetinin. Onun harıcınde üzülmeyin demişsiniz fakat şöyle düşünün geliyor bir adam malınızı heba ediyor daha sonra masrafınızın yarısını arabanızı yaptırarak karşılıyor gidiyor. Peki değer kaybı ne olacak ? benim suçum ne ?

O arabanın gerçekten senin olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen taşınır bir malı alarak zaten o riski, değer kaybini göze aliyorsun. Ohh ne ala memleket, alayim arabayi , yıllarca bineyim, kaza olmasin boya olmasin sonra değer kaybetmeden satayim öyle mi ?
    Dünya malına sarilmayin, kazanın , hayrin ve şerrin içinde Allah'in ve kendimizin olduğunu unutmayalım.
    Değer kaybi talebi ahlaksiz bir tekliftir, yarin bigün sen de Bugatti ye , aston Martin e carparsan agir gelir . hem fena mi artik aracin boyali, daha rahat daha özgür araç kullanabilirsin. Dikkat et ! Mal ile sınanıyorsun. Mülkün gerçek sahibi Allah tarafından.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam hiç kaybetmeyecek gibi bağlanmak yanlış şu hayatta canımız dahil her şeyi kaybedicez.
    Tavsiyem pert olması için bastırın gitsin.
    Birde park yeri mi kötü?
    2 araç 2 saat aralıkla vuruyor dönüş vs. mi var?
    Pert etmezse eksper yeni bir eksper isteyin.

pert etmiyorlar masraf 10 12 milyar kadar çıkarmış. Aracın değeri 55 bin lira civarında. yarısını geçmesi gerekiyor maliyetinin. Onun harıcınde üzülmeyin demişsiniz fakat şöyle düşünün geliyor bir adam malınızı heba ediyor daha sonra masrafınızın yarısını arabanızı yaptırarak karşılıyor gidiyor. Peki değer kaybı ne olacak ? benim suçum ne ?

O arabanın gerçekten senin olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen taşınır bir malı alarak zaten o riski, değer kaybini göze aliyorsun. Ohh ne ala memleket, alayim arabayi , yıllarca bineyim, kaza olmasin boya olmasin sonra değer kaybetmeden satayim öyle mi ?
    Dünya malına sarilmayin, kazanın , hayrin ve şerrin içinde Allah'in ve kendimizin olduğunu unutmayalım.
    Değer kaybi talebi ahlaksiz bir tekliftir, yarin bigün sen de Bugatti ye , aston Martin e carparsan agir gelir . hem fena mi artik aracin boyali, daha rahat daha özgür araç kullanabilirsin. Dikkat et ! Mal ile sınanıyorsun. Mülkün gerçek sahibi Allah tarafından.

Troll musun yoksa asiri dindar misin cozemedin gitti. Bana trollsun gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

geçmiş olsun. ya park ettiğin yerde sorun var ya da arabayı kazandığın parayla ilişkli olabilir hayrını görememişsin.

böyle bir durumda benim moralim bu kadar bozukken kazandığım paranın hayrını görememişsin dediğin için gerçekten çok teşekkür ederim. yorumun çok lazımdı...

Adamın yorumu benim bile canımı sıktı. Gayet yanaşarak park etmişsiniz doğal olarak size direk hırsız demiş. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hocam. Ne yazık ki toplumumuzda başkaların başına birşey gelince sevinen omurgasız tipler var. Çok geçmiş olsun inş ilerde daha iyilerini alırsınız.

• Geçmiş olsun hocam. Bu hayvanlar bitmedi bitmeyecek arkadaş kazadır olmuş ne diye kaçıyorsun? Kendisine yapılsa kabadayı kesilirler. Dava açın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Yazık olmuş çok yazık, şimdi 10-15bin tl hasar gözükmesi hoş olmayacak üstelik hiçbir günahınız yokken.

Örnek vereyim bu olay ingiltere olsaydı ki olmaz, adamım anasını ağlatırdınız, direk IN kodlu ceza alırdı ve neredeyse beş sene boyunca hep uçuk kasko ya da trafik sigortası öderdi, örnek senelik 2000ken 7000 gibi ve alacağı en az 6 puanlık ceza ehliyetine 4 sene el koymaya kadar gidecekti.Diğer bir konuda cezai yaptırımlar çok yüksek mesela direk sıfır araç talep edebilirdiniz rahatlıkla çünkü ortada art niyet var. Bu yüzden adam çarpıp kaçmaz çünkü kaçamaz da korkudan, maalesef bu cezalar bizim memlekette keşke daha da ağır olsa çünkü bizler ahlakla dini bütün olmanın karmaşası içerisinde doğruyu bulmak istemeyen bir milletiz.

Ağzınıza sağlık çok güzel bir yorum.

geçmiş olsun bu arada gerçekten başıma gelmiş gibi üzüldüm bir avukat tanıdığınız varsa ona danışın daha elle tutulur bilgiler edinebilirsiniz bu sayede

• büyük geçmiş olsun..
    şirket arzı,minibüsü, komyoneti vs. tü ne olursa olsun bu araçları kullananlar o kadar özensiz sürüş yapıyorlar ki, olan bizlerin emeğine oluyor...
  • İki ayaklılar heryerde, soyları tükenemedi gitti.

• "Mal senin değil, mülk Allahın, malına tapma değer kaybı diye birşey olmaz, mal ile sınanıyorsun." ????

Hobaaaa, buyur burdan yak, o zaman:

O çarpan kişiler bundan sonra başka insanlara çarpmaya devam ederlerse ve insanları zor durumda bırakılarsa veya Allah korusun daha kötü zarar verecek cüretine erişirlerse vebali kimin sırtınadır. Malla imtihan var ama bu durumla bir ilgisi yok.

Geçen gün sıkıştırdığı için tartıştığım bir güççük tanrı arabanın beygirinden falan bahsediyordu. Adamın kalbini kırmadan sonrası için uyardım, görevimdir. Bu adamları frenlemezseniz katile doğru evrilmeleri çok olasıdır. Örneğin her semtin pervasız minibüsçülerinin malı geçtik cana kastettiğini herkes bilir.

Başka bir örnek vereyim trafikte geçtiğim katılımlarda çakallık yapmaya müsait yerleri tek tek trafiğe yazıyla bildiriyorum. Ve birisi önüme geçince fırsat buldukça bir küçük korna veya selektör ile ben üzerime düşeni yaparak tepkimi gösteriyorum. Görüntülü ihbar gelince arabaya kamera alıp vaktim oldukça bildirilerde bulunacağım. Bu bir görevdir. Gücünüzün yettiği kadar. Önce yapabileceğini yapacaksın, sonra Allah'a bırakacaksın.

@erkmenson

• Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.