Şimdi Ara

2013 model astra comfort easytronik aracimi satmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. 2013 model 11. Ay çıkışlı astra comfort otomatik aracımi satmak istiyorum .Araç orjinal 13.800 kimde trameri temiz. Araç için farklı teklifler geliyor. Sizin yorumlarınızı alabilir miyim. Ederi nedir? Siz olsanız kaça satardiniz .Cevaplarsaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15.05.2015 tarihinde yani bir sene önce 39400 liraya almıştım 20 bindeydi su an sizin aracıniz 43_44 bandında alıcı bulabilir hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmogzz

15.05.2015 tarihinde yani bir sene önce 39400 liraya almıştım 20 bindeydi su an sizin aracıniz 43_44 bandında alıcı bulabilir hayırlı satışlar

Ilginiz için tşk ederim. 47.5 verildi vermedim açıkçası. Bende tam fiyatını öğrenmek istiyordum .

• Sizin de otomatik ve comfort muydu acaba.. darbe boya Vs yok bende. Km de 13.800 orjinal

• Benim araç essentua idi bagajı yarım boyaliydi valla tabi siz bilirsiniz de o fiyata hic kaçırmadan verin derim ben

• Tşk Ederim .Benim ki comfort .Boya darbe değişen yok .Ayrıca 13.800 de. Bakalım artık nasip kısmet diyelim. Bildiğim kadarıyla esentia ila comfort arasında 4-5 binlira fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kısmet diyelim ozan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemtergo -- 17 Haziran 2016; 8:06:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.