Şimdi Ara

2013 model otpmatik i30 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu başlığında da yazdığım gibi 2013 yada 2014 model i30 alınır mı 2015 model ile arasında dağlar kadar fark varmı acaba konu hakkındaki yorumlarınız nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakımları yapılmışsa, sürücüsü bilinçli ise 2013 2015 den daha iyi de olabilir.

• Alınır ama 600-650 bandından fazla verilmez, şaka gibi 900-1 isteyenler var.

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci el tamamen kumar gibi geliyor bana bilinçlimi değilmi bilemiyoruz sonuçta

• zotacing kullanıcısına yanıt

Dediğiniz rakamlara o arabayı almak imkansız gibi maalesef

• i30larin otomatik vitesleri emsal araclara gore fazla yakiyor bilginiz olsun.

• Dizel mi benzinli mi olacak o önemli.
    2015 sonrası birinde şanzıman güncellendi deniyordu. O yüzden 2015 olursa daha iyi olabilir.

Ağır hasarlı olmayan, tavanı kaputu boyasız 700 bin liradan başlıyor gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nightblueist kullanıcısına yanıt

Evet o şekildeymiş ama benim kafamda sorunsuz bir araç olsun da biraz fazla yaksın düşüncesi var birde eski şanzımanlar da sağlammış araştırdığıma göre

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Dizel düşünüyorum atmosferik motor düşünmüyorum dizeller 700 bine maalesef yok

• Volkan555 V kullanıcısına yanıt

Alternatif olarak pejo 308 bakabilirsiniz 1.6bluehdi otomatik olanlardan.

• aralık ayında bacanakla ankaradan istanbula gidip aldık otm i30. 136 bg. olanlardan dizel. güzel araç. ama yakıtı 8-9 arası sanırım. bagajdan yana biraz ses var. oturaklı yolda iyi giden bi araç.

• 700'e dizel alacaksan manuel araba al. Benden söylemesi. İlla otomatik alacam dersen alacağın araba atmosfer benzinli olsun. Dizel arabalar yüksek torkları sebebiyle şanzımana daha fazla güç bindirmekte. Eski arabalarda B ve C segmentinin düşük fiyatlı modellerinin dizel otomatikleri genelde çokta uzun ömürlü olmadı (Bildiğim kadarıyla 1.4d4 Corolla hariç) Yeni teknoloji otomatik şanzımanlar çok daha sağlam.

LPG'li otomatik Honda City, Toyota Auris/yaris/Corolla bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 2 Şubat 2025; 13:37:43 >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt

Oda aklımda bakıyorum onada teşekkür ederim tavsiye için

• mdindas kullanıcısına yanıt

Açıkçası gönlümde i30 var bakalım güzel temiz bulursam bakacağım

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

850 900 bin gibi bir bütçem var otomatik olması gerekiyor eşimde kullanacak çünkü

• Volkan555 V kullanıcısına yanıt

308 2015 1.6 dizel otomatik versiyonunu 195.000 km de sattım. Otomatiği mükemmeldi.

670 bin tl ye sattım 2 ay önce. 3 parça sağ yanda boyası vardı.

• bence tam otomatik İ30 lara bakın; 2015 ler yarı otomatik-dct diye biliyorum.

Tam otomatik bir tık fazla yakar belki ama kafa rahat binersiniz.

en az 3-4 senedir kullanan ;al-satçı olmayanlardan alınabilir.

zamanında 19 yaşında corolla otomatik almıştım; 2 sene bindim; ciddi bir sorun sıkıntı yaşatmadı

• ghostiki kullanıcısına yanıt

2015 öncesi dct diye biliyorum zaten 7 ileri 2015ler öncesi daha fazla yapıyormuş sanırım zaten sonrasında kasa değişimi yaptılar gönlüm i30 dan yana ama piyasası cok uçuk durumda

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

308lere gönlüm kayıyor ama sürpriz gibi geliyor arabalar fransızdan uzak durun diyor kime sorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan555

308lere gönlüm kayıyor ama sürpriz gibi geliyor arabalar fransızdan uzak durun diyor kime sorsam

Kimin ne dediğini boş ver, temiz düzgün bir 308 mutlu eder. Benim 195 bin km deki aracın tek problemi partikül filtresi tıkanmasıydı. Harici en ufak bir problem yaşamadım. Milletin aklıyla hareket edersen passat alırsın işin sonunda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.