Şimdi Ara

2013 POLO 1.2 TDİ TRENDLİNE 95.000 KM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir araç almayı düşünüyorum ve önüme şöyle bir fırsat geldi; Siz değerli ve tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi istiyorum

Araç bahsettiğim model bizim şirket aracı. Satılıp daha büyük bir araba alınacak. ve fiyatı 33.000 TL. kazası yok.

Benim aracım ise Ford fiesta 2008 benzinli 38.000 km de. 25.000 tl ederi var.

Siz olsanız fiesta yı satıp poloyu alır mıydınız. alırsam hata olur mu yada iyi bir iş mi olur. cvp larsanız sevinirim. teşk..

• Aracı siz kullandıysanız alınabilir. Bu tür şirket araçları çok sert kullanılıyor eğer uygunsa alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer alırsanız Fiesta'dan daha ekonomik bir aracınız olur.

Fakat :

Vereceğiniz 8.000 TL farka değip değmeyeceği, ya da yakıt ekonomisi ile bu farkı ne kadar sürede kapatacağınız, ya da model yılı yenilenmesinin (2008-2013) bu paraya değip değmeyeceği,
    Aradaki donanım farkları (Trendline Polo'da mutlaka bazı eksiklikler vardır diye düşünüyorum) ve bu farkları ne kadar önemsediğiniz konularında iyi düşünün, iyi hesaplayın.

Eğer sonuç olumlu çıkarsa, araç da hor kullanılmamışsa bence olabilir. Az bir farkla model yılı daha yeni, daha ekonomik bir aracınız olur.
  • Benzinli Fiesta'nın yarısı kadar yakar, model yılı yüksek olur, gayet mantıklı
    Tek dezavantajı donanımı baya boş.

• cvp larınız için teşk.ler yılda 5000-6000 km yol yapan biriyim hani dizel in belki çok fazla faydasını göremiycem ama model yılı yükseltmek cazip olur belki.

yoksa trendline lar gerçekten çok boş bir araç :( yol bilgisayarı yok , direksiyondan radyo yu bile değiştiremiyoruz. ve fiestadan biraz daha dar..

yorumlarınızı değerlendiryorum teşk..
  • Aracın nasıl kullanıldığı önemli ilk önce onu bir araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.C.Y kullanıcısına yanıt
    aracı pazarlamacı arkadaşım kullandı. aramız iyidir ve o konuda bi sıkıntı yok.temiz kullanıldığından rahatım.

bugune kadar sadece fiesta kullandığımdan, polo kalite daha iyimidir. yada 33.000 tl gibi bir fiyat cazipmidir onu düşünüyorum..
  • fbrhpozitif F kullanıcısına yanıt
    Sizin araç anlayışınızı bilmem belki eski olsun donanımlı olsun dersiniz.

Ama ben olsam yerinizde alırım. Dizel motor, az yakıyor, daha kaliteli(bence) ve daha önemlisi daha yeni bir araç.

Alıcağınız zaman detaylı bir inceletin, arkadaşınız da olsa gözünden kaçan bir detay olabilir.

• 1.2 TDI VW'nin en çok tutulan ve beğenilen motorlarindan birisi. Hem az yakıyor, hem de sürüş zevki iyi. Bir arkadaşım uzun suredir 1.2 TDI Ibiza kovaliyor ama istediği Style donamimlisini bulamadı. Eğer araç temizse bence alınır. 1.2 TDI motora keşke VW devam etseydi.

• Polo %90 hoyrat kullanılmıştır,siz fiestayı kullanmaya devam edin zaten yaptığınız km ne ki,dizele geçseniz ne olacak bakım masrafları ile aynıya gelir diye düşünüyorum,ayrıca araç trendline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 13 Mayıs 2015; 9:25:48 >
  • herkesin ortak kanısı olumlu. bende sizlerin tavsiyelerinizi de dikkate alarak inşallah kısmet olur..
  • Hocam ben olsam almazdim Polo'yu.Sahis araci olsa alin ama sirket araci olarak kullanildiysa dusunmeyin derim.Bizde sirket araci kullaniyoruz.Nasil hor kullandigimizi soylesem Polo'dan direk vazgecersiniz.38 binde Fiesta satilip 95 binde sirket araci alinmaz bence.

Edit:1.6 TDI olsa dusunulur ama hem de 1.2 TDI.Bence hic dusunmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 13 Mayıs 2015; 9:35:13 >
  • Ben olsam almazdim. Polo trendline 4 teker ve 1 direksiyondan olusan bir arac ayrica km si itibariyle yavas yavas agir bakim olaylarina girmeniz gerekicek. Zaten yilda 5-6 bin km yapiyormussunuz , illa degistirmek isterseniz o paralara model yili yuksek benzinli fiesta falan alabilirsiniz ve donanim olarakta polodan cok daha dolu olur. Bana kalirsa 38 bin km deki fiesta her turlu daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 13 Mayıs 2015; 9:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbrhpozitif

arkadaşlar uzun süredir araç almayı düşünüyorum ve önüme şöyle bir fırsat geldi; Siz değerli ve tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi istiyorum

Araç bahsettiğim model bizim şirket aracı. Satılıp daha büyük bir araba alınacak. ve fiyatı 33.000 TL. kazası yok.

Benim aracım ise Ford fiesta 2008 benzinli 38.000 km de. 25.000 tl ederi var.

Siz olsanız fiesta yı satıp poloyu alır mıydınız. alırsam hata olur mu yada iyi bir iş mi olur. cvp larsanız sevinirim. teşk..

Size uyabilecek daha düşük kmli temiz araçlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-1.2-tdi-son-fiyat-212688983/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-dizel-bakimli-polo-202149280/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-pozitif-otomotiv-den-2012-polo-1.2-tdi-hatasiz-212597025/detay

• fiestanız satılıksa arkadaşım düşünüyor sizle iletişime geçsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.