Şimdi Ara

2013 Renault Fluence Yada Opel Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Mart ayının sonuna kadar aracımı değiştireceğim. Şuanki aracım 2007 Honda civic elegance max bütcem 50.000 TL kafamda 2 model var. Birincisi bana daha yakın duran Renault Fluence 2013 kasası gerçekten güzel tasarlanmış. Diğer model ise 2013 Open Astra sedan bu araçta güzel gibi duruyor ancak dış kasası fluenceye göre daha sönük kaldı benim için. Bu 2 araca sahip olanlar eksi ve artılarını paylaşırlarsa çok sevinirim kafamdaki soru işaretleri biraz olsun azalır. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden Teşekkürler

RENAULT FLUENCE
    http://i58.tinypic.com/2wbxkao.jpg

OPEL ASTRA
    http://i59.tinypic.com/n4hyf8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlone06 -- 13 Mart 2014; 2:02:28 >

• Astranın tasarımı yeter. Fluence neymiş şirket arabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayunda yeni dizel motor geliyor astraya tuzlu gelmezse tercihini astradan yana kullan bence ic dis tasarim bnce fludan guzel

• fluence in astradan daha yakısıklı diyeni de bi sizde duydum genelde fluence leylek gibi bi acayip bi tipsiz derler.astrayada sınıfında en yakısıklıların biridir.
    tabi renkler ve zevkler tartısılmaz..

• Oyle bir ikilem ki varsın fazla yaksın parçası pahalı olsun dedirtiyor insana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

fluence in astradan daha yakısıklı diyeni de bi sizde duydum genelde fluence leylek gibi bi acayip bi tipsiz derler.astrayada sınıfında en yakısıklıların biridir.
    tabi renkler ve zevkler tartısılmaz..

++++++

Fluance astradan yakisikli bu bi kabus :D uykum var benim yatım geri

• Fluence tipine kötü diyenler emin ol Alman arabası hayranıdir bunlar hiç birini dinleme sızın gözümüzde güzel gözüküyorsa bitmiştir milletin dediği önemsiz. Ayrıca hocam biraz bütçeniz yukarı olsaydı fluencenin 130 beygir 320 nw tork olanı almanızı tavsiye ederim bir düğünde kiraladık gerçekten araba köpek gibi yani.uçuyor resmen donanımı ise full du yanlış hatırlamıyorsan 1.6 motor dizel idi.Gerçekten çok memnun kalmıştık arabadan tavsiye ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.arabalar.gen.tr/renault-fluence-1-6-dci-icon-i3603.html

Dediğim araç bu hocam ikinci eli daha uygun olur

• Fransa'da satılmayan Fransız aracı alınmaz.Fluence sadece elektrikli olarak var Fransa'da.Ama bence opel astra tasarım yeter ama donanım önemli derseniz işler değişir.

• Astra sınıfının en yakışıklı araçlarından birisidir tercihiniz Astradan yana olsun eğer mesele sadece tasarımsa

• Fluence tip olarak banada astradan daha güzel geliyor üstelik astrada doğru düzgün dizel motor seçeneği yok fluence sınıfının en kullanışlı gideri olan arabası motor olarakta zaten 1.6 dci şu anda en iyi dizel motor .
  • Fluence sahibiyim araçtan memnunum, ama kalite istersen astra al derim. Dağ taş yola vurucam, yayıla yayıla binicem dersen fluence daha doğru tercih olacaktır, ama tasarım ve işçilik kalitesi astradan kötüdür ayrıca makyajlı fluence in ön tasarımıda oldukça başarılıdır, millet yollarda milyon tane gördüğü için kanıksamıştır, forumda ayrıca fluence dendimiydi çöp derler takılmayın o tarz laflara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Fransa'da satılmayan Fransız aracı alınmaz.Fluence sadece elektrikli olarak var Fransa'da.Ama bence opel astra tasarım yeter ama donanım önemli derseniz işler değişir.

Arkadaş ilk lanse edildiğinde Fransa da satışa verilmişti, talep fazlaolmadığı için satıştan kalktı, keza avrupanın bir çok ülkesinde satıştaydı Almanya dahil.
  • megane'dan sonra Fluence olmadı bence, güzel araba degil. AStra çıoğu yönden üstün. Direkt tercih edilmeli
  • Fluence renault un en çirkin arabasi astra al tabi ama 1.6 dizeli bekle bence zaten suan fiyatlar uçuk

• Fülü fülü'nün bir tek iyi bir dizel motoru var. Geri kalanlarda Astra daha iyi.
  • Motor olarak hangisi sizi tatmin eder ne istediğinizi bilmiyorum fakat tasarım olarak astra çok daha şık ayrıca renault'un araçlarına şirket arabası olarak bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 13 Mart 2014; 12:13:59 >
  • İkisini de yeterince kullanmış birisi olarak, 1.5 ekonomik ve atak dci motor hariç özellikle yol tutuşu, sağlamlığı, işciliği ve tasarımı ile kesinlikle astra flütü ezer geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.