Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @rd@

son kayıtlar nezman??? ben kesinlikle gidecem bu yaz. hangi şirketle gideyim sizce???
    ...

sana soyle soyliyim burdaki sirketin Amerika'da hic bir yaptirimi ve degeri yok... onemli olan sponsorun kaliteli olmasi ona gore sirket arastirmasi yapmalisin...Ben gecen sene teksas da lifeguard lik yaptim....Sormak istedigin bir sey olursa cevaplarim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 6 Kasım 2012; 13:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

son kayıtlar nezman??? ben kesinlikle gidecem bu yaz. hangi şirketle gideyim sizce???
    ...

sana soyle soyliyim burdaki sirketin Amerika'da hic bir yaptirimi ve degeri yok... onemli olan sponsorun kaliteli olmasi ona gore sirket arastirmasi yapmalisin...Ben gecen sene teksas da lifeguard lik yaptim....Sormak istedigin bir sey olursa cevaplarim....

sponsoru kaliteli olan şirketler hangileri???
    ...
  • quote:

quote:

...

bu sene ne yapmayı düşünüyorsun? gene lifeguard mı olucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmware

Evet yine ayni yere gidiyorum....Yine lifeguard olucam...
  • quote:

quote:

Evet yine ayni yere gidiyorum....Yine lifeguard olucam...

lifeguard da hangi seviyede istiyolar bi kaç kişiye sordugumda ileri seviye falan dediler bana amerikaya gittiğinde yazılı sınav falan oluyomuş galiba bir de bende bu sene gidicem nasıl bi iş tavsiye edersin hotel-restaurant-eğlence parkı ?
  • quote:

lifeguard da hangi seviyede istiyolar bi kaç kişiye sordugumda ileri seviye falan dediler bana amerikaya gittiğinde yazılı sınav falan oluyomuş galiba bir de bende bu sene gidicem nasıl bi iş tavsiye edersin hotel-restaurant-eğlence parkı ?

Cok iyi bir ingilizce gerekmiyor. Orta seviye bir ingilizceniz olsa yeter. Yazili sinav her kurulusun farkli olur. Otel havuzlari tarzinde derinligi 5 feet den yukari havuzlarda daha farkli uygulamalar var. Daha zor olabiliyor...Su parklarinin genelde kolay olur sinavlari...yaptiklari sinavda Istedikleri dogru sayisina ulasamasaniz bile tekrardan mulakata alip niye yapamadin filan tarzinda soruyorlardi ve herkesi de gecirdiler.....Ben daha cok sosyal ortami olan isleri secin derim eglence veya su parki gibi gibi....

Diger isler hakkinda bilgim olmadigi icin yorum yapmam dogru olmaz. Ama dedikleri saati vereceklerse konaklamasi uygunsa sizin de yapmaktan hoslandiginiz bir is ise secin derim ben....

Ayrica housekeeperliktan kacin derim....eger cinsiyetiniz kiz degilse.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 7 Kasım 2012; 1:24:46 >
  • quote:

Sana yorum yaptıkdan sonra bir wat forumunda gördüm profilini texas yazıyodu benim okul başlasada travel i tamamlamadan gelmem ben

Ben 15 gun civari travel yaptim da biraz plansiz oldu iste...O halde zaten okula 1 hafta gec gittim.... =)

Bu sene daha planli bir sekilde gezmeyi dusunuyorum.
  • quote:

quote:

Sana yorum yaptıkdan sonra bir wat forumunda gördüm profilini texas yazıyodu benim okul başlasada travel i tamamlamadan gelmem ben

Ben 15 gun civari travel yaptim da biraz plansiz oldu iste...O halde zaten okula 1 hafta gec gittim.... =)

Belki haberleşip orda buluşupda gezeriz
  • quote:

quote:

quote:

Belki haberleşip orda buluşupda gezeriz

Olabilir...Zaten facebook grubunu da o amacla kurduk. Haberlesmek icin..... Oraya gittiginizde takip ettiginiz ne donanimhaber kaliyor ne de baska bir forum sitesi....Herkes sadece facebook una baktigi icin ordan haberlesmek cok daha mantikli ve kolay olacak.....
  • izmirden eduyorka yazılan var mı?
  • Biraz degisiklik lazim degil mi basliga....

Amerika’ya gidenlerin geldikten sonra karsilastiklari tepkiler.
    1- Vayyy Amerika yaramis.
    2- Amerika degistiriyo adami ya.
    3- Iyiiice Amerika li oldun sen de.
    4- Amerika goren adamin hali baska tabi.
    5- Amerika ya gittin geldin iyice degistin ha.
    6- O gozluk ne lan apaci gozlugu gibi.
    7- Adam Amerika’ya gitti geldi bizi gormuyor artik.
    8- Iyice Turist olmussun.
    9- Adam Amerika gordu oglum.
    10- Bak bak tiplere bak…

Benim favorim 6 cok kez karsilastim.... Amerikada zenciler "I like your sunglasses maaan, that's cool " filan der burda da bizimkiler boyle diyor....
  • bunlar klasikler ya arkadaş polonyaya gitti geldi.1 sene orda okudu.polonyoda millet ingilizce konuşmuyo tabi sadece okulda falan yerlileri cok ingilizzce bilmiyormuş.bizim ingilizce hocası avrupa görmüş adamsın diye yükleniyodu elemana
  • global vision diye bir yere gittim geçen 1600 dolar dedi bide interrail bileti veriyormuş hediye nasıl sizce?

sponsorlarıda - INTRAX Work/Travel
    - AAG - Alliance Abroad Group muş ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

global vision diye bir yere gittim geçen 1600 dolar dedi bide interrail bileti veriyormuş hediye nasıl sizce?

sponsorlarıda - INTRAX Work/Travel
    - AAG - Alliance Abroad Group muş ??

Hocam aciktan bir firmayi ovmek ya da kotulemek cok dogru bir davranis degil diye dusunuyorum. Gerekli bilgiyi ozel mesaj ile gonderdim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 7 Kasım 2012; 19:00:26 >
  • quote:

Biraz degisiklik lazim degil mi basliga....

Amerika’ya gidenlerin geldikten sonra karsilastiklari tepkiler.
    1- Vayyy Amerika yaramis.
    2- Amerika degistiriyo adami ya.
    3- Iyiiice Amerika li oldun sen de.
    4- Amerika goren adamin hali baska tabi.
    5- Amerika ya gittin geldin iyice degistin ha.
    6- O gozluk ne lan apaci gozlugu gibi.
    7- Adam Amerika’ya gitti geldi bizi gormuyor artik.
    8- Iyice Turist olmussun.
    9- Adam Amerika gordu oglum.
    10- Bak bak tiplere bak…

Benim favorim 6 cok kez karsilastim.... Amerikada zenciler "I like your sunglasses maaan, that's cool " filan der burda da bizimkiler boyle diyor....

Zenciye bak ingilizce konusamiyo

bu arada turklerden olabildigince uzak durun. buraya gelen turklerin %99u gelip sadece turklerle yakilip geri donuyolar turkiyeye. Ne ingilizce ogreniyor ne bisey.

Amac baba parasiyla gezmek tozmak tatil olsun diyorsaniz arkadaslarinizla gidin; yok ben ingilizce ogrenicem, gitmek bir ise yarasin diyosaniz turklerin en az oldugu yerleri secin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 7 Kasım 2012; 9:05:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini değil ama %40ini ben odedim diyebilirim.work&travel için.sırf bu iş işe girdim hatta işi geçtim saçımı kestirdim bir daha bu fırsatı bulmam zor diye.mümkünse travel kısmı hariç türk görmek istemiyorum orada.zaten burda fazlasıyla görüyorüz.
  • Zenci muhabbeti iyimis...

Hocam o is biraz sans isi cunku o asamada iken insan turklerin azmis cokmus muhabbetine bakmiyor.... Daha dogrusu insanlarin kistaslari icinde yer almiyor. Once bakilan is turu, saati, ucreti, konaklamasi oluyor...

Ingilizce gelistirme de tamamen kisiye bagli oldugunu soylemek lazim.

Benim gittigim yerde Turk arkadaslar hergun poker oynuyordu.Ben de Ruslarla Taiwanlarla havuzda takiliyordum. Bu durumda gelisen ingilizceler tabi ki farkli olacaktir...

Eger boyle bir amaciniz varsa Amerika'ya gitmeyin, Turkiye'de cok daha fazla eglenebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 9 Kasım 2012; 15:38:22 >
  • Eduyork'la daha önce gitmiş olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Eduyork'la daha önce gitmiş olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Onceki senelerde giden benim gibi bir kac kisi takip ediyor heralde basligi hocam, sana cevap gelmedigine gore....Sunu unutma ki once is sonra sirket....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 9 Kasım 2012; 7:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Eduyork'la daha önce gitmiş olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Önceki seneleri bilmiyorum ben bu sene gideceğim. Ama gerçekten çok ilgililer. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.