Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu sene watla amerikaya gitim harika bir tatil geçirdim isteyen arkadaşlara wat hakkında bilgi verebilriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

facebookta event biçiminde 2013 work and travel'a gidicekler şeklinde etkinlik açılırsa güzel olabılır,orda da süreci paylaşabiliriz

Grup kurduk ama kimsenin katilmaya niyeti yok galiba. Event veya grup ne farkeder ki hocam? Kapaticam grubu zaten yakinda.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

benim facebookum yok ama

Senin için projeyi hemen iptal ediyoruz hocam

@
    captain89

Eventlar daha canlı oluyo,gruplar ölü oluyo genelde
  • quote:

quote:

benim facebookum yok ama

@
    captain89

Tamam hocam katilim, paylasim olsun da nasil olacagi onemli degil. Tamam sen kur ben katilayim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 4 Kasım 2012; 0:08:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

quote:

benim facebookum yok ama

@
    captain89

Tamam hocam katilim, paylasim olsun da nasil olacagi onemli degil. Tamam sen kur ben katilayim hemen.

Haklısın hocam katılım olduktan sonra ismi önemli değil.Bende hazıra konmayı planlıyodum açan olursa
  • quote:

quote:

benim facebookum yok ama

@
    captain89

evy
  • quote:

quote:

quote:

benim facebookum yok ama

@
    captain89

evy

hocam eventı açtık 'captain89' sağolsun,izin verirsen event açılış konuşması yapiyim
    edit:bu arada unutmadan jason facebook açıp aramıza katılmanı bekliyoruz

wat programına bu sene katılmak isteyen,henüz firma bulamamış arayışta olan arkadaşları veya firmalarla anlaşıp sürecin içinde ;olucakları bekliyen arkadaşları,kısacası work and travel konusunu takipte olan bütün arkadaşları bekliyoruz facebook eventa.

http://www.facebook.com/events/130462017103535/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notpad -- 4 Kasım 2012; 1:07:06 >
  • "notpad" in de destegiyle grubumuzu kurduk.

Zamanla bu grupta alisveris yerleri, araba kiralama firmalari, online ucuz alisveris siteleri, travel planlari tarzinda paylasimlar da yapilacak. Tabi katilima bagli olarak bunlar olacak.....

Grubumuz
    http://www.facebook.com/events/130462017103535/

Herkese simdiden iyi eglenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 4 Kasım 2012; 12:31:55 >
  • Takipteyim sizler gittikçe, buraya yazdıkça sanki ben gidip görmüş gibi oluyorum
  • Bagli oldugum sirketten ingilizce cv istediler bi ornek gondermis 4 sinif ingilizcesi sizinkiler ne alemde ingilizce olarak sıkinti yokta.cv olduturmak bana her zaman angarya gelmistir.birlikte soyle guzel bisey mi hazirlasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün cv yazdım da cv hazırlamak için benim şirketim soru cevap şeklinde bi şablon hazırlamış boşlukları dolduruyorsun birde işverenin okuyacağı kendini betimlemen gereken bi bölüm bırakmışlar oraya bişiler döktürmeye çalıştım gerçeği çok yansıtmasada hayatımda hep başarılı olmayı seçtiğimi insanlarla güzel ilişkiler kurmayı sevdiğimi ve insanlara bu yüzden kibar davrandığımı kendimi geliştirmenin yolunu bu yoldan geççeğini yazdım (;tabi ingilizce ) beğenceklerini zannetdiyorum fakat belli olmaz bekleyişteyiz bakalım
  • quote:

Bagli oldugum sirketten ingilizce cv istediler bi ornek gondermis 4 sinif ingilizcesi sizinkiler ne alemde ingilizce olarak sıkinti yokta.cv olduturmak bana her zaman angarya gelmistir.birlikte soyle guzel bisey mi hazirlasak.

Dostum ilk olarak sen kycubyodamı okuyodun ? bende kayıt oldum oxford house college 'e bakalım hayırlısı artık sonumuz ne olcak
    Edit: Özgeçmiş i ortak bişiler yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmware -- 5 Kasım 2012; 20:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmware

quote:

Bagli oldugum sirketten ingilizce cv istediler bi ornek gondermis 4 sinif ingilizcesi sizinkiler ne alemde ingilizce olarak sıkinti yokta.cv olduturmak bana her zaman angarya gelmistir.birlikte soyle guzel bisey mi hazirlasak.

Dostum ilk olarak sen kycubyodamı okuyodun ? bende kayıt oldum oxford house college 'e bakalım hayırlısı artık sonumuz ne olcak
    Edit: Özgeçmiş i ortak bişiler yapalım

Yok ya ataturk universitesinde okuyorm ben.Hayirli bakalim
    Saglam bi maceraya atilacagimiz kesin cv isini yazmak kolayda hazirlamak angarya geliyo.ise girer gibi ad soyat me bilim dogum tarihi falan yazip mi gondermek lazim yoksabana bi tane ornek atmislar ayni onun gibi mi gondermek lazim.ornekteki gibiyse cok kolay 5 dk hazirlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla pek bi bilgim yok daha firma ile görüşmedim arkadaşım kayıt olmuştu bende firma arıyordum onun firmaya kayıt oldum ön kayıt ücretini falan yatırdım evrakları göndermişler ama daha evrakları doldurmadım bende de var bir cv örneği ama basit bir şeye benziyor ya en alta 1 satır yazı yazmışlar takım çalışmasını severim falan filan gibisinden o kadar seninki de öylemi ?
  • quote:

Valla pek bi bilgim yok daha firma ile görüşmedim arkadaşım kayıt olmuştu bende firma arıyordum onun firmaya kayıt oldum ön kayıt ücretini falan yatırdım evrakları göndermişler ama daha evrakları doldurmadım bende de var bir cv örneği ama basit bir şeye benziyor ya en alta 1 satır yazı yazmışlar takım çalışmasını severim falan filan gibisinden o kadar seninki de öylemi ?

ya işte çalıştıgımız yerler varsa kazandıgımız başarılar madalyalar ödüller.hobilerin falan onlar yazmışlar ornek olarak.başka bişi yok
  • quote:

quote:

Valla pek bi bilgim yok daha firma ile görüşmedim arkadaşım kayıt olmuştu bende firma arıyordum onun firmaya kayıt oldum ön kayıt ücretini falan yatırdım evrakları göndermişler ama daha evrakları doldurmadım bende de var bir cv örneği ama basit bir şeye benziyor ya en alta 1 satır yazı yazmışlar takım çalışmasını severim falan filan gibisinden o kadar seninki de öylemi ?

ya işte çalıştıgımız yerler varsa kazandıgımız başarılar madalyalar ödüller.hobilerin falan onlar yazmışlar ornek olarak.başka bişi yok

hmm aynı sayılır o zaman
  • Takip ama çok para lazım çoook

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son kayıtlar nezman??? ben kesinlikle gidecem bu yaz. hangi şirketle gideyim sizce???
    ...
  • taksimde idealsas var onada bakın onların sayesinde workand travelin en cok kazananı oldum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.