Şimdi Ara

2013 YGS-LYS okul puanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 YGS-LYS okul puanı kalkıyor mu ? yoksa fen lisesi 10 cusu ile düz lise 10 cusu aynı puanı mı alacak ?

Tam olarak 2013 de okul puanı ne olacak ?

• takip
  • TAKİP
  • kalkımıyor 30 ile 60 arasında değişicek ama iyi okulun etkisi kaldırılacakmış bireysel başarıyı önplana çıkarmak için
  • Diyelimki benim ortalamam 85 okul sonuncusuyum, okul 1. 90 ortalamasi var.Bana 30 ona 60 puan mi gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

kalkımıyor 30 ile 60 arasında değişicek ama iyi okulun etkisi kaldırılacakmış bireysel başarıyı önplana çıkarmak için

Evet böyle olacakmış haberlerde ve internette yazılanlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1D77A97F -- 2 Mayıs 2012; 20:28:42 >
  • Arkadaslar attigim son iletinin cevabini bilen varmi buna gore okul degistirecegim.Yardimci olursaniz cok memnun olurum.
  • Dostum kesin bilgi değil ama bnce artık senin not ortalaman okulla değil türkiyeyle kıyaslanıcak yoksa dediğin gibi olursa büyük haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.strangelove

Diyelimki benim ortalamam 85 okul sonuncusuyum, okul 1. 90 ortalamasi var.Bana 30 ona 60 puan mi gelecek?

Bireysel basari onemli oldugu icin okul siralaman onemli bende okul degistirmeyi planliyorum
  • direk ÖSYM yi arayıp öğrenmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.strangelove

direk ÖSYM yi arayıp öğrenmek gerek

Ögrendikten sonra bize de bildir.
  • Onlar da bilmiyorlar! bu nasil istir yahu.
  • Eğer böyle bir şey yapılırsa yanlış olur ve daha eskiden de olduğu gibi fen liseleri çok az öğrenci mezun verir.Ayrıca fen liselerinin yazılıları ile herhangi bir lisenin yazılıları arasındaki fark da ortada.Gerçekleşmemesi ümidiyle ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.