Şimdi Ara

2014 1.4tsi 140 bg manuel vs. 2016 honda civic elegance otomatik lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki arac arasinda gidip geliyorum.. leonun yakiti ortalama 7 litreyi bulur diye dusunuyorum honda lpg yle kurtariyo.. performans leonda ama konfor honda taafinda sanki hondayi surdum ama leonu kullanmadim 20 25 bin yillik km yapiyorum cogu uzun yolda.. butce 70 bin lira ama honda yeni oldugu icin 80 e cikabilirim onun icin.. farkli tavsiyelere de acigim.. bu arada ne kadar yuksek fiyatlar boyle be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Octavia dizel

• Uzun yolda leon yakıt olarak üzmez yinede yerinde olsam 1.6 136lık astra bakardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • octavia manuel
  • Normalde gözü kapalı fr derdim ama benzinle 25 bin km nin altından kalkılmaz.Civic mantıklı

Bunun dışında Astra j veya bana göre ikinci elin en iyi f/p arabası 308 1.6 e HDI allure tavsiye ederim.

308 i muhakkak radarınıza alın hocam.

• 308 in tipi hoş gelmiyo 1.2 golf kullanan var mi acaba tavsiye eder mi

• TSI motor uzun yolda kullanıma bağlı 5-6L arası tüketecektir ama 25.000km'de az değil. 1.6CDTI Astra bence en iyi seçim olur. Leon ile Civic arasında da pek bir konfor farkı yok iki araçta uzun yolda konfor arayan biriyseniz sizi üzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yillik km çok oldugu icin lpgli civic

• Bagajında bomba ile gezmek istiyorsan civic alabilirsin.
  • Honda Civic LPGli modeli sizi uzmez yakit konusunda. bu Benzin/dizel fiyatlari ile LPG en mantiklisi oluyor. Konforlu,guvenilir bir aractir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.