Şimdi Ara

2014 dsg dizel polo geri kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Acemi bir sürücüyüm. İş yerine gidişte sorun olduğu için mecburen araba alıp kullanmaya başladım. Sağlamlığına güvendiğim için polo tercih ettim. Geçen gün kenardan kaldırıma dokundum jant kapağı kırıldı ve lastik patladı. Bundan sonra oluşan kendi korkum mu bilmiyorum ama sanki araba geri kaçırmaya başladı. Araba bluemotion, yani frene basınca kırmızı ışıkta falan stop ediyor. Önceden hafif yokuş yerlerde frenlesen de tam stop etmezdi artık ediyor sanki. Sanayiye götürmem gerekir mi arabayı. O olaydan sonra panik oldum biraz bir kaç kere hafif koku geldi bana arabayı park edince falan babam anormal koku almıyorum ben dedi. Tek başıma da sanayiye gitmeye çekinince bir sorayım dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dsg geri kaçırır ki zaten. Yokuş kalkış desteği varsa bir kaç sn tutar o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavrama sıkıntısı var gibi duruyor.Ya baskı-balata bitmiştir ya volant.O yüzden bir özel veya yetkili servise gidip mutlaka kontrol ettirin gerekiyorsa değiştirin.Fakat stop etmesi konusu otomatik bir araç için iyi değil sorun söylediklerim değilse dahi servise gösterip sorunu buldurun.

• SkyTraveler kullanıcısına yanıt
    Yok stop etmesi yakıt tasarrufu için olan kendi özelliği . Baskı balata ya da volant sorunu varsa başka bir ipucu verir mi acaba.

• saglamligina guvendigim icin polo tercih ettim demissiniz işte hersey orda baslamis aslinda hic mi duymadiniz dsg vitesin namini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stop&Start sistemi çok dik yokuşlarda devreye girmiyor diye biliyorum. Geri kaçırma olayına gelince DSG'de dik yokuşlarda ufak kaçırmalar oluyordu ama sizin bahsettiğiniz baya bir geri gitmeyse kavramada sıkıntı olabilir.
  • Sağlamlıktan kastım olası bir kaza durumunda beni korumasıydı. Doktorum ve öyle araç içi trafik kazaları gördüm ki. Alabildiğim fiyat aralığında poloyu buldum. Tüm araçlarda sorunlardan bahsedilmişti . Dsg alan insanlardan oldukça fazla bir yüzdesi de hiç sorun yaşamadan kullanmışlar senelerce aracı. Bu yüzden tercih ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defineavcısı

Sağlamlıktan kastım olası bir kaza durumunda beni korumasıydı. Doktorum ve öyle araç içi trafik kazaları gördüm ki. Alabildiğim fiyat aralığında poloyu buldum. Tüm araçlarda sorunlardan bahsedilmişti . Dsg alan insanlardan oldukça fazla bir yüzdesi de hiç sorun yaşamadan kullanmışlar senelerce aracı. Bu yüzden tercih ettim
    sorunu yetkili servis teshis etsin pahali fiyat soylerse ozel serviste yaptirabilirsiniz gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Ufaktan kasıt ne kadar acaba yani böyle sanki yaylanmış gibi oluyor. O ufak kaçırma mı olur acaba . Fazla kaçırmada sınır ne kadardır

• SkyTraveler kullanıcısına yanıt
    Otomatikte baskı balata olmazki

• Defineavcısı D kullanıcısına yanıt
    Semih595959 kullanıcısına yanıt
    Vitesi boşta olan bir arabanın frensiz geri kaçması gibi değil asla

@Semih595959 DSG yarı otomatik bir şanzıman oluyor. O sebeple baskı balata bulunuyor
  • Semih595959 kullanıcısına yanıt
    Çift kavrama ve tek kavrama sistemli otomatik araçlarda baskı-balata olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.