Araç kazasız , boyasız Fabrika çıkışlı LPG li olduğundan 6 yıl 150 bin km garantilidir Tam Otomatik vites Araç 6000 (6 bin) kmdedir , hiç zorlanmamıştır , 6 haziran 2014 çıkışlıdır Elegance pakete ek olarak , serviste siyah deri koltuk , siyah cam filmleri ve arka bagaj spoilerı taktırılmıştır Elegance ın başlıca özellikleri : Xenon farlar ve far yıkama , Geri görüş kamerası , Sunroof , Isıtmalı Ön koltuklar, F1 vites, Digital klima, Cruise Control(Hız sabitleyici) aux , usb girişleri , yol bilgisayarı , kol dayamalar, abs , hava yastıkları , vsa ...
wv scirocco , F20 bmw 1.16i , E 90-92 bmw 3.20d , Audi A3 (2011 ve sonrası), Audi A4 (2011 ve sonrası), mini cooper (2011 ve sonrası), Mercedes C180 ,C200 , Clk , A180 , Volvo V40 , S40 , S60 veya aklıma yatan yukardaki araçlarla eşdeğer Otomatis vitesli , Düşük kmli araçlarla takas olabilir , üstünü tamamlarım
memnun değil misiniz hocam ?
hocam memnun değil misin.Bir arkadaşımda bu araçtan sıfır almayı düşünüyor.Yakıtı falan nasıl kullanıcı olarak biraz bilgi verir misin?
hocam memnun değil misin.Bir arkadaşımda bu araçtan sıfır almayı düşünüyor.Yakıtı falan nasıl kullanıcı olarak biraz bilgi verir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: kayhansoylukan
memnunum araçtan ama 1 adet daha normal bir aracım var , diğer aracımın premium olması lazm diye düşünüyorm , mercedes -bmw - mini - volvo gibi onun için değiştiricem yani ,,,
yakıt ortalamam 9.7 lt şu an , agresif kullanırım , genelde şehir içi kullandım , gazla kullanmıyorum aracı , benzinle kullanıyorum genelde ama gazla kullanılsa 11 lt yaksa benzin dahil 30 kurus civarı yakar , yol tutuşu gayet iyi , özellikle ön taraftan görüntüsünün çok iyi olduğunu düşünüyorum , iç malzeme kalitesi rakipleri ile aynı seviyede , donanım olarak c sınıfının en iyilerinden , direksiyonu gayet hafif şehir içi için ideal olduğunu düşünüyorum ,