Şimdi Ara

2014 Kia ceed dizel otomatik son fiyat 60.500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 , 43.500 de ceed dizel otomatik, kaza hasar değişen vs yok, sadece arka sağ çamurluk çizik lokal boyası var, tramerde tek kayıt 430 tl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-kia-ceed-dizel-otomatik-43-bin-de-346578998/detay/

Araç çok temiz, şirket aracı alıyorum, yoksa araçtan cok memnunum. Fiyatı diger 2014 dizel otomatik ve hasarsız araçlara bakarak yazdım ama pazarlık payım var, sitedeki hasarsız en düşük fiyatlı araç olarak belirledim fiyatını.

Dediğim gibi pazarlık payım var, buradan veya telden ulaşırsanız sevinirim.

Edit: 60.500 son pazarlıksız fiyatım, bu fiyata böyle bir araç yok emin olabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdogan911 -- 16 Ekim 2016; 13:00:43 >

• Aracimi satabilirsem talip olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım satabilirsiniz kardeş, aracım gercekten cok temiz , eş dost akraba olsa araç arayan satacam ama kimse araç aramıyor. Forumdan birine giderse çok memnun olurum.
  • 2013 Premium'u Eminoto'dan 61 e almıştım. Fiyatını bence gözden geçirmen gerekir ki piyasadan alakası sitede bile 60 bine 22 binde beyazı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivert25

2013 Premium'u Eminoto'dan 61 e almıştım. Fiyatını bence gözden geçirmen gerekir ki piyasadan alakası sitede bile 60 bine 22 binde beyazı var.

Hocam öncelikle şu linki bir incelemenizi tavsiye ederim.

https://www.sahibinden.com/kia-ceed/dizel/otomatik,yari-otomatik?a5_max=2014&a4_max=50000&sorting=price_asc&a5_min=2014

2014, dizel otomatik, 50.000 altı araçlarda fiyatı en uygun hasarsız araç benim ilanım. Benden daha ucuza ilan vermişlerin hepsinde hasar kaydı var. 21 ilan çıkıyor taplamda en ucuz 6. ilan benim ilanım ki dediğim gibi benden önceki 5 ucuz ilan hep hasar kayıt, değişenleri olmuş kazalı araçlar.

Zaten ilk mesajımda belirttim, fiyatı bu ilanlara göre belirledim ancak ciddi bir pazarlık payım var, ciddi alıcılardan herhangi bir adım gelinirse, ben 2 adım giderim, balon fiyatlara çok itibar etmiyorum bende sizin gibi..

• Üstad ilk olarak bu sitenin piyasa ile %10, kia gibi iyi fakat piyasası olmayan araçalrda %20 gibi bir farkı olduğunu göz önünde bulundur. Benden ucuz fakat boyalı dedğin araçalrdan biri hatasız beyaz renk düşük km, diğeri senin ki gibi 1-2 parça ufak boyalı. Bİtanede galeriden var belirtmemiş ne olduğu. Neye göre hepsi haşat diyorsun anlamadım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-cok-temiz-338718160/detay

Senin hesabına göre bu linkte ki araç bedava ve 1 saatte gitmesi lazım. Ayın 7 sinden beri ilanda.

• lacivert25 kullanıcısına yanıt
    Ben araçlara haşat demedim ki, piyasada değişeni vs olan araçların değer düşmesi hepimizin malumu. Ayrıca galeriden olan araçta resimlerde kendilerince yaptıkları exper fotosu var değişen ve boyalar var.

Hem ilk arabasını bundan 4 sene önce almış biri olarak, araç alırken insanların şu alt taraflara yazdıkları şeylerin küllüm yalan olduğunu, ufak 1-2 boya var diyip binlerce lira hasar kayıtları olduğunu çok gördüm, ben aracıma kefilim.. tek tek tüm ilanları inceleyebiliriz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-uygun-fiyat-346552766/detay araç hasar kayıtlıdır 4-5 parça boya var, en az 20-30 bin liralık bir hasar kaydı bu..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2014-ilk-sahibinden-ceed-concept-paket-1.6-dizel-otomatik-128-bg-313443894/detay 11.000 tl hasar kaydı
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-cok-temiz-338718160/detay hiçbir şeyi olmadığını idda ediyor, üşenmeyen tramer sorgular gider araca bakar. :) Ayrıca bu araç hiç bir hasar kaydı yoksa bile concept bile degil, içindeki piyano black olmayan kaplamalardan anlarsın, adam ilanını bile yalan la açmış, concept demiş, bu kia ceed deki en boş ve cidden bişi olmayan donanımlısı. 60 bin çok bile, çünkü bu donanım hiç tutmuyor kimse yüzüne bakmıyo ve sıfır da satılmıyo..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibiden-cok-acil-uygun-fiyat-arac-galeriye-gitmeden-alin-346910237/detay Acil demiş , ve sol çamurluk ve sol ön far değişti ön tamponda sol ön kısımlardada boya var , hasar tutarını ible yazmamıs, acil diyen adam ve bunlar olan aracı 63.500 e satmaya calısıyor ve diyor ki 5000 tl ucuz yazdım !!!!

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sadece-12bin-kmde-cok-temiz-dizel-otm-128bg-concept-kia-ceed-304550785/detay Galeriden , boya ve değişen var araçta...

Yani özetle ilanları detaylı incelemeden, lütfen konu kirliliği yapmayalım, ama iyi oldu, sizin sayenizde piyasaki araçların ufak bir analizini yaptık, konu başlıgını inceleyen hiç zahmet çekmeyecek....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan güncel arkadaşlar, 2014 ceed ler arasında 23 araçtan en uygun fiyatlı yazan 4. araç benim aracım. Bu fiyat üzerinden de özellikle forum ahalisine ciddi indirim de yapıcam, bu kazası, kusuru, değişeni olmayan sadece 430 tl tramer kaydı olan aracı, arabadan anlayan forum ahalisi alsın isterim..
  • Arkadaşlar fiyatı 63.500 e düşürdüm, ilan şimdi güncelleniyor, araç başında pazarlık yine yapabiliriz. Özelden mesaj atan arkadaşlar, fiyat ne kadar kıra bileceğimi gördüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdogan911 -- 12 Ekim 2016; 9:48:55 >
  • 62.500..
  • Hocam su zamanda 2.el piyasasi yuksek oldugu icin alici avantaj gormedigi araci almiyor.sahsen benim bu araci almam icin kia fani olmam lazim.arac guzel temiz fakat,ayni fiyat bandina alinabilecek ve tutulan cok fazla marka model var. 60.000 yazin pazarliksiz verin gitsin.

• Subsie kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam , tavsiyeniz için teşekkürler öncelikle.

2014 model dizel otomatik araçlara sahibinden hiç incelediniz mi C segmentinde. Hangi araçlar var ben hiç göremedim. Eğer megane 3 diyorsanızi, daha dün baktım, en boş, sadece şirket aracı olarak tercih edilen jant kapaklı araçlara 50 bin bandında istiyorlar, onun harici az dolusu ve temizi 60 ve üstü.

kia ceedler arasında en ucuz zaten benim aracım mantık bir fiyat yazdım, geri kalan 2014 ceed ler 64 ten 78 e kadar gidiyor.

Golf - focus vs zaten uçmuş durumda yanına yaklaşamazsınız..

Zaten bende 60-61 bandında bırakıcam aracı ama bizim milletimiz illa bi pazarlık yapmak ister ben 61 yazsam 60 der, 60 yazsam 59 der :)

Aracın temizliğini gelip görünce emin ol, 3 un 5 in hesabı yapılacak bir araç degil, cok memnunum ve şirket aracı aldım skoda octavia, araca gerek kalmadı, ondan satıyorum.
  • Hocam tekrar merhaba hala satilmamis arac uzuldum. Arabam nokta coma ilan koymayi deneyin. Sahibindende ciddi alici ve satici potansiyeli cok dusuk, hayirli satislar.

• Şu sıralar haraketlendi baya, fiyatı 60.500 e çekince, bir yakın arkadasım alacak gibi duruyor, eğer o almazsa da 2 kişi haber bekliyor sahibinden den iletişime geçen. Bakalım nasip bi şekilde satılır diye düşünüyorum.
  • Araba güzelmiş..50 kusurlu rakamlarda olsaydı ciddi alıcı olurdum ne yazıkki nakitim 60 civarına yetişmiyor. İyi satışlar

• Aracı yakın bir dostuma sattım, o da bende memnun kaldık, 59 a verdim, inş her 2 tarafada hayırlı olur.
  • Ben 60 yazin verin demistim,siz 59 a vermissiniz. Yakin arkadadiniz oldugu icin verdiniz sanirim o fiyata. Hayirli olsun. Gercek degerine cekince arac satiliyor,bende aracimi 2 gunde satmistim normal fiyati verince.

• Subsie kullanıcısına yanıt
    60.500 den assa inme niyetim yoktu da arkadaş bana da mı deyince 59 dedim direk :) valla şu an hala benim aracın muadilleri veya ekstra sunroof olanları, yüksek fiyatlara duruyo sitede ama bilemiyorum belkide satamayacaklar o fiyatlara. Ben verdim, tanıdıga gidecek araçtı, öyle de oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.