Bildirim
2014 Model Orta Sınıf Araç Karşılaştırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamamda bunlar orta sınıf değil ki, alt orta sınıf yani C segmenti. Orta sınıf D segmenti olarak geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
Tamamda bunlar orta sınıf değil ki, alt orta sınıf yani C segmenti. Orta sınıf D segmenti olarak geçiyor.
Doğrudur üstadım , benm kendi sınıflandırmam bu şekildeydi o yüzden öyle yazdım. Amatör bi çalışma maruz görün -
Geçen bu araçların hepsini gezip inceledim bu paraları kesinlikle hak etmiyorlar. Belki leon olabilir ama onda da ufak tefek sıkıntılar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğuş grubu otomobillerden başka orta sınıfa hitap eden araç yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ar ge
doğuş grubu otomobillerden başka orta sınıfa hitap eden araç yok mu?
Açıkçası gidip hyundai i30 a aynı parayı vermeyi doğru bulmuyorum. Marka takıntısı değil ancak malzeme kalitesi belli.
Kia ProCeed çok güzel bi araba mesela ama 2. eli zayıf . Sonuçta ömürlük binmiyoruz arabaya genelde.
Bu araçları çok kolay elden çıkarabileceğimizi düşünüyorum. -
Ben tercihleriniz için bir eleştiride bulunmadım dostum, orta sınıf araç karşılaştırma diye açmışsınız başlığı, o sebeple içeriğe takıldım, Doğuş grubu diye belirtseydiniz iyi olurdu. -
Rapid 60.000TL, çıldırmış bunlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X