Şimdi Ara

2014 ün son çeyreğinde alınabilecek otomobiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kısmet olursa yaz bitiminden sonra c sınıfı bir araba almayı düşünüyorum. dizel+manuel+sedan veya hatchback (öncelik sedanda)

yılda 20bin km civarı kullanımımız olur asagı yukarı.arabaya binmeyi cok sevdiğim için sürekli yakıtı düşünmek istemiyorum dizeli bunun için seçtim acıkcası.tüp işinede pek

sıcak bakmıyorum. 65-75binlik bir bütcem var uzun süredir aynı arabayı kullandıgım için 2.el düşünmüyorum ve şartlara göre 5-10 yıl kullanmayı planlıyorum aracı.

piyasadaki bazı araçlar yakında makyaj görcek yada kasa değiştircek okudugum yazılara göre(astra focus vb...)

2015de-2016da su cıkacak bu cıkacak diye beklemeye de niyetim yok yeterince bekledim.aracında hemen güncelliğinin kaybolmasını istemiyorum tabiki.

kafamda tam bir model yok bu durumda hangi araçlar tercih edilebilir sizin yorumlarınızı bekliyorum.

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

herkese öncelikle iyi forumlar.

kısmet olursa yaz bitiminden sonra c sınıfı bir araba almayı düşünüyorum. dizel+manuel+sedan veya hatchback (öncelik sedanda)

yılda 20bin km civarı kullanımımız olur asagı yukarı.arabaya binmeyi cok sevdiğim için sürekli yakıtı düşünmek istemiyorum dizeli bunun için seçtim acıkcası.tüp işinede pek

sıcak bakmıyorum. 65-75binlik bir bütcem var uzun süredir aynı arabayı kullandıgım için 2.el düşünmüyorum ve şartlara göre 5-10 yıl kullanmayı planlıyorum aracı.

piyasadaki bazı araçlar yakında makyaj görcek yada kasa değiştircek okudugum yazılara göre(astra focus vb...)

2015de-2016da su cıkacak bu cıkacak diye beklemeye de niyetim yok yeterince bekledim.aracında hemen güncelliğinin kaybolmasını istemiyorum tabiki.

kafamda tam bir model yok bu durumda hangi araçlar tercih edilebilir sizin yorumlarınızı bekliyorum.

teşekkürler.

golfü çok seviyorum. leon ucuzu ve donanım olarak dolusu.
    focus benzinli kullanıyorum. donanım olarak iyidir. dizelini kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hubulu

quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

herkese öncelikle iyi forumlar.

teşekkürler.

golfü çok seviyorum. leon ucuzu ve donanım olarak dolusu.
    focus benzinli kullanıyorum. donanım olarak iyidir. dizelini kullanmadım.

golf güzel güncel fakat fiyatı beni düşündürüyor acıkcası gerci arabaların hepsi pahalandı yeni vergi sistemi gecelek diyolardı oda fos cıktı sanırım.

leona ısınamadım belki kaliteli tasarımıda güzel ama içime sinen bi araba değil

focus sedan güzel fakat oda 2015de motor ve kasa değiştirecekmis sanırsam

• Ben olsam Fiat 500L alırdım C sınıfı olmasada B MPV boyutları C sınıfına yakın cam tavan 1.6 Multijet 105 bg 320 nm tork Rockstar modeli beats edition ses sistemi var çok kaliteli sesi motor zaten mükemmel Torku falan araç çok gösterişli tüm güvenlik sistemleri var bir incele test sürüşü yap hoşuna gidecektir.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlam hangisi indirim yaparsa o markaya yönelmenizi tavsiye ederim.markadan ziyade uygun kaliteli aracı bulmak daha önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde VW bayisine gittim, sene sonunda indirim falan olur mu diye sordum. Özellikle Golf'te olursa iyi olur falan dedim, adam sırada satıyoruz abi elimizde Golf kalmıyor bile dedi indirim falan hikaye olur.
  • Octavia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabrederseniz bu yılın sonunda her marka ve modelde 2012,2013 ,2014 sıfır arabaları çok ucuza alabilirsiniz.Bayilerin gazına gelmeyin.Bırakın 2013 model sıfır araçları ,daha satılamayan 2012 model sıfır araçlar var bayilerin ellerinde.Sabırlı olana bu yılın sonunda hem arabalarda ve hem de her türlü gayrımenkulde çok büyük fırsatlar var.Çok ciddi ekonomik daralma var ve giderek derinleşiyor.
  • hocam sana focus III tavsiye ederim resmen yakıtı kokluyor performans olarak süper konforda aynı şekilde mükemmelin ötesinde
  • ASTRA SEDAN 1.6 CDTI 136 320 SPORT ARTI FLEXRİDE ŞAŞİ OPSİYONLU TERCİH EDİLİRSE KRAL OLUR ZATEN BUDUR BMV 1 DEN BİLE İYİ YOL TUTUŞ SUNAR FLEXRİDE PAKETLİ ALINIRSA YANİ EN C SINIFI ARAÇ OLUR DİZEL MANUEL TERCİH OLARAK
  • EN GÜNCEL OLSUN EN EKONOMİK OLSUN EN DOLU ARAÇ OLSUN İSTİYOSANIZ PEUGEOT YENİ 308 MANUEL 1.6 E-HDİ 115HP 270TORK ALLURE DONANIMIYLA TERCİH EDİLİR.
  • Önümüzdeki ay 500L'nin özel Beats Edition serisi gelecek hocam. Pazardaki en güncel modellerden biri ve retro tasarımı sebebiyle de neredeyse hiç eskimeyecek bir araç. Ayrıca özel seri ve sınırlı üretim olacağı için de çevrenizde devamlı kendini farkettirecek bir araç olacaktır. Bence değerlendirebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: meliher

Sabrederseniz bu yılın sonunda her marka ve modelde 2012,2013 ,2014 sıfır arabaları çok ucuza alabilirsiniz.Bayilerin gazına gelmeyin.Bırakın 2013 model sıfır araçları ,daha satılamayan 2012 model sıfır araçlar var bayilerin ellerinde.Sabırlı olana bu yılın sonunda hem arabalarda ve hem de her türlü gayrımenkulde çok büyük fırsatlar var.Çok ciddi ekonomik daralma var ve giderek derinleşiyor.

insallah dediğiniz gibi olur temennimiz o yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

EN GÜNCEL OLSUN EN EKONOMİK OLSUN EN DOLU ARAÇ OLSUN İSTİYOSANIZ PEUGEOT YENİ 308 MANUEL 1.6 E-HDİ 115HP 270TORK ALLURE DONANIMIYLA TERCİH EDİLİR.

düşündüğüm bi model listede duruyor suan tekekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

ASTRA SEDAN 1.6 CDTI 136 320 SPORT ARTI FLEXRİDE ŞAŞİ OPSİYONLU TERCİH EDİLİRSE KRAL OLUR ZATEN BUDUR BMV 1 DEN BİLE İYİ YOL TUTUŞ SUNAR FLEXRİDE PAKETLİ ALINIRSA YANİ EN C SINIFI ARAÇ OLUR DİZEL MANUEL TERCİH OLARAK

tipi çok hosuma gidiyor acıkcası astra sedanın fakat 2015de kasa değiştirecek diye okumustum yanlısım varsa affola.birde flexride paketi sanırsam sadece cosmo da secilebiliyor ve 86bin gibi birakam cıkıyor ortaya
  • Güncellikten ödün verirseniz uygun fiyata Citroen C5 ve Ford Mondeo alınabilir.

2,el düşünürseniz çok seçenek var.

İlla sıfırsa Renault Latitude ya da Golf ile Pug 308 bakın

derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Önümüzdeki ay 500L'nin özel Beats Edition serisi gelecek hocam. Pazardaki en güncel modellerden biri ve retro tasarımı sebebiyle de neredeyse hiç eskimeyecek bir araç. Ayrıca özel seri ve sınırlı üretim olacağı için de çevrenizde devamlı kendini farkettirecek bir araç olacaktır. Bence değerlendirebilirsiniz..

hiç düşünmediğim bi model fakat tesekkür ederim bi inceliyim arabayı

• Uygun fiyata C4 alabilirsiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Güncellikten ödün verirseniz uygun fiyata Citroen C5 ve Ford Mondeo alınabilir.

2,el düşünürseniz çok seçenek var.

İlla sıfırsa Renault Latitude ya da Golf ile Pug 308 bakın

derim.

2013 model mondeo baz dizel 78bin c5 de 93 bin görünüyor
  • free_whitewolf kullanıcısına yanıt
    Yeni kasaları gelecek hocam gelince fiyatlar iner o zaman alırsınız manasından söyledim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.